Firefox - Για όσους έχουν τον 2.0.0.8 και αγανάκτησαν με τα κολλήματα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας nkarytia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Χμμμ,κι εγω τον 2.0.0.8 εχω,αλλα δεν εχω κολληματα...

Αληθεια,τι κολληματα παρουσιαζει;

Αφού "παίξεις" με μερικά tabs και τίποτα java... Game over...

Ναι,ε;

Θα το τσεκαρω,thanks..!

Να μια καλή πληροφορία...σωστός nkarytia

Ευτυχώς γιατί μετά από τόσο καιρό, έχοντας συνηθίσει στις ανέσεις του ffox και των addons του, δύσκολα θα γύριζα σε κάτι άλλο.

OPERA FTW!!!!!

Ας είναι καλά ο Keeper που με έπεισε.

Από τότε δεν τον αλλάζω με τίποτε.

Opera FTW^2!!!!

Φανταστείτε οτι παίζω με beta 9.5 τώρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πόσο μάλλον με την 9.2 που είναι stable.

Άσε που είναι και μακράν γρηγορότερος τόσο σε Loading Times όσο και σε rendering .... :thumb:

... δεν φτάνει που κάνει 15 μέρες να ανοίξει o FF, περιμένεις και τον διπλό χρόνο για rendering. Ούστ απο δώ , παλιοαλεπού :P

nkarytia είπε:
Ευτυχώς γιατί μετά από τόσο καιρό, έχοντας συνηθίσει στις ανέσεις του ffox και των addons του, δύσκολα θα γύριζα σε κάτι άλλο.
παρομοίως! στα τσακίδια ο άθλιος Internet Explorer που μας είχε μια πενταετία ( ξέρεις τι είναι 5 χρόνια στην πληροφορική; ) ξεχασμένους κι εγκλωβισμένους στις άθλιες συμπεριφορές του να κυνηγάμε ποπ-απς κι όταν αναζητούμε σε μια σελίδα για μια λέξη να μας εμποδίζει το άθλιο παραθυράκι της αναζήτησης.. :bash: και πόσα άλλα.. Αφήνω που όταν πρωτοξεκινάς τον ΙΕ έχεις ένα σωρό "αγαπημένα".. Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ποια είναι τα αγαπημένα μου; Κουμάντο στις επιλογές μου; ουστ από 'δω..! και μην ξανάρθεις.. :eviltongue:

Ζήτω η Πυραλώπηξ :thumb: (θα έχετε συνηθίσει φαντάζομαι πια την επιμονή μου στην γλώσσα μας )

Δημήτρης :user:

Χμ...

Συμπαθητικός ο Operas τελικά..

Pooky (και όποιος άλλος έχει opera) χρειάζεται να βάλουμε και κάποιο extension για τον opera όπως έχει ο firefox,για πιο ασφάλεια,ή ταχύτητα?

@Grip

O Opera ειναι ο ταχύτερος και ο ασφαλέστερος browser, χωρίς την ταλαιπωρία των Plugins που έχει ο firefox. Είναι out-of-the-box έτοιμος για χρήση και γι'αυτον ακριβώς τον λόγο τον προτιμάμε (εγω, ο Wally και ο Pooky τουλάχιστον) ;)

@Keeper7k

Το οτι ειναι out of the box ειναι και το μεγαλο του μειονεκτημα - τα plugins δεν ειναι ταλαιπωρια, ειναι εξυπηρετηση και δικαιωμα επιλογης για τη χρηση που προoριζεται ο browser. Οσο για το ασφαλεστερος .. :P

Τα λεω βεβαια αυτα για να τα ακουω εγω - μιας και χρησιμοποιω Flock που ειναι επισης out of the box browser...θα πεσει φωτια να με καψει καμια μερα...(Keeper σε περιμενουμε αυριο ετσι ??)

@ ΑΑ+

Εννοειται οτι σε περιμενω :) εχουμε πολλα να πουμε (θα κανω οτι θες και θα παραδεχτω οτι μου πεις αρκει να γλυτωσουμε απο το lobby των Candικιων :biglaugh:)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελικά οι οπαδοί της όπερα αυξανόμαστε σιγά - σιγά!!!!

Μπράβο μας.

Άντε να πείσουμε και τον Shock τώρα........

Ρε παιδιά και κάτι σχετικό με web, αλλά πέρα από το browsing.

Κατέβασα τη τελευταία έκδοση του apache και δεν μπορώ να τον εγκαταστήσω με τίποτα στα XP. Το κατέβασα ξανά, μήπως και ήταν corrupted το πρώτο, αλλά τίποτα. Ο installer του "κόβεται" απρόσμενα.

Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Αν τον θες για php mysql κατέβασε το XAMPP από το Apache Friends.

Περιλαμβάνει Apache PHP MySQL και στήνεται απίστευτα εύκολα.

Το οτι ειναι out of the box ειναι και το μεγαλο του μειονεκτημα - τα plugins δεν ειναι ταλαιπωρια, ειναι εξυπηρετηση και δικαιωμα επιλογης για τη χρηση που προoριζεται ο browser. Οσο για το ασφαλεστερος ..
Είναι θέμα οπτικής γωνίας. Εγώ θέλω να κατεβάζω τον browser και να παίζει out of the box. ;)

Μη σου πω τι εχω τραβηξει με τα incompatibilites των Plugins του FF. :mad:

(Keeper σε περιμενουμε αυριο ετσι ??)
40 λεπτά μέσος χρόνος εύρεσης πάρκινγκ.... Δεν θα το αντέξω (πάλι) :help:

Άντε να πείσουμε και τον Shock τώρα........
O Σοκ δεν πείθεται , εκτός αν ο Οπερα γίνει GPL (Turbo Injection) :tease:

Κοίτα να δεις τι ύπηρχε ενώ εγώ πολέμαγα με κάθε component χωριστά! Χίλια ευχαριστώ Stee!

Nα ρωτησω κ'εγω κατι για τον Mozilla: οταν ανοιγω το mailbox του hotmail, μπλοκαρει το κομματι του παραθυρου που γραφω το email, δεν μπορω να σβησω τιποτα και γενικα δεν λειτουργει καλα. Επισης στο Picasa (δεν ξερω αν το χρησιμοποιει κανεις), δεν μου εμφανιζει τα αλμπουμ μου. Στον καταραμενο ΙΕ τα 2 αυτα site ανοιγουν ΟΚ. Εγκατεστησα το version του Mozilla που προτεινατε αλλα παλι υπαρχει προβλημα. Καμια ιδεα?

Oσο για το ελληνικο δημοσιο, επειδη δουλευω σ'αυτο, δεν εγκαθιστουν τιποτα απο Linux, απλα γιατι δεν ξερουν να το κανουν configure. Στα WinXP, MsOffice, απλα βαζουν το CDακι και τρεχουν το προγραμμα της εγκαταστασης.

Πίσω
Μπλουζα