Rinus Cesar
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 323
Το θυμάστε, φίλοι μου, αυτό το καρτούν που παιζόταν λίγο μετά τις αρχές των 80ς στην Κρατική Τηλεόραση ??? Λεγόταν Flower Stories και, αν δεν απατώμαι, μάς ερχόταν από την Αγγλία !!! Όταν ήμουνα παιδάκι μού άρεσε πολύ ο τρόπος που ήταν σχεδιασμένο το εν λόγω καρτούν : Η παιδικότητα & αφέλειά του συνδυαζόταν με τον καλύτερο τρόπο με τη φαντασία και τον "σουρεαλισμό" !!! Δυστυχώς, όμως, δεν θυμάμαι τίποτα για να διηγηθώ ... το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ένας απ' τους ήρωες του καρτούν ήταν κάποιος γέρος, που είχε μια γάτα, η οποία λεγόταν Μέλανι !!! Και, φυσικά, λάτρευα το τραγουδάκι της εισαγωγής της σειράς, το οποίο αρκετές φορές σε εκείνη την ηλικία το σιγομουρμούριζα [άλλωστε εκείνη την εποχή μόλις είχα αρχίσει να μαθαίνω αγγλικά και, όποτε π.χ. σ κάποιο καρτούν ή κάποια ταινία "έπιανα" από καμιά αγγλική λέξη ... πολύ το χαιρόμουνα #) #)] : Φλάουερ στόρις φορ γιου ου ου ου #) #) .... Μια παρόμοια "φλασιά" με έπιασε και σήμερα το πρωί την ώρα που πήγαινα για τη δουλειά : Άρχισα να σιγομουρμουρίζω, μετά από τριάντα χρόνια, φλάουερ στόρις φορ γιου ου ου ου #) #) .... Κι επειδή εδώ στο retromaniax "ό,τι θυμάμαι χαίρομαι", αποφάσισα να ανοίξω το παρόν τόπικ !!! Στο ΥouTube βρήκα μόνο το τραγουδάκι της εισαγωγής, ενώ, δυστυχώς, δεν βρήκα κάποιο επεισόδιο ... επίσης, δεν μπόρεσα να βρω περισσότερες πληροφορίες γι' αυτή τη σειρά, μπας και θυμηθώ κατιτίς παραπάνω !!! Το μόνο, πάντως, που θυμήθηκα είναι ότι, εκτός από το τραγουδάκι της εισαγωγής, το οποίο έμεινε "απείραχτο" [και ... πολύ καλά κάνανε, σε αυτό μόνο "αγγλικά λόγια" ταιριάζουν], τα επεισόδια μάς ερχόντουσαν μεταγλωττισμένα !!! Επίσης, θυμάμαι τη σειρά "ασπρόμαυρη", όταν παιζόταν στην Κρατική Τηλεόραση δεν είχαμε ακόμη αγοράσει έγχρωμη τηλεόραση ...
Για την ώρα ... απολαύστε το βιντεάκι με το "μπαλαντοειδές" τραγούδι της έναρξης !!! Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η "άποψη" του σχεδιαστή της σειράς είναι υπέροχη, γλυκύτατη ... μάλλον θα συμφωνήσετε κι εσείς
Για την ώρα ... απολαύστε το βιντεάκι με το "μπαλαντοειδές" τραγούδι της έναρξης !!! Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η "άποψη" του σχεδιαστή της σειράς είναι υπέροχη, γλυκύτατη ... μάλλον θα συμφωνήσετε κι εσείς