Follow Your Heart Music Collection

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DINO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DINO

Expert
Αντιδράσεις
1.301
attachment.php

Κάπου στο 1991, έκανε θραύση η διαφήμιση του Cutty Sark "Follow your heart" και φυσικά ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία των δισκογραφικών εταιριών Polygram, EMI και Virgin, να εκδώσουν από κοινού, τον διπλό δίσκο Follow your heart music collection, με επιλογές ξένων τραγουδιών.

Έτσι λοιπόν ο μικρός DINO, αφού το συγκεκριμένο ουίσκι ήταν (και είναι) το αγαπημένο του Πατέρα του, ήταν ένας λόγος παραπάνω να αποκτήσει αυτόν τον διπλό δίσκο. Όπερ και εγένετω.

attachment.php

Από τα τραγούδια του δίσκου ήξερε μόνο το Still got the blues του μεγάλου Gary Moore (RIP), το You can leave your hat on του Cocker, το I Feel good, το Private Dancer, το Stop της Sam Brown και το I just died in your arms tonight.

attachment.php

Αυτά όμως ήταν αρκετά για να αγοράσω το δίσκο και να ανακαλύψω και άλλα όμορφα κομμάτια, που ακούγονταν στα ραδιόφωνα και δεν ήξερα ποιά ήταν...

Σαν bonus, είχε και το τραγούδι Follow your heart, από τη Λία Βίσση, όπως και στο τέλος το ακριβές σποτάκι της διαφήμισης.

attachment.php

Γενικά το Follow your heart music collection ήταν ένας καλός δίσκος με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών και ανοίγοντάς τον για να σας τον παρουσιάσω, με πλημμύρισε συναισθήματα.

Συναισθήματα μιας εποχής με "άρωμα", "γεύση", "χρώματα" και "έμπνευση"...

Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να ξαναυπάρξει μια τέτοια εποχή, γιατί είναι κρίμα τα παιδιά μας να μη γνωρίσουν τουλάχιστον τα μισά από όσα γνωρίσαμε εμείς...

[edit] yt deadlink [/edit]

* Το θέμα ανοίχτηκε χωρίς διάθεση διαφήμισης στο συγκεκριμένο ουίσκι

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι θα γινει με αυτο το ρετρομανιαξ...ολα ταχει :D Τρομερη ποικιλια!

Ισως και η πιο αγαπημενη μου συλλογη. Με πολυ ομορφες επιλογες και πολυ ταιριαστες μεταξυ τους. Εκτος απο 2-3 που δε μου αρεσαν καθολου, οπως το μπουι-μπουι-μπουι για οποιον ξερει,

τα υπολοιπα ηταν κομματαρες. Εψαξα και βρηκα τιτλους και εχω φτιαξει λιστα με ολα στο youtube και τα ακουω. Καποτε ελιωνε η κασσετα στο παιξιμο τωρα λιωνει το Utube...

Λια Βισση - Follow your heart και τα μυαλα στα καγκελα :darkglasses:

Ωραιο το δισκακι DINO :thumb: .

Ευκαιρια να λιωσω κι εγω κομματια στο YouTube.

Πίσω
Μπλουζα