Gamepad για PC Gaming

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Retropolis Greece
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Retropolis Greece

Retro Member
Αντιδράσεις
276
έχετε να μου προτίνετε κάποιο gamepad που να είναι συμβατό με παιχνίδια όπως τα assasins creed 3, tomb raider, resident evil 6 με ποιο προσιτή τιμή από αυτήν του xbox controller pc version? (35?).

Για pes κτλ χρησιμοποιώ το twin usb με τα gamepads του ps2 αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι normal και με αυτά τα χειριστήρια να μπορέσεις να παίξεις τα παραπάνω παιχνίδια.

Γενικά τα Logitech είναι πάντα μια αξιόπιστη και δοκιμασμένη λύση και υπάρχει μια σεβαστή γκάμα σε σχετικά προσιτές τιμές.

Από την άλλη όμως, προσωπικά θεωρώ πως αξίζει η αγορά ενός Χ360 controller. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην τιμή, για κάτι που θα το χρησιμοποιήσεις για αρκετό χρόνο (εκτός αν πια το θες για να παίξεις μόνο ένα-δυο παιχνίδια και τέλος). Ειδικά αν έχεις και την κονσόλα βέβαια, μπορείς να πάρεις απλώς τον ασύρματο αντάπτορα και να χρησιμοποιείς τα ασύρματα χειριστήρια της κονσόλας. Προσωπικά αυτό έχω κάνει, παρόλο που είχα ήδη ένα Logitech (είναι κι ο ευκολότερος τρόπος για local co-op μέχρι 4 παικτών, αν σε ενδιαφέρει, χωρίς να μπλέκεις πολλά καλώδια και να ψάχνεις USB θύρες).

Απλά η ποιότητα κατασκευής του ασύρματου αντάπτορα της Microsoft είναι για κλάματα οπότε αν είναι να σου χαλάσει, πάρε ένα no name ανταπτορα να σου έρθει πιο φτηνά τουλάχιστον.

Σε φαση βαζω/παιζω, θα σου προτεινα και εγω logitech λογω της εξαιρετικης κατασκευης τους, αλλα και υποστηριξης της εταιριας σε περιπτωση προβληματος.

Το κακο εδω ειναι πως δυστηχως σχεδον ολα ειναι στα πλαισια του σχεδιασμου του ps2 με ελαχιστες εναλλακτικες. Αν θες τωρα του 360, μπορεις να παρεις ενα ωραιοτατο ενσυμαρο 360 χειρηστηριο με λιγοτερα απο 35? και να κανεις την δουλεια σου. Δεν θα σου συνιστουσα ασυρματο γιατι τρωνε τις μπαταριες για κολατσιο τα ατιμα..

Υποψην μπορεις να παιξεις σχεδον οποιοδηποτε παιχνιδι με τον συνδιασμο που χρησιμοποιεις, απλα χρειαζεσαι ενα δωρεαν προγραμμα για τα windows, και πιο συγκεκριμενα αυτο εδω:

http://www.electracode.com/4/joy2key/JoyToKey%20English%20Version.htm

Πίσω
Μπλουζα