Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.054
Ολοι μας αγαπαμε τα κλασικα arcade παιχνιδια και ολοι μας εχουμε τα αγαπημενα μας.Μας θυμιζουν τα παιδικα μας χρονια και γενικα υπεροχες στιγμες μεσα στα μαγαζια εκεινης της εποχης και ωσα χρονια και να περασουν δεν θα σταματησουμε να τα παιζουμε.Γιαυτο λοιπον κανοντας ενα μικρο διαλειμα απο τα world records του twin galaxies εχω αρχισει να τερματιζω κλασικα παιχνιδια και να τα γραφω στο σκληρο δεισκο.Ολα ωσα τερματιζω θα τα ανεβαζω στο youtube και θα τα βαζω σαυτο το θεμα απλα οχι πολλα μαζι γιατι πρωτον το καθε παιχνιδι επειδη γραφεται ασυμπιεστο το μεγεθος του ειναι απο 20 εως 30GB και χρειαζεται αρκετη ωρα για συμπιεση και δευτερων δυστηχως εδω που μενω δεν εχουμε τεραστιες ταχυτητες ιντερνετ.Το κανω αυτο για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι οι ακομα και παλιοι που απλα δεν ετυχε να τερματιζουν τα παιχνιδια και θα ηθελαν να δουν.Φυσικα στο youtube υπαρχουν παρα πολλα τετοια βιντεο να δει καποιος απλα τα δεικα μου θα ειναι ολα τα παιχνιδια πληρεις απο την αρχη μεχρι το τελος και κυριως ειναι δεικα μου gameplay video.
Πρωτο παιχνιδι το αγαπημενο πιστευω για ολους μας Wonder boy in monster land.
Πρωτο παιχνιδι το αγαπημενο πιστευω για ολους μας Wonder boy in monster land.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: