Gameplay κλασικων arcade παιχνιδιων απο την αρχη μεχρι τον τερματισμο.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.054
Ολοι μας αγαπαμε τα κλασικα arcade παιχνιδια και ολοι μας εχουμε τα αγαπημενα μας.Μας θυμιζουν τα παιδικα μας χρονια και γενικα υπεροχες στιγμες μεσα στα μαγαζια εκεινης της εποχης και ωσα χρονια και να περασουν δεν θα σταματησουμε να τα παιζουμε.Γιαυτο λοιπον κανοντας ενα μικρο διαλειμα απο τα world records του twin galaxies εχω αρχισει να τερματιζω κλασικα παιχνιδια και να τα γραφω στο σκληρο δεισκο.Ολα ωσα τερματιζω θα τα ανεβαζω στο youtube και θα τα βαζω σαυτο το θεμα απλα οχι πολλα μαζι γιατι πρωτον το καθε παιχνιδι επειδη γραφεται ασυμπιεστο το μεγεθος του ειναι απο 20 εως 30GB και χρειαζεται αρκετη ωρα για συμπιεση και δευτερων δυστηχως εδω που μενω δεν εχουμε τεραστιες ταχυτητες ιντερνετ.Το κανω αυτο για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι οι ακομα και παλιοι που απλα δεν ετυχε να τερματιζουν τα παιχνιδια και θα ηθελαν να δουν.Φυσικα στο youtube υπαρχουν παρα πολλα τετοια βιντεο να δει καποιος απλα τα δεικα μου θα ειναι ολα τα παιχνιδια πληρεις απο την αρχη μεχρι το τελος και κυριως ειναι δεικα μου gameplay video.

Πρωτο παιχνιδι το αγαπημενο πιστευω για ολους μας Wonder boy in monster land.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραιος μετα τα καταπληκτικα rpg rewiews , τα world records στο twin galaxies . Τωρα και full gameplay video τι αλλο να πω!!

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλαρακι μου :D

Ωραιος ο παιχτης!Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειχε φαει τρελο καψιμο..Οποτε εγραφα σκορ δεν περνιοταν με τιποτα.Φυσικα ολο το παιχνιδι ακομα και τωρα το θυμαμαι απεξω..Πηγαιναν οι 64αρες βροχη.....

ευχαριστουμε παρα πολυ!! απιστευτο παιχνιδι...

Ωραίος φίλε, συνέχισε την καλή δουλειά!

Χαρά στο κουράγιο σου, την υπομονή σου, το χρόνο σου & το νευρομυϊκό συντονισμό σου! :D

Ευχαριστούμε, γιατί εγώ τουλάχιστον, το μόνο παιχνίδι που τερμάτισα πρόσφατα, μαζί με την Kambia & σε καμία περίπτωση δεν κάναμε World Record, ήταν το Bubble Bobble! :D

Σε ευχαριστώ κι εγώ για τα videos. Το να χαζευω καποιον να τερματίζει ένα παιχνίδι σε οποιοδήποτε μηχάνημα είναι τρελό κόλλημα! Ποσο μάλλον arcades που τα έβλεπα για χρόνια στο μαγαζί που πήγαινα και κανείς δεν τα τερμάτιζε.

Ωραίος φίλε :) Και εγώ δεν το έίχα τερματίσει ποτέ!!!

Σας ευχαριστω ολους παιδια.Γιαυτο αποφασησα να το κανω αυτο γιατι ολοι μας τα γουσταρουμε και αλλοι μπορει να μην ξερουν καποια παιχνιδια η να μην τα εχουν τερματισει ποτε κτλ και θα ηθελαν να τα δουν η ακομα και να μαθουν καποια πραγματα που ισως δεν ηξεραν.Σιγα σιγα θα ανεβασω παρα πολλα.Δυστηχως δεν μπορω να ανεβασω τα world records γιατι ειναι σε διαρκεια δυο,τρεις η και παραπανω φορες απο το να το τερματισω κανονικα και αυτο εχει ως αποτελεσμα το ασυμπιεστο αρχειο να ειναι ακομα και 100GB και θα με φαει πολλες ωρες να το συμπιεσω και να το ανεβασω στο youtube.Σειρα για ανεβασμα περνουν τα Toki,cabal,ghouls n ghosts.Και φυσικα για ολα τα παιχνιδια μιλαμε για τερματισμο με ενα credit και με default settings του παιχνιδιου αλλιως δεν εχει νοημα.Ουτε Easy δηλαδη ουτε παραπανω ζωες κτλ.

Το Ghouls n Ghosts το περιμενω πως και πως...Μιλαμε το παιχνιδι αυτο θα με στειλει στον ψυχιατρο...!!! :banghead: :shake:

spirosp είπε:
Το Ghouls n Ghosts το περιμενω πως και πως...Μιλαμε το παιχνιδι αυτο θα με στειλει στον ψυχιατρο...!!! :banghead: :shake:
Τοτε φιλε μου αυτο θα ειναι το επομενο.

Οκ...Να το δουμε και αυτο (τερματισμο GnG με ενα coin)και τι στον κοσμο...Καλη επιτυχια και πολλα ευχαριστω για το βιντεο και για τα αλλα που ερχονται!!!

spirosp είπε:
Βλέπω να γεμίζει η πτέρυγα της ψυχιατρικής!

Όσο για το Wonder Boy in monster land ήταν πολλά αυτά που δεν ήξερα τελικά :D (και ούτε γω κατάφερα να το τερματίσω ποτέ :( )

Φοβερος μπραβο σου φιλε εχω κγω αποθυμενα θα σου τα πω καποια στιγμη!Οπως το Τοκι πολυ θα ηθελα να το δω!!

metalcandyman είπε:
Ολοι μας αγαπαμε τα κλασικα arcade παιχνιδια και ολοι μας εχουμε τα αγαπημενα μας.Μας θυμιζουν τα παιδικα μας χρονια και γενικα υπεροχες στιγμες μεσα στα μαγαζια εκεινης της εποχης και ωσα χρονια και να περασουν δεν θα σταματησουμε να τα παιζουμε.
Είσαι σωστός gamer. Μπράβο φίλε!

DREDD είπε:
Φοβερος μπραβο σου φιλε εχω κγω αποθυμενα θα σου τα πω καποια στιγμη!Οπως το Τοκι πολυ θα ηθελα να το δω!!
Φιλε dredd λογικα αυριο θα το ανεβασω το toki η το ghouls n ghosts.

Το ghouls n ghosts πρεπει να το τελειωσεις 2 φορες. Την πρωτη φορα που φτανεις στο τελος δεν μπορεις να σκοτωσεις τον τελικο κακο και σε ξαναπεταει στην αρχη, αλλα αυτη τη φορα με ενα διαφορετικο οπλο, πολυ δυνατο αλλα με αθλιο range. Δεν ειχα το κουραγιο να ξαναπαιξω δευτερη φορα, παρα τα απειρα credits στο ΜΑΜΕ.

Φιλε Dredd θα ηθελα να ακουσω τα αποθυμενα σου.

Πίσω
Μπλουζα