Gaming Χθεσινής Βραδιάς [version 2015]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnny19818
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Αντιδράσεις
2.198
Συνεχίζω την παράδοση και ανοίγω το νήμα αυτό της έκδοσης για το 2015.

Ποια παιχνίδια λοιπόν παίζετε αυτόν τον καιρό και τι σκοπό έχετε βάλει;

Κλείνοντας 2 εβδομάδες με το New Nintendo 3DS ασχολούμαι κυρίως με το New Super Mario Bros 2 και λιγότερο με το Donkey Kong Country returns. Χθες όμως με έπιασε μία επιθυμία να παίξω τα παιχνίδια του Game Gear. Έτσι έπιασα το Streets of Rage 2 και το οποίο και τερμάτισα. Δεν μπορώ να πω ότι είναι και εύκολο παιχνίδι παρότι είναι σε φορητή κονσόλα. Σήμερα πάλι έβαλα το Bram Stoker's Dracula, το έφτασα στο 5ο επίπεδο αλλά έχανα στο boss καθώς δε μου έφτανε ο χρόνος και για να τον νικήσω θέλει πολλές πετριές!

Από επιτραπέζιες κονσόλες τις προάλλες παρέλαβα το Wonder Boy στο Master System και ασχολήθηκα λίγο.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χτες το βραδακι κατσαμε με την MsWally και θυμηθηκαμε τα παλια παιζοντας Moto Racer μεχρι εξαντλησεως.

Οταν πρωτογνωριστηκαμε λιωναμε στο συγκεκριμενο παιχνιδι το οποιο επισκεπτομαστε που και που. Το παιχνιδακι δεν εχει γερασει καθολου. Αδικηθηκε πολυ απο τις αλλες 2 κακες συνεχειες του.

Μεταμεσονυχτια προσπαθουσα να στησω scanlines στον WinUAE για να παιξω κανα PP Hammer. Αποτελεσμα: μια ωρα παιδεμα, 3 λεπτα gaming και κλεισιμο απο τα νευρα μου.

Εγω θα πω για το gaming του σημερινου πρωινου (αφου χτες το βραδυ δεν επαιξα καποιο game :P ) . Συνεχιζω λοιπον το Rayman Legends στο Wii U!

Eγω εχω ανοιχτα πολλα μετωπα.Παιζω φανατικα στο PC The binding of isaac: Rebirth,Castle in darkness και guacamelee super turbo championship edition.Eπισης ξεκινησα απο την αρχη το Elliot's Quets κανοντας διαφορετικες επιλογες αυτη την φορα για να δω αλλον τερματισμο.Στο Wii U παιζω hyrules warriors και αφου τερματισα το Bayonetta 2 ξεκινησα το 1.Στο new 3DS XL παιζω το Τhe legend of zelda: Majora's mask και ειμαι λιγο πριν τον τερματισμο.Στο Dreamcast παιζω Ecco the dolphin και Grandia II και διοργανωσα ενα μινι τουρνουα με φιλους με το virtua striker και παιζουμε επισης με την κοπελα μου τρελα διπλα στο Virtua tennis.Στο Game Cube πεθυμησα και ξαναπαιζω το luigis mansion και το Tales of phantasia και στο Wii αφου τερματισα το Mario galaxy για πολοστη φορα ξεκινησα το 2.Τελος δεν υπαρχει μερα που να μην τερματισω 1,2 απο τα εκατονταδες arcades στο mame που εχω στον φακελο με τα αγαπημενα μου για να εχω ευκολοτερη προσβαση και να μην τα ψαχνω.Ολα τα παραπανω νυχτερινες ωρες συνηθως 12 με 4 το πρωι γιατι ολη την μερα δεν υπαρχει καθολου ελευθερος χρονος οταν φυσικα ειμαι σπιτι.

Καλησπέρα και καλό (gaming)μήνα :)

Aυτό τον καιρό ολοκληρώνω παιχνίδια που είχα αφήσει χρόνια τώρα λόγω φόρτου εργασίας και λόγω ότι στον ελεύθερο μου χρόνο ήμουν απασχολημένος τα τελευταία από αυτά με το The Last Of Us online.

Oπότε αυτή την εβδομάδα έπαιξα δυναμικά το Killzone 2 και έχω αρχίσει σιγά σιγά να μαθαίνω καλύτερα και το Resident Evil Operation Raccoon City.Κανένα από τα δύο δεν είναι στα αγαπημένα μου,αλλά μου αρέσουν όταν τα παίζω.Αλλιώς δε θα το κανα.

Τέλος,βοήθησα ένα παιδί στο online του Red Dead Redemption,παιχνίδι κορυφαίο και από τα καλύτερα των τελευταίων ετών και γενικά προσωπικά.

To Σάββατο είναι βραδιά adventure. Μετά από έναν μήνα πιάσαμε (με την D@re) να συνεχίσουμε το The Abbey the_abbey_pc_rp.jpg

Εκτός από το the Abbey, as we speak κατεβαίνουν updates για το Guild War 2, ενώ για όσους θέλουν να διαθέσουν 2 ? συνιστώ το The Bard's Tale (σύμφωνα με την εταιρεία, βασίζεται στην παλιά τριλογία!). Money well spent!

Εγω επαιζα το demon front στο mame πολυ ωραιο παιχνιδακι θυμιζει αρκαιτα metal slug κ λιγο raiden κ εχει κ συναιχεια σημερα

Εγω αυτο το διαστημα εχω "καει" (15ωρα τη μερα, οχθ αστεια!) να παιζω το FALLOUT: NEW VEGAS στο PS3..

[edit] ειναι εξ ολοκληρου στα...ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ (ετσι ειναι οταν δε προσεχεις και δε ρωτας πριν αγορασεις το μεταχειρισμενο παιχνιδι) και δε καταλαβαινω Χριστο!! Χαχα!!

Αποτελεσμα: καψιμο και των τεκευταιων εγκεφαλικων κυτταρων που ειχαν απομεινει, μερικες λαθος επιλογες απαντησεων στους διαλογους και κλειδωμα των αποστολων στην συνεχεια και κατανοηση της υποθεσης του σεναριου του παιχνιδιου: 0!! :(

Λυση: αγορα αλλου, στα Αγγλικα αυτη τη φορα.. :P

Μόλις ανακάλυψα ένα παιχνίδι που είναι ψιλοcult από το πόσο σάπιο είναι, βασικά θεωρείται το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς που κυκλοφόρησε αλλά μερικοί το έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Το Jurassic Park - Trespasser. Αυτό που είχε γίνει είναι πως οι developers στοχέυσαν πολύ ψιλά, είχανε καταφέρει να κάνουν το 1998 τρελή software rendering engine, με εξωτερικούς κόσμους, shadow mapping, bump mapping, ragdolls, inverse kinematics και την πρώτη ίσως σοβαρή προσπάθεια για physics. Αλλά ήταν λίγο υπερβολικοί στην προσπάθεια να κάνουν τα πράγματα ρεαλιστικά, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πρέπει να χειρίζεσαι το πως πιάνει το χέρι σου τα όπλα ή π.χ. κάποιες πέτρες/ξύλα/κλπ, με τρόπο που θυμίζει surgeon simulator. Βασικά και το surgeon simulator και το octodad με τους παλαβούς χειρισμούς, ισχυρίζονται πως σε ένα σημείο εμπνεύστηκαν από το trespasser. Και κάπου είχα διαβάσει πως το HL2 είχε εμπνευστεί για τα physics puzzles από αυτό που προσπάθησε μάλλον όχι πολύ πετυχημένα να κάνει το Trespasser.

Ειδού ένα πολύ καλό video εισαγωγή στο παιχνίδι.

που το είχα ανακαλύψει πριν από χρόνια και δεν το είχα τελειώσει γιατί ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Δεν γίνεται να παίξεις και να μην θες να βαρέσεις την οθόνη. Το ποσοστό των rage quits είναι πολύ μεγάλο. Έχει αδύνατες μάχες που στην περισσότερη διάρκεια οι δικοί σου είναι κολήμενοι με entanglement, web, paralyze, sleep spells και βάλε, και απλά πατάς break free και αν είσαι τυχερός, για να σου πετάξουν web και στον επόμενο γύρο. Με αρκετό grinding και μερικές προσπάθειες βγαίνει, αλλά αναρωτιέμαι που έχει και permadeath mode. Αλλά πολύ καλό παιχνιδάκι κατά τα άλλα. Έχει πολύ λεπτομέρια, κανόνες D&D νομίζω (μάλλον 3.5; ) και περιγραφή των χαρακτήρων και κάθε κανόνα σε ένα hypertext περιβάλλον. Αυτό μου άρεσε πολύ.

Παιδι του Blackley. Θυμαμαι οτι υπηρχε μεγαλο hype. Τελικα ηταν τοσο κακο που οπως λες αξιζει να ασχοληθει καποιος μαζι του.

Εγω παλι Moto Racer σημερα. Προσπαθω να κατεβω κατω απο 37 δευτερολεπτα στο Speed Bay...

Εγώ αυτή την περίοδο ασχολούμαι με το ανυπέρβλητο 'Planescape Torment'. Χαοτικό παιχνίδι που δεν κρύβει την περιπλοκότητα και τους κάπως παροχημένους μηχανισμούς του. Έψαχνα μία ώρα εχθές για να ολοκληρώσω quest που δεν βγαίνει πλέον, εφόσον σκότωσα προγενέστερα τους NPC που έπρεπε να πολεμήσω.

Υποβλητικότατη δυστοπική ατμόσφαιρα το παιχνίδι.

Πίσω
Μπλουζα