Geek Mind: πόσο καλά γνωρίζετε τα video games?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Iaspis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
2700 και είναι κακογραμμένο... δεν είναι δυνατόν να σου δείχνει το ανθρωπάκι του fallout, να γράφεις FALLOUT και να μην το παίρνει... ή να σου έχει τον Leonardo, να γράφεις TNMT ή Teenage Ninja Mutant Turtles και πάλι να μην το παίρνει...

1225

(επίσης 1st try)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1275 αλλά κάποια κολλήματα τα τρώει..Το ειχαν βαλει και σε καποιο αλλο ελληνικο site καποτε πριν καιρο.

5875 στην πρώτη προσπάθεια κι αυτό γιατί με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο στο κινητό και ενώ ήξερα την απάντηση (ήταν το Moonwalker του Μιχαλάκη) καθυστέρησα και τέλειωσε ο χρόνος την ώρα που πληκτρολογούσα... :angry:

//6800 στη δεύτερη...

2650

Το τέστ δεν δείχνει να είναι για τους ψαγμένους, με λίγη προσπάθεια τα καταφέρνεις να βρεις τους τίτλους.

0, no tries at all.

Ως γνωστόν δεν ασχολούμαι με video games.

Καλά, εγω να μην απαντήσω πόσο έβγαλα. Πάντως, ήταν αρκετά χαμηλότερο απο τα παραπάνω αναγραφόμενα!! :-)

Τα νευρα μου... και εγω πολυ χαμηλα στο σκορ!!

3400. Συμπαθητικά...

Αν θέλετε να γελάσετε, χρειάστηκα hint για να βρω το Super Mario Bros. :P

έχει και hints; ΛΟΛ δεν το είδα

Πω πω και με τα hints, πάλι "0" έβγαλα! :P :P

keropi είπε:
2700 και είναι κακογραμμένο... δεν είναι δυνατόν να σου δείχνει το ανθρωπάκι του fallout, να γράφεις FALLOUT και να μην το παίρνει... ή να σου έχει τον Leonardo, να γράφεις TNMT ή Teenage Ninja Mutant Turtles και πάλι να μην το παίρνει...
Θα διαφωνήσω. Απλά είναι κάπως απαιτητικό ως προς την ακρίβεια. Για παράδειγμα, άλλο Fallout, άλλο Fallout Tactics. Επίσης, άλλο το Teenage Mutant Ninja Turtles (η σειρά) και άλλο το Teenage Mutant Hero Turtles (the game).

Maddog είπε:
3400. Συμπαθητικά...Αν θέλετε να γελάσετε, χρειάστηκα hint για να βρω το Super Mario Bros. :P
Δεν γελάω, κι εγώ τα χρειάστηκα! Ήθελε να του διευκρινήσω ότι ήταν το Super Mario Bros 2!

425 πρώτη και τελευταία προσπάθεια. :P

Πίσω
Μπλουζα