MANOLIS ETOIMOU RetroN00b Joined 28 Φεβ 2014 Μηνύματα 2 Αντιδράσεις 0 28 Φεβ 2014 #1 ΠΑΙΞΕ GO GO DRAGO ΕΛΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΚΟΜΑΧΙΕΣ....ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ?
D@redevil Retired Admin Joined 31 Οκτ 2008 Μηνύματα 8.888 Αντιδράσεις 614 28 Φεβ 2014 #2 Καλώς όρισες! Βασικά, με ένα γκουγκλάρισμα, είδα ότι πρόκειται για κάτι μινιατούρες, αλλά δεν ξέρω αν λες αυτό. Προσωπικά, δε μου θυμίζει κάτι - για πες μας μερικά λογάκια & αν έχεις βάλε και καμιά φωτό! Μόνο μια παράκληση: μη γράφεις με κεφαλαία! Στον κόσμο του internet σημαίνει ότι φωνάζεις!
Καλώς όρισες! Βασικά, με ένα γκουγκλάρισμα, είδα ότι πρόκειται για κάτι μινιατούρες, αλλά δεν ξέρω αν λες αυτό. Προσωπικά, δε μου θυμίζει κάτι - για πες μας μερικά λογάκια & αν έχεις βάλε και καμιά φωτό! Μόνο μια παράκληση: μη γράφεις με κεφαλαία! Στον κόσμο του internet σημαίνει ότι φωνάζεις!
stayros Moderator Διαχειριστές Joined 16 Νοέ 2011 Μηνύματα 7.716 Αντιδράσεις 1.855 1 Μάρ 2014 #3 D@redevil είπε: Βασικά, με ένα γκουγκλάρισμα, είδα ότι πρόκειται για κάτι μινιατούρες, αλλά δεν ξέρω αν λες αυτό. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Μαριαννα...δεν ξερω για μινιατουρες.... :xm: ....αλλα στο γκουγκλαρισμα μου βγηκε το παρακατω.... :xm: Πηγη
D@redevil είπε: Βασικά, με ένα γκουγκλάρισμα, είδα ότι πρόκειται για κάτι μινιατούρες, αλλά δεν ξέρω αν λες αυτό. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Μαριαννα...δεν ξερω για μινιατουρες.... :xm: ....αλλα στο γκουγκλαρισμα μου βγηκε το παρακατω.... :xm: Πηγη