H μεγαλύτερη συλλογή Video Games στον κόσμο σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.032
Ο Michael Thomasson απο το Μπαφαλο εχει την μεγαλυτερη συλογη video games στον κοσμο συμφωνα με το βιβλιο των ρεκορ γκινες καθως εχει στην κατοχη του 10.607 τιτλους,μια πολυ μεγαλη συλογη απο κονσολες οπως και πολλα σπανια κομματια απο διαφορα συστηματα.

Τα λογια ειναι περιτα....

Ωραίος ο τύπος! Φοβερό υπόγειο. Ελπίζω να τα έχει ασφαλίσει γιατί έτσι και κάνει καμιά πλημμύρα την έβαψε...

Πραγματικά πολύ εντυπωσιακό!!! Χώρο και λεφτά να έχεις και όλα γίνονται! Μπράβο στον τύπο!!! :)

E ρε, τι σου κάνει το χρήμα.... Βέβαια ο άνθρωπος μπορεί να είχε και κανένα μαγαζί με games για καμιά 30αριά χρόνια... πάντως εχω την εντύπωση ότι έχω δει και μεγαλύτερη συλλογή με σπάνια κομμάτια (όπως το σπανιότατο, κουτάτο Stadium Events US μέσα σε χρηματοκιβώτιο μαζί με κάτι άλλα διαμάντια) από έναν τύπο 45-50 χρονών που όντως είχε και μαγαζί. Ο τύπος είχε ένα υπόγειο γεμάτο games που μου φάνηκε πιο μεγάλο.

10.600 τίτλους ε? Αναρωτιέμαι πόσοι από εμάς (κι εγώ μέσα :P ) έχουν τους πενταπλάσιους και βάλε σε roms. Πλάκα πλάκα θα κάτσω μια μέρα να μετρήσω τα unique roms (όχι κλώνους και hacks) που έχω μαζέψει...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα