Harvester [Pc game]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.533
Δεν το ειχα δει στο Pixel αλλα ειχα δει φωτο στο CVG το περιοδικο (για τους νεοτερους περιοδικο ηταν ,οχι site) και ειχαν πεσει τα σαγονια στο πατωμα απο τις εικονες και μονο.

Bεβαια δεν το επαιξα ποτε.

harvester2--screenshot.jpg

GOOEY--screenshot.jpg

BLAMMO--screenshot.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Harvester_(video_game)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το θυμάμαι από το review του στο USER. Ήταν υπερβίαιο και αποτυχημένο :)

Πιθανώς ο Billy να καταθέσει περισσότερα επί του θέματος. :darkglasses:

Υ.Γ. Φτιάξε το link Aardy

Aardvark είπε:
Οντως πολυ βιαιο και μπαναρισμενο σε πολλες χωρες.
Δεν φτιαχνεται το λινκ πρωτη φορα το συναντω αυτο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Harvester_(video_game)
Γιατί η παρένθεση κλείνει ΕΞΩ από το [/url], μην την κάνεις απλά επικόλληση όταν έχει τέτοιους χαρακτήρες στην άκρη βάζε το tag με το χέρι.

Όσο για το παιχνίδι, δεν μου άρεσε, αλλά μπράβο τους για το εγχείρημα, το είχα βρει όταν έκανε ανανέωση στοκ ένα βίντεο κλαμπ και το είχα ψωνίσει, μετά έφυγα φαντάρος και πέρασε ο τυφώνας που ακούει στο όνομα "Μάνα" και εξαφανίστηκε και το κουτί και το cd...

Omenforever είπε:
Το θυμάμαι από το review του στο USER. Ήταν υπερβίαιο και αποτυχημένο :)
Πιθανώς ο Billy να καταθέσει περισσότερα επί του θέματος. :darkglasses:
Οmen, και εγώ μόνο απο previews/reviews σε περιοδικά το θυμάμαι, δεν το είχα παίξει... (χαρακτηριστικότατη πάντως η εικόνα που τινάζονται τα μυαλά του πρωταγωνιστή στον αέρα !!)

Πιστεύω πως θα έχουν ασχοληθεί σε βάθος με το παιχνίδι αυτό, οι φίλοι Μanos & Alkis !!

Το δινει το GOG ,με 1.50 ευρω δεν χανεται.

Το είχα νοικιάσει από κάποιο Game Club και το είχα τερματίσει πριν από πολλά χρόνια (σε ασπρόμαυρη οθόνη, yeah!).

Δεν έλεγε και πολλά. Πολλή βια (για το τίποτα), ιστορία ψιλομηδέν... Για 1,5 γιούρο είναι οκ αν είσαι φαν των point n' click. Αλλά δεν θα ασχοληθεί κάποιος 2η φορά με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως με κάθε χαρακτήρα που αλληλεπιδρούσες μπορούσες να τον σφάξεις με διάφορους τρόπους και αντικείμενα από το inventory σου. Βέβαια στην επόμενη οθόνη σε μπουζουριάζανε και σε στέλνανε ηλεκτρική καρέκλα. Το κουμπί της καρέκλας το πάταγε η υποτιθέμενη "μάνα" σου στο παιχνίδι με σαδιστική ευχαρίστηση.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Περα απο την αξια του παιχνιδιου σαν παιχνιδι gameplay εγω το συγκεκριμενο στυλ γραφικων το βλεπα και το λιγορευομουνα,ουτε τα Αrcades της εποχης δεν τα ειχανε ,ενα το Mortal Combat σε setting δωματιου και το Pit Fighter.

Κατι Dark Seed και αυτο τα εχω απωθημενα,χωρια την φωτο του που γραφω first post και ειχα δει στο περιοδικο και η σελιδα εχει ακομη σαλια πανω.

Ελπιζω να φαγατε πρωϊνο.

Aυτην την φωτο ειχα δει πριν καμμια 20αρια χρονια στο περιοδικο και βαρεσα Tilt.

Νομιζω δικαιολογημενα...

Το'χω ετοιμο προς install ,oσονουπω!

Capture.JPG

Δεν το έπαιξα ποτέ γιατί είχε φάει μεγάλο θάψιμο από το Computer Gaming World και από το Edge (αν θυμάμαι καλά) οπότε μακριά. Για τώρα τι να πω; Ίσως να είναι τόσο κακό που να μπορείς να το θεωρήσεις καλτ και να "αξίζει" να το παίξεις μόνο για να γελάσεις.

To Ηarvester ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια οσο ανωμαλο μπορει να ακουγεται αυτο αν δει κανεις το παιχνιδι :P Η πλακα ειναι πως δεν ειχα παρει χαμπαρι πως υπηρχε αυτο το θεμα και το ειδα οταν το ξεθαψε ο Aardvark.Το θεμα ειναι πως απο κεινη την στιγμη που το ξαναθυμηθηκα μεσω αυτου του θεματος με τρωνε τα δαχτυλα να γραψω ενα review:D:P

Aardvark είπε:

Κατι Dark Seed και αυτο τα εχω απωθημενα
Ελπίζω να μην βαζεις στην ίδια κατηγορία το Dark Seed με αυτό το πράμα ! Μιλάμε για τον ορισμό της τσαπατσουλιάς, χαζομάρας, εκνευρισμού και ηλιθιότητας. Ναι, το έχω παίξει, τότε μάλιστα (δυστυχώς, τουλάχιστον σπάσαμε πλάκα με το φίλο που το παίξαμε, και ευτυχώς, πειρατικό). ΟΚ, στο τέλος κάτι γίνεται αλλα μέχρι να φτασεις εκεί, πραγματικά το pixel hunting, η τελείως ο,τι να'ναι αισθητική και η ανούσια ιστορία τσακίζει νευρα !

Δεν ξέρω αν υπάρχει thread με τα πιο βλακώδες παιχνίδια στο grm..

Not tha bad ωρε,κατι λιγο που το βαλα ,ωραιοτατα γραφικα ,κατανοητο Gameplay ,ιστορια που σε τραβαει αν και χιλιοειπωμενη,βασικα περα απο την ....φατσα του πρωταγωνιστη δεν καταλαβαινω τι σας χαλαει,θα δουμε εχω δρομο ακομη.

Πίσω
Μπλουζα