Heavy Metal posters!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Deathshadow
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Deathshadow

RetroAdept
Αντιδράσεις
217
Εχω καποια ποστερ φυλαγμενα απο το μακρινο 1991.Ηταν εποχες που τοτε το Μetal Hammer εβαζε πολυ καλες αφισες.

Επισης καποιες απο αυτες αναγραφουν Poster Power.Hταν μια προσφορα της βραχυβιας εκδοσης του Rock Power (αγγλικο εντυπο που εβαζε και Δικαστη Ντρεντ αν θυμουνται καποιοι).

Ειχα και αλλες αλλα τις εδωσα σε φιλαρακια μου.Εχω σωσει αυτες μονο και αν δειτε καποιες καλυπτουν ιστορικες περιοδους.Επισης τις κραταω γιατι καποιες απο αυτες δεν τις εχω δει πουθενα τοσα χρονια στο ιντερνετ.

Εjoy!!! :headbang: :headbang: :headbangdude: :headbangdude:

Προβολή συνημμένου 86893Προβολή συνημμένου 86894Προβολή συνημμένου 86895Προβολή συνημμένου 86896Προβολή συνημμένου 86897

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αυτη απο μοτορχεντ βεβαια ειναι πολυ παλιοτερη..αληθεια,πουλανε αφισες στο διαδυκτιο?

H φωτογραφια των Μοtorhead ειναι εποχης Ιron Fist (1982) αλλα η αφισα ηταν σε τευχος Metal Hammer δεκαετιας 90.Το εκανε το περιοδικο συχνα αυτο ακομα και σημερα μπορει να βαλει αφισα πχ. Slipknot και απο πισω καποια ρετρο.Να και οι υπολοιπες:

Προβολή συνημμένου 86903Προβολή συνημμένου 86904Προβολή συνημμένου 86905Προβολή συνημμένου 86906Προβολή συνημμένου 86907Προβολή συνημμένου 86908

poster6.jpg

poster7.jpg

poster8.jpg

poster9.jpg

poster10.jpg

poster11.jpg

Oχι φιλε.Το μονο κοινο της αφισας με το Slaine ειναι ο εικονογραφος Simon Bisley (Slaine-The Horned God) το οποιο φυσικα θα ξερεις απο το Αγορι.

Γι αυτο σου φανηκαν οι φυσιογνωμιες οικιες.Εδω ειναι οι Slayer με το Βεελζεβουλη :diablotin: .

Πίσω
Μπλουζα