- Αντιδράσεις
- 1.848
Θυμαμαι απο οταν ημουν πιτσιρικος και πηγαιναμε με τους δικους μου καπου εξω για φαγητο,
τον πατερα μου να λεει...."Οπως θα ερχεσαι,πιασε και μια πρασινη" -τοτε δεν υπηρχαν και πολλες - και τσουπ....εφερνε
το γκαρσονι στο τραπεζι την μπυρα με το ονομα Heineken.
Αργοτερα οταν μεγαλωσα και αρχισαν οι εξοδοι και οι βραδινες τσαρκες,ειχα υιοθετησει κι εγω την φραση του πατερα μου
βεβαια με δικο μου προσωπικο στυλ....
...."Αδερφε,μια πρασινη" και Ωπ....εφτανε η πρασινη φιαλη που ακουγε στο ονομα
Heineken!
Το "Πιασε μια Πρασινη" εγινε σλογκαν απο στομα σε στομα,απο γενια σε γενια...και παρολο οτι στις μερες μας κυκλοφορουν
μπολικες πρασινες φιαλες,μονο μια ακουει και ανταποκρινεται στο παρατσουκλι...."Πρασινη".....η Heineken!!!!
Τοσο που εφτασε η ωρα το ονομα Heineken να δωσει την θεση του στο νεο ονομα.
Και το ονομα αυτης.....
Προβολή συνημμένου 107258
Οχι,μην γελιεστε... :nono: ...δεν ειναι photoshop.... :nono: ....ειναι πραγματικοτητα!!!!
Ηeineken...no more.....Πιασε μια ΠΡΑΣΙΝΗ!!!!!! :beerz:
Πηγη
τον πατερα μου να λεει...."Οπως θα ερχεσαι,πιασε και μια πρασινη" -τοτε δεν υπηρχαν και πολλες - και τσουπ....εφερνε
το γκαρσονι στο τραπεζι την μπυρα με το ονομα Heineken.

Αργοτερα οταν μεγαλωσα και αρχισαν οι εξοδοι και οι βραδινες τσαρκες,ειχα υιοθετησει κι εγω την φραση του πατερα μου
βεβαια με δικο μου προσωπικο στυλ....

Heineken!

Το "Πιασε μια Πρασινη" εγινε σλογκαν απο στομα σε στομα,απο γενια σε γενια...και παρολο οτι στις μερες μας κυκλοφορουν
μπολικες πρασινες φιαλες,μονο μια ακουει και ανταποκρινεται στο παρατσουκλι...."Πρασινη".....η Heineken!!!!

Τοσο που εφτασε η ωρα το ονομα Heineken να δωσει την θεση του στο νεο ονομα.
Και το ονομα αυτης.....
Προβολή συνημμένου 107258
Οχι,μην γελιεστε... :nono: ...δεν ειναι photoshop.... :nono: ....ειναι πραγματικοτητα!!!!
Ηeineken...no more.....Πιασε μια ΠΡΑΣΙΝΗ!!!!!! :beerz:
Πηγη