History of Video Game Companies

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.544
Θελετε να μαθετε τι απογινε η Ocean,Accolade,Gremlin και Infogrames;

history-of-video-game-development-studios-flow-chart-2.jpg
Προβολή συνημμένου 95957

GamesAreEvil.com

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
τρελαινομαι για τετοια charts :P

ειναι σαν family tree

Για να ειμαι ειλικρινης ψιλοχαθηκα....Προσπαθησα να δω τι εγινε η Ocean και χαθηκα!!

ΤΡΕΛΟ!!! Θέλει μελέτη τώρα αυτό!!! Ευχαριστώ.

Η Ocean από ότι βλέπω κατέληξε στην Inforgrames. Ε ρε άντε να βγάλει head over heels remake για xbox 360, τώρα που έγινε μόδα με το TOKI.

Φανταστική αναφορά!!!

παιδιά βλέπετε πουθενά την Psygnosis;

Χωρίς να χρειαστεί να την ψάξω στο chart (τρελό χάος βρε παιδί μου!), η Psygnosis είναι εδώ και πολλά χρόνια studio της Sony.

H Psygnosis οπως σωστα λεει ο Doc, αγοραστηκε απο την Sony και μετονομαστηκε σε SCE Studio Liverpool.

Πριν λιγους μηνες η Sony εβγαλε την εξης ανακοινωση:

"It has been decided that production on a number of projects within Studio Liverpool will cease immediately due to project prioritisation. Our North West Studio Group has been and will continue to be a vital cog in the WWS family, with a history of producing genre defining games such as MotorStorm, WipEout, Formula 1 and WRC and this decision will have no impact of the role that the North West Studio Group will play in the future of all PlayStation platforms"

ααα καλά! Μόλις διάβασα ότι έχει ονομαστεί σε SCE Studio Liverpool, θυμήθηκα ότι έχω ανοίξει ένα thread (απο τα πρώτα μου δλδ) σχετικά με την psygnosis.

Είδες τι παθαίνει οποίος μεγαλώνει και γίνεται πιο ρετρό... :D

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=10203

anyway....

Thanks guys!

Δεν ειναι και τοοοοσο μπλεγμενο.

Ριχτε μια ματια σε ενα γραφημα που δενει τους προγραμματιστες της Ocean με τους τιτλους στους οποιους εργαστηκαν

ocean.png
ocean.jpg

Το βιβλιο Ocean the History πωλειται πλεον και σε PDF

Πίσω
Μπλουζα