Hyperspace Invaders Zero , beta και demo ενος διαφορετικου υβριδικου shoot em up

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Nemo
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Nemo

RetroMuseum GateKeepeR
Αντιδράσεις
1.425
Hyperspace Invaders Zero is a collection of 3 PC games based on minimal game concepts I have been toying with for years. It got bad enough that i decided to learn programming in order to realise these ideas myself. Two of the games are heavily inspired by classic games such as "Space Invaders" (Retro Mode) and "Paratrooper" (Spacetrooper Mode). The main game (Soulgrinder Mode) however is a hectic vertical scrolling shooter (or "shmup" if you will) that borrows bits of mechanics from a multitude of games, enough so it can act as a game on its own. The main idea behind all 3 of these was simply to create an addictive virtual interactive environment.
Official site

http://hi.entity.be/

Beta >>>> http://store.indiecity.com/game/HI0

Demo >>>> http://store.indiecity.com/game/HI0DEMO

[video=youtube;0mr-1e1wi9A]

(Δεν γραφω κειμενο γιατι 2 φορες μου κρασαρε η opera -την ωρα που εγραfα το παρων thread- ενω ηδη εχω ριξει 2 τονους καντηλια και ειμαι ετοιμος να Shoot (em) up το PC )

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επιτέλους! Βρέθηκε ένα sord-of Invaders game, που έχει ένα αξιοπρεπές οπλοστάσιο & μου δίνει την ελπίδα μετά από ~22-23 χρόνια να το τερματίσω!

Το Space Invaders ήταν το μόνο παιχνίδι που είχαν τερματίσει οι γονείς μου κι εγώ παιδευόμουν εις μάτην! Τελικά, δεν το τερμάτισα ποτέ, έριξα 5 κατάρες στον προγραμματιστή & 10^ν μπινελικια στον κατασκευαστή (μην αφήσω κανέναν παραπονεμένο! :D )!

Μερσί, Νέμο! :flower:

πολυ καλο φαινεται και εννοοιται οτι θα ασχοληθω μαζι του.Τα κλασικα oμως space invaders,Galaxian,Galaga κτλ δεν τα αλαζω με τιποτα.

Nemo και να κρασαρει, να θυμασαι οτι η εκδοση VBulletin που εχουμε υποστηριζει AutoSave. Μπορεις να κανεις restore και δεν θα εχεις χασει τιποτα ;)

Το ξερω Wally ,θυμαμαι αλλωστε καποιο τοπικ οπου γινοταν λογος για καποια παλιοτερη blog δημοσιευση του που εχασε ο Optimus και την σχετικη δυνατοτητα e.t.c. νομιζω του ειχες κανει το ιδιο σχολιο , (αλλα εκεινη την ωρα >>>>>>τετοια ωρα τετοια λογια)

Αλλωστε φταιει η .... Daredevil

Δεν συμπεριελαβε σχετικη αναφορα περι restore auto save content στο Retromaniax Μπουσουλα της

:P :P:P

(και μην με απαντησει οτι ειναι Beginnerʼs Guide to Retromaniax ...)

Nemo είπε:
Αλλωστε φταιει η .... Daredevil

Δεν συμπεριελαβε σχετικη αναφορα περι restore auto save content στο Retromaniax Μπουσουλα της

:P :P:P

(και μην με απαντησει οτι ειναι Beginnerʼs Guide to Retromaniax ...)
Δε μπορείς να φανταστείς πώς "δαγκώνομαι" να μην απαντήσω! :biglaugh:

Για πες τελικά, τι ήθελες να γράψεις για το παιχνίδι? Αυτό, που το έγραψες 2 φορές λέω! :diablotin:

Συνοπτικα : Η παρα πολυ καλη αισθηση του χειρισμου , και το εθιστικο και σιναμα πολυ γενναιοδωρο (*) ,ως προς το παιχτη gameplay ,παντα στο Retro Mode( που ειχα κυριως δοκιμασει ) τα αλλα 2 modes δεν με κερδισαν.

(*) απαιτει προσπαθεια για να χασεις ....

Πίσω
Μπλουζα