Ikaruga στο Steam [18/2/2014]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.520
Μετα απο 13 χρονια, οι ταλαιπωροι PC users θα καταφερουν να παιξουν το κοσμημα της Treasure αφου θα ειναι διαθεσιμο μεσω Steam σε 5 μερουλες απο τωρα.

Πλεον βιαζομαι περισσοτερο να τελειωσω τον arcade controller που ετοιμαζω!!!!

Πρεπει να απαντησω στην ηττα που υπεστειν απο τον Τακη στην XBLA εκδοση agkrrrrr!!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...έπος...

Τί καλά που θα ητανε να μαζευτούνε ΟΛΑ τα shmups σιγα-σιγά στο Steam, ε ; Να μην κλαίγονται μετά και στους Mame devs να καταργούν drivers μερικοί-μερικοί !!!

Ειμαι σιγουρος οτι το ξερετε αλλα θα το αναφερω .Το Ikaruga υπαρχει σαν rom στο mame εδω και πολυ καιρο και αν δεν κανω λαθος υπαρχει και στον emulator που εξομοιωνει Naomi παιχνιδια DEMUL .Και μαλιστα χωρις ιδιαιτερα προβληματα ταχυτητας κτλ . Other Reality 1 του Μαρτη εχουμε ρετρο-παρτακι στα τ.ε.ι της πολης μου .Εισαι καλεσμενος :D

Σε τετοια παιχνιδια μετραει και η λεπτομερεια...το παραμικρο σπασιματακι ειναι game stopper.

Μεχρι στιγμης μπορουσε να παιχτει μονο σε Arcade, Dreamcast, GC και XBLA. Πλεον και στα PC λοιπον...

Wally είπε:
Σε τετοια παιχνιδια μετραει και η λεπτομερεια...το παραμικρο σπασιματακι ειναι game stopper.
Μεχρι στιγμης μπορουσε να παιχτει μονο σε Arcade, Dreamcast, GC και XBLA. Πλεον και στα PC λοιπον...
Ρε συ τι λες πάλι;

Σε PC 6ετίας δεν χάνει frame, ίσως φταίει ότι έχω παραπάνω από 1GB που ζητάει το παιχνίδι!

Ε και μη τρελαθούμε έχουμε δει πολύ, μα πολύ πιο εντυπωσιακά/απαιτητικά παιχνίδια σε PCs

Wally είπε:
Μετα απο 13 χρονια, οι ταλαιπωροι PC users θα καταφερουν να παιξουν το κοσμημα της Treasure αφου θα ειναι διαθεσιμο μεσω Steam
Υποθέτω ότι ήθελες να προσθέσεις έναν "νόμιμο" τρόπο απόκτησης του παιχνιδιού, διαφορετικά νομίζω ότι ο Psy_Danis & ο Shock με κάλυψαν πλήρως.

Εμείς οι "ταλαίπωροι" pc users έχουμε παίξει το παιχνίδι εδώ και χρόνια, καθ' ότι η εξομοίωση των διαφόρων συστημάτων μας έχει κάνει γενικά πολύ "versatile"... :tease:

Να ρωτήσω...

Shock είπε:
Σε PC 6ετίας δεν χάνει frame, ίσως φταίει ότι έχω παραπάνω από 1GB που ζητάει το παιχνίδι!
...σε ποιον emulator αναφέρεσαι; Σε Dolphin ίσως, διότι σε DEmul δεν θα έλεγα ακριβώς ότι δεν χάνει frame, ειδικά με ενεργοποιημένο Vsync... (C2D@3.06GHz)

Αναφέρομαι στη native έκδοση στο steam!

Το έχω λιώσει στο Dreamcast αλλά και στο PC με εξομείωση (nulldc).

Κατι λενε περι 10 $

Ελπιζω να μην ειναι ακριβοτερο

To τσιμπησα μολις ανεβηκε. Απλα το ανοιξα να το δω και πιεσα τον εαυτο μου να μην ασχοληθω διοτι θελω να το παιξω με τον arcade controller μου (οταν καταφερω να τον φτιαξω) αφου με pad το εχω λιωσει σε διαφορες πλατφορμες.

Με arcade stick και οθονη τουμπα 90 μοιρες νομιζω θα ειναι ζουπερ και ΙΣΩΣ διαλυσω και τον Τακη

Τααααακηηηηηηηη!!!!

EDIT: Στο System11 καποιοι υποστηριζουν οτι υπαρχει input lag στο full screen! Αν ισχυει κατι τετοιο (σε ενα ΄παιχνιδι που δεν μπορει να υπαρξει ανοχη του παραμικρου lag) θα ειναι τρελη γελοιοτητα. Θα το διακριβωσω παντως ιδιοις ομασι.

Εεμμμμμ...οταν λεω οτι υποστηριζω τις κλειστες αρχιτεκτονικες, εχω λογο που το λεω...

Α ρε αυτα τα DRM στα PC! Το Steam ειναι down και το Ikaruga δεν παιζει offline! Ελεος!

Το μεγαλο θεμα που εχω ειναι οτι το Ikaruga υποστηριζει μεχρι στιγμης μονο 360 controller!!!!!! Δηλαδη δεν παιζουν τα arcade sticks! Ελπιζουμε ολοι σε patch.

Οι λυσεις xbox360ce, joy2key και λοιπα, λενε οτι προσθετουν lag...

Δεν είμαστε καλά...

Wally είπε:
Το Steam ειναι down και το Ikaruga δεν παιζει offline! Ελεος!
...bullet hell shooter είναι, δεν είναι κανένα MMO RPG, γιατί να μην παίζει off-line; Εντάξει λοιπόν, εσύ μια φορά πληρωμένο το έχεις, πάρε και την έκδοση που έχει off-line mode!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απλά, αυτός είναι ένας από τους λόγους που μάλλον δε θα αγοράσω παιχνίδι από το steam!... :(

Ξερεις γελαω διοτι οταν η MS ψαρευε εντυπωσεις για το online DRM που τελικα δεν εφαρμοσε, ειχαν βγει οι PC-αδες και μιλουσαν περι ελευθεριοτητος. Οταν ελεγα για το Steam, κραζανε. Ε, εγω εχτες που το Steam ηταν καμια ωρα κατω, δεν επαιζα και Ikaruga. Ωραια πραγματα!

Ελυσα το προβλημα της μη υποστηριξης αλλων χειρηστηριων περα του 360 (!!!!), χρησιμοποιωντας το x360ce (driver wrapper). Οφειλει παντως η Treasure και το Steam να πατσαρουν διοτι ειναι απαραδεκτο ενα shooter να μην υποστηριζει arcade sticks!!

Θα τσεκαρω αν προσθετει lag

Ikaruga στο pc μεσω Demul emulator παλικαρια .Ο συγκεκριμενος emulator ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την στιγμη για emulation Dreamcast Naomi Naomi 2 και Atomiswave παιχνιδια

Εν τω μεταξυ εχουν ανεβει 2 patches.

To input lag (που νομιζω οτι και εγω παρατηρω..λες να ειναι αυθυποβολη?) θεωρω οτι ειναι θεμα τον μπακαλικων λυσεων για την ενεργοποιηση arcade sticks. Ελπιζω στο τριτο patch να παρουν αποφαση οτι υπαρχουν κι αλλα χειρηστηρια στον πλανητη εκτος του 360...

BTW η Treasure θα φερει κι αλλα πραγματα για το Steam

Και 3ο patch. Φαινεται οτι η Treasure ακουει την κοινοτητα

Το Ikaruga ερχεται και στο Switch στις 29 Μαιου! 
"Ikaruga Coming To Nintendo Switch On May 29th"

Θα υποστηριζει :
-two player co-op
-global leaderboards
-arcade style TATE mode action

" Nicalis has confirmed that it worked with acclaimed developer Treasure to bring the game to the Nintendo Switch. Ikaruga costs $15 USD."

https://mynintendonews.com/2018/05/01/ikaruga-coming-to-nintendo-switch-on-may-29th/

Πίσω
Μπλουζα