Indiana Jones games

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.520
ij_title.jpg

Ωραιο αρθρο που περναει ενα χερι τα παιχνιδια που πρωταγωνιστει ο Indy (και προφανως ο Aardvark θα τα εχει τερματισει ολα)

Fate of Atlantis FTW!

Well οχι ολα,τα adventures τα περασα σε emu αρκετα αργοτερα μιας και απο τον 6128 πηγα κατευθειαν σε saturn οποτε δεν τα προλαβα.

Το temple of doom μαλλον το επαιξα σε arcades και ισως σε 6128 (σιγουρα εβγαλα το αχτι μου στο mame).

Aυτα που ηθελα και δεν βρηκα-σκω ειναι τα 3D του,

Indiana Jones and the Infernal Machine in 1999 on the PC, Nintendo 64

Indiana Jones and the Emperor's Tomb, a prequel to Temple of Doom, was released on the Playstation 2, Xbox, Apple Macintosh and Microsoft Windows in 2003. :angry:

To Indiana Jones and the Infernal machine, για PC, το έχω...

Kριμα που το britishgaming.co.uk δεν υπαρχει πια :(

Επαιξα λιγο το Indiana Jones and the Great Circle μιας και σημερα βγηκε στην κυκλοφορια και τα πρωτα 10 20 λεπτα του παιχνιδιου ειναι η playable εισαγωγη του Raiders of the lost ark .
Mιλαμε για λεξη προς λεξη και σκηνη προς σκηνη η πιστα μεχρι τον κυλιομενο βραχο.

Τι με χαλαει στο παιχνιδι το FPS αν και αν δεν το ειχε θα ηταν ιδιο με τα τελευταια Λαρα και Uncharted οποτε το καταλαβαινω οτι επρεπε να διαφοροποιηθει.

Επι τη ευκαιρια θα θελα να ρωτησω αν εχετε παιξει το Infernal Machine για Ν64 σε emulator. Εχω παιξει την πρωτη πιστα με δυο διαφορετικα roms και παντα κολλαει πριν τη 2η

Επίσης, με την ευκαίρια κυκλοφορίας του νέου game, που φαίνεται καλοφτιαγμένο, ένα recap όλων των Indiana Jones games από IGN.

Πίσω
Μπλουζα