IndieDB 2011-indie-of-the-year (2011) Τop10

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Nemo
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Nemo

RetroMuseum GateKeepeR
Αντιδράσεις
1.425
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mαυτη την δεκαδα προσωπικα συμφωνω περισσοτερο :thumb: .Απο τα 10 εχω τερματισει τα 7 με πιο προσφατο το Terraria και τα Frozen synapse,spacechem και Αce of spades τα εχω δει αλλα δεν με κινησαν το ενδιαφερον να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους.

Άντε ρε συ! :D

Κι εγώ ψάχνω τόση ώρα να δω γιατί ξανα-αναστήθηκε το τόπικ! :)

Θα απαντήσω σε μερικές ώρες - έχει ζουμί το πράγμα & αύριο πρέπει να κατορθώσω να ξυπνήσω και να πάω στη δουλειά! :P

Καλή η 10άδα. Προσωπικά, το Top-3 μου θα ήταν Trine 2, Bastion, Terraria, αλλά από την άλλη, το Frozen Synapse που ήταν ψηλά, δεν ανήκει σε κατηγορία του γούστου μου, οπότε ίσως το αδικώ...

Το Trine 2 πάντως, το οποίο το παίζω αυτές τις μέρες, όσο κι αν είχα λατρέψει το πρώτο και περίμενα πώς και πώς το δεύτερο, με εξέπληξε θετικά. Δεν το φανταζόμουν τόσο καλό/βελτιωμένο, ενώ νομίζω πως είναι με διαφορά το πιο "όμορφο" παιχνίδι που έχω δει στη ζωή μου. Τώρα που μου το θυμίσατε, πάω γήπεδο να δω Newcastle-Manchester United (προφανώς το λέω για να ζηλέψετε! :P ) και όταν γυρίσω θα το συνεχίσω... ;)

Λοιπόν, ευτυχώς που απάντησε ο Olorin, αλλιώς εννοείται ότι θα το ξέχναγα!

Σε σχέση με το προηγούμενο, ένα έχω να πω! Το SpaceChem πήρε μια θέση που του ταιριάζει! :D

Και πέρα από την πλάκα, μου άρεσε περισσότερο αυτή η λίστα... Θα έκανα βέβαια μερικές ανακατατάξεις: π.χ. Το Frozen Synapse θα το έστελνα προς τη 10η θέση, θα ανέβαζα το Trine 2 από την 3η στη 2η & θα έβαζα στη θέση του το Unepic (για το οποίο διάβασα και κάπου αλλού ότι έχει πολύ γέλιο! :D )

Για τα παιχνίδια της κατηγορίας "Εύφημος Μνεία", νομίζω ότι είμαστε στα αναμενόμενα! :)

P.S. Πρέπει οπωσδήποτε να βρω χρόνο να παίξω το Unepic! :)

Πίσω
Μπλουζα