Interton VC 4000

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.542
Γερμανικη κονσολα του 1978 με CPU Signetics 2650A και Signetics 2636 για γραφικα(ιδια με του Arcadia 2001)

Περιλαμβανει 12-key keypad, 2 fire buttons και αναλογικο joystick.

Ανηκει στη μεγαλη οικογενεια των 1292 Advanced Programmable Video System

interton_vc4000_1.jpg

Λιστα παιχνιδιων

Εδώ και μια βδομάδα προσπαθούσα να θυμηθώ αυτή την κονσόλα και πως την λένε. Επιτέλους την βρήκα!! Και ο λόγος? Όχι οτι ζούσα τότε για να την γνωρίζω, ούτε γερμανός είμαι, αλλα πριν καμια 15αριά χρόνια που την χάρησε ένας ξαδερφός μου μαζί με κασσέτες, ψιλοχαλασμένη.

Λοιπόν, θεωρητικά, και με βάση τον νόμο του ρετρο "ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ", θέλω να πιστεύω οτι δεν την πέταξα ποτέ, παρόλο που την τελευταία φορά δε την βρήκα στο πατρικό μου. Πάντως αν την πέταξα είμαι για να κρεμαστώ στο Σύνταγμα ή να πέσω να με φάνε τα ψάρια, κι ας ήμουν μικρός τότε και δεν ήξερα!

Αληθεία πόσο να κοστολογείτε άραγε?

Μόλις είδα ενα στο ebay στο κουτί του με τα χειριστήρια στα 30 ευρώ.

τσάμπα τη δίνουν! Πάντως η συλλεκτική του και συναισθηματική του αξία σίγουρα είναι πού μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς το οτι κατασκευάστηκε την δεκαετία του 70' στην Γερμανία (και μάλλον μόνο εκεί κυκλοφόρησε κυρίως) έχοντας στην κατοχή της μόνο 40 games. Αχ πρέπει να την βρω οπωσδήποτε την "κουμούτσα"...

Να και η δικιά μου:

Interton4000.jpg

Από παιχνίδια έχω τα :

Nr.1 ("Rennspiele")©

Nr.3 ("Sport und Ballspiele")©

Nr.4 ("Panzer/Luftschlacht")(CIB))

Μόλις την άλλαξα και τους πυκνωτές της ;)

Σου έβγαζε κι εσένα πρόβληα στο σήμα RF? Θυμάμαι εμένα δεν είχα καλό σήμα, και ήταν σχεδόν ασπρόμαυρο με πολλα χιονάκια.

Ναι βέβαια και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιος πυκνωτής.

To λινκ στο πρωτο ποστ διορθωθηκε

Πίσω
Μπλουζα