James στην Πάτρα (30-4)/Αθήνα (1/5)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας thebest20
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

thebest20

RetroMuseum GateKeepeR
Αντιδράσεις
483
Γεια σας ήθελα να ρωτήσω αν θα πάει κανένας James στην Πάτρα!Πήρε ένας φίλος μου εισιτήριο για αρένα αλλά δεν θα πάει και αν είναι θα μου το δώσει (θα τον πληρώσω φυσικά).Θέλω να τους δω!Το θέμα είναι ότι δεν έχω με ποιον να πάω!Είναι εδώ αρκετοί πατρινοί,που πρόκειται να πάνε?

ps : Ανοίγω το θέμα εδώ γιατί δεν βρήκα κάποιο σχετικό thread!

Αθήνα θα πάω εγώ λογικά. Για Πάτρα μου πέφτει μακριά... :P

Πέρυσι ήθελα να πάω να τους δω στην Θεσσαλονίκη, αλλά μου έτυχε η εγχείρηση, φέτος δεν μπορώ γιατί δίνω, αν του χρόνου πάνε βόρεια πάλι θα πάω...

DianaTheSuperstar91 είπε:
Πέρυσι ήθελα να πάω να τους δω στην Θεσσαλονίκη, αλλά μου έτυχε η εγχείρηση, φέτος δεν μπορώ γιατί δίνω, αν του χρόνου πάνε βόρεια πάλι θα πάω...
Εντάξει πιστεύω ευκαιρία είναι!Εξάλλου 2-3 ώρες να χάσεις από το διάβασμα δεν λέει κάτι,προκειμένου να πας στη συναυλία!Εγώ και μόνος μου παίζει να πάω,δεν θα έχω κανένα πρόβλημα!

To πιο γνωστό τους κομμάτι για μένα είναι αυτό

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελικά πήγα με παρέα και μοιραστήκαμε τα χρήματα,γιατί είχαν και κάποιες προσκλήσεις.Για την ακρίβεια πλήρωσα τα μισά του εισιτηρίου.Τράβηξα αρκετά videos απλά δεν ξέρω αρκετά κομμάτια και θέλω να τα ψάξω για να τα ονομάσω!Το μόνο αρνητικό ήταν ο ήχος.Ήταν πολύ δυνατός και δεν ακουγόταν η φωνή του τραγουδιστή.

Senorita (Live)

http://www.youtube.com/watch?v=6-T1tv5M5l8

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι σχεση εχει αυτο το συγκροτημα με τη θεματολογια του RetroManiaX??

Σορυ, τους ειχα για φρεσκαδουρες - δεν ασχολουμαι με αυτο το ειδος της μουσικης.

Πίσω
Μπλουζα