Kανά παιχνίδι της προκοπής για Facebook;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Vetus
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Vetus

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
59
Μιας και στο θέμα gaming δεν έχω κολλήματα (μπορώ να παίξω από casual games τύπου Wii Party μέχρι και hardcore games τύπου Ikaruga) το 'χω απορία: υπάρχει κανά παιχνίδι της προκοπής για το Facebook ή υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να βρω χρυσάφι στην ντουλάπα μου (nerd joke); Kαι μην ακούσω για κοτσάνες τύπου Farmville (η τρισελεεϊνή απομίμηση του Harverst Moon) ειδάλλως η κατάρα του Δράκουλα να πέσει πάνω σας.

Vetus είπε:
... υπάρχει κανά παιχνίδι της προκοπής για το Facebook ή υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να βρω χρυσάφι στην ντουλάπα μου (nerd joke)...
Ξεκίνα να ψάχνεις τη ντουλάπα σου!

Α! Και αν βρεις κάτι, φώναξέ μας! :biglaugh:

(Σοβαρά τώρα, καλό παιχνίδι στο φάτσαμπουκ?! Δύσκολο!... :( )

Μα καλά, όλα τα παιχνίδια στο Facebook ζητάνε να έχουν πρόσβαση στις βασικές πληροφορίες μου; Για να με σπαμμάρουν μετά στις διαφημίσεις και στις ενημερώσεις για updates των παιχνιδιών; Aν ναι, τότε αποκλείεται ν' αγγίξω κανένα έστω κι από περιέργια!

D@redevil είπε:
Ξεκίνα να ψάχνεις τη ντουλάπα σου!
Α! Και αν βρεις κάτι, φώναξέ μας! :biglaugh:
Nα πάρει! Πάλι μποξεράκια βρήκα!

BoxerShorts.jpg

D@redevil είπε:
(Σοβαρά τώρα, καλό παιχνίδι στο φάτσαμπουκ?! Δύσκολο!... :( )
Kαλά, και για το κινητό το ίδιο έλεγα (ότι πέρα από μερικά καλά arcade ports όλο σαβούρες έχει) μέχρι που βρήκα μερικά κρυφά διαμάντια όπως το GunFever και το Elven Chronicles. Oπότε ποτέ δεν ξέρεις. Kαλά, δεν περιμένω να βρω κρυφά διαμάντια στο Facebook αλλά έστω παιχνίδια που τα λες συμπαθητικά και δεν είναι από τις συνηθισμένες βλακείες που βγάζουν. Εδώ μέχρι κι η SquareEnix έβγαλε παιχνίδια στο Facebook:

http://www.joystiq.com/2010/11/04/square-enix-releases-two-free-facebook-games-one-with-chocobos/

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εμ, να μάθω να είμαι πιο συγκεκριμένη! :D

Κάτι σε χρυσάφι, δεν.....?

Για να δούμε - όντως ίσως βγάλουμε κανα καλό παιχνιδάκι! ;)

Θα μπορούσες...

...να δοκιμάσεις το Angry Birds, που έχει και κάποια επιπλέον επίπεδα για γκρέμισμα, από το original Angry Birds.

Yπήρχανε πολλά στις αρχές,τα αγαπημένα μου ήταν τα Gangster Battle και Knighted,αλλά με τη μεταφορά του facebook σε νέους servers δε μπορούσαν να τρέξουν πια...R.I.P.

υπαρχουν πολλα αλλα ολη αυτη η διαδικασια με το να πληρωνεις για coins κ να περιμενεις share απο φιλους,σε ξενερωνει...

αν θελετε παντως καλο μανατζερ ειναι το top eleven

Εγώ στο FB μόνο το Zynga Poker παίζω ενώ παλιότερα έβρισκα κάποια καλά defense games τα οποία βέβαια δεν χρειάζονταν το FB για να παίξουν, απλώς εκεί τύχαινε και τα έβρισκα.

Πίσω
Μπλουζα