freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 10.966
Παιχνιδιων της παιδικης μου ηλικιας παρουσιαση συνεχεια και ωρα να δουμε ενα παιχνιδι που εφερε στην Ελλαδα η γνωστη εταιρια KIBI. Προκειται για το Hitcar 3302, εναν συναρμολογουμενο αυτοκινητοδρομο με stunts με εκτοξευτηρα που τροφοδοτειται απο λαστιχακι.
Το κουτι.

Τα περιεχομενα.

Οι οδηγιες και στα ελληνικα.

Το αυτοκινητακι μας. Porsche 917 μαρκα Faller (που απ'οτι φαινεται ειναι και ο αρχικος κατασκευαστης ολου του παιχνιδιου. Το αυτοκολλητο μαλλον μεταγενεστερη διακοσμηση.

Λεπτομερειες απο τον διαδρομο. Η αφετηρια με τον εκτοξευτηρα.

Loop de loop

Αλμα. Η αποσταση και το υψος της ραμπας ειναι ρυθμιζομενα. Ο διαδρομος κατω απο το αλμα εχει χαρακα σε εκατοστα και ιντσες για μετραμε τα ρεκορ μας!

Εκανα και ενα video απο ενα αλμα. Προειδοποιηση, δεν ειμαι ο Spielberg.
Η ποιοτητα κατασκευης τοσο του διαδρομου οσο και του αυτοκινητου ειναι εξαιρετικη. Το manual ειναι κατατοπιστικο και αναφερει και μια σειρα απο upgrades που μπορουσε να αγορασει κανεις ξεχωριστα και να αναβαθμισει το βασικο κιτ με στροφες κλπ. Ως ειναι, πλακα εχει αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι στο οποιο θα επιστρεφει κανεις ξανα και ξανα.
Το κουτι.

Τα περιεχομενα.

Οι οδηγιες και στα ελληνικα.

Το αυτοκινητακι μας. Porsche 917 μαρκα Faller (που απ'οτι φαινεται ειναι και ο αρχικος κατασκευαστης ολου του παιχνιδιου. Το αυτοκολλητο μαλλον μεταγενεστερη διακοσμηση.

Λεπτομερειες απο τον διαδρομο. Η αφετηρια με τον εκτοξευτηρα.

Loop de loop

Αλμα. Η αποσταση και το υψος της ραμπας ειναι ρυθμιζομενα. Ο διαδρομος κατω απο το αλμα εχει χαρακα σε εκατοστα και ιντσες για μετραμε τα ρεκορ μας!

Εκανα και ενα video απο ενα αλμα. Προειδοποιηση, δεν ειμαι ο Spielberg.
Η ποιοτητα κατασκευης τοσο του διαδρομου οσο και του αυτοκινητου ειναι εξαιρετικη. Το manual ειναι κατατοπιστικο και αναφερει και μια σειρα απο upgrades που μπορουσε να αγορασει κανεις ξεχωριστα και να αναβαθμισει το βασικο κιτ με στροφες κλπ. Ως ειναι, πλακα εχει αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι στο οποιο θα επιστρεφει κανεις ξανα και ξανα.
Τελευταία επεξεργασία: