"Kickstarter" για τον...Dino Dini

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.520
Μια εταιρεια που συνεργαζεται με τον Dino Dini, διοργανωνει ενα kickstarter για να τον πεισει οτι αξιζει τον κοπο να ξεκινησει να βγαλει τις συνεχειες των επικων τιτλων του παλμαρε του...

Dino Dini is the developer behind the original Kick Off, Kick Off 2, Player Manager and GOAL! classic games for Amiga and Atari ST.
He started to make a spiritual successor to these classic games from the 90s, but alas, the project is on hold.

Dino has decided to focus on his musical passion, whilst he still can.

I would like us to continue production of the game using Kickstarter, but I need YOUR help to convince Dino it can be done.

Show your interest in bringing back these great games and convince Dino that there is a market for them!

We have 30 days (until May 15th) to get 3,000 signatures, so please sign it or Like us on facebook if thats your sort of thing. If we get enough funding from kickstarter the game would be released on PC, Mac, Linux/FreeBSD and iOS/Android.
Petition

Ο καθένας ας πράξει όπως νομίζει αλλά μπορώ να σας πω με βεβαιότητα που αγγίζει το 100% ότι παιχνίδι από τον Dino Dini δεν πρόκειται να δείτε ποτέ. Εδώ και χρόνια έχω πάψει να πιστεύω στις εξαγγελίες του οι οποίες πάντα έμεναν στη μέση, και δεν ήταν λίγες αυτές. Η τελευταία ήταν μόλις πέρυσι και είχε την ίδια τύχη με όλες τις άλλες. Εδώ δεν έφτιαχνε παιχνίδια όταν έλεγε ότι θα το κάνει, τώρα που δήλωσε ότι "θα αφοσιωθεί στη μουσική" θα φτιάξει; Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει να κυκλοφορήσει παιχνίδι από το 1994. Παρεμπιπτόντως το copyright των Kick Off δεν του ανήκει καν.

alkis21 είπε:
αλλά μπορώ να σας πω με βεβαιότητα που αγγίζει το 100% ότι παιχνίδι από τον Dino Dini δεν πρόκειται να δείτε ποτέ. Εδώ και χρόνια έχω πάψει να πιστεύω στις εξαγγελίες του οι οποίες πάντα έμεναν στη μέση, και δεν ήταν λίγες αυτές. Η τελευταία ήταν μόλις πέρυσι και είχε την ίδια τύχη με όλες τις άλλες. Εδώ δεν έφτιαχνε παιχνίδια όταν έλεγε ότι θα το κάνει, τώρα που δήλωσε ότι "θα αφοσιωθεί στη μουσική" θα φτιάξει; Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει να κυκλοφορήσει παιχνίδι από το 1994. Παρεμπιπτόντως το copyright των Kick Off δεν του ανήκει καν.

Dino Dini is working out how to reimagine his classic football series Kick Off for new platforms, he confirmed today at GDC Europe.

Speaking as part of an entertaining postmortem of his work, which took in the making of Kick Off, its sequel, Player Manager and Dino Diniʼs Soccer, the development veteran said he has been developing game projects in his spare time, and is trying to decide how best to bring back his most famous creation for current game platforms.

When he was asked whether heʼd considered re-releasing Kick Off for iPhone, Dini replied: “Even though Iʼve not being publishing games as Dino Dini, I still develop games and I work on prototypes. What holds me back from going to market is figuring out a sustainable business model. Iʼm not alone in this – other indie developers out there are doing this and they tend to follow the pattern of just scraping by all of the time. But in my own time, I do a lot of research into things and so one of the things Iʼve obviously looked at is the question of how to reimagine those early games for that platform.”

He added that making games for devices like iPad require a very different way of thinking – hence the delay in any firm news on the return of Kick Off.

“You have to go to the touch screen and you have to really think carefully about how to use that,” added Dini. “Iʼd say the solution is definitely not to just sort of mimic a joystick – that doesnʼt work too well. You have to re-think it. So Iʼve been doing work on that but thatʼs all I want to say at this point because itʼs just preliminary work.“
>>>

http://www.edge-online.com/news/dino-dini-on-the-return-of-kick-off/

(το παραθετω για σχολιασμο)

Ναι τις πληροφορήθηκα τις περιπέτειες του Dino στη GDC... μάλιστα έμαθα πως στην παρουσίασή του έδειξε και τη μουτσούνα μου από κάποιο παγκόσμιο.

Θα σχολιάσω με την ατάκα που έλεγε ο αείμνηστος Λαυρέντης Διανέλλος στον Παπαμιχαήλ στην ταινία Χαμένα Όνειρα, όποτε ο τελευταίος του ανέλυε τα σχέδιά του για τη σπουδαία δουλειά που τον περίμενε στην Αργεντινή:

"Τι να σου πω; Ό,τι σου λέω πάντα. Μακάρι, παιδί μου. Μακάρι."

:) Καρα-ρετρό απάντηση !!! Απο την άλλη ρε παιδιά, είναι δυνατόν να βγεί έστω-και-στο-περίπου-kick-off για touch συσκευές ; Το θεωρώ αδιανοητο.

Pre-Alpha demo από το "καινούργιο Kick Off":

http://www.youtube.com/watch?v=iuMVCrKKta0

Μη με πείτε κακεντρεχή, αλλά προβλέπω να μένει κι αυτό στη μέση.

Σε 10 μέρες θα δω τον Dino από κοντά και θα τον ρωτήσω τι παίζει...

Φοβερό το βιντεάκι. Βεβαια δεν είναι το kick off, αλλα δεν πειράζει! :D

alkis21 είπε:
Pre-Alpha demo από το "καινούργιο Kick Off":
http://www.youtube.com/watch?v=iuMVCrKKta0

Μη με πείτε κακεντρεχή, αλλά προβλέπω να μένει κι αυτό στη μέση.

Σε 10 μέρες θα δω τον Dino από κοντά και θα τον ρωτήσω τι παίζει...
Μάααλιστα... Μην πείτε ούτε εμένα κακεντρεχή, αλλά νομίζω πως αν μου δίνατε 2-3 μέρες, ακόμα κι εγώ θα μπορούσα να φτιάξω κάτι καλύτερο από αυτό (έστω και με τη βοήθεια κάποιας engine)...

//Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν υπονοώ ότι είμαι κανένας φοβερός game programmer (το αντίθετο, θα έλεγα), απλώς το ότι αυτό που είδα στο βίντεο μου φάνηκε παντελώς αδιάφορο... :xm:

Πίσω
Μπλουζα