Lady Bug!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.587
Eιπα να ανοιξω ενα θρεντ με Pacman Clones αλλα δεν ειναι και τοσα πολλα αξια αναφορας και βασικα το συγκεκριμενο του τιτλου ηθελα να αναφερω.

Με θυμαμαι πιτσιρικα πολυ πιτσιρικα να μπαινω σε ενα καφενειο που ειχε ενα και μοναδικο arcade ,το lady bug!!

Ο καφετζης εκανε ποτε ποτε τα στραβα ματια και με αφηνε λιγη ωρα να παιξω,στα κανονικα arcades τοσο μικρος ουτε στην πορτα!

Anyway με θυμαμαι να το παιζω και να ειμαι αρκετα καλος,Pacman clone με μερικα στοιχεια στρατηγικης παραπανω απο αυτον,μιλαω για τις ανοιγοκλειστες πλατφορμες που ρυθμιζες εσυ και αναλογως ρυθμιζες και την κυκλοφορια των bugs!!

Ωραιο ωραιο παιχνιδακι ευτυχως που υπαρχει το ΜΑΜΕ και το ξανασυναντησα πριν απο χρονια μετα απο πολλα χρονια.

http://www.youtube.com/watch?v=4JqkIQE6gp8

Y.Σ πρεπει να ειχε βγει και για 6128 αλλα νομιζω με αλλο ονομα δεν ειμαι σιγουρος,το θεμα ειναι οτι βαραω το κεφαλι μου που δεν το'χα ανακαλυψει τοτε..

48144201.png

Επειδή ακριβώς είμαι φαν του pacman (του Ms pacman:P), μ'αρέσουν όλα τα παιχνίδια αυτου του στυλ (βλέπε Amidar, Rally X κλπ), όπως και αυτό που αναφέρεις. Οποιος εχει καμπίνα με jamma, μπορεί να βρει όλα αυτά τα υπεροχα παιχνίδια σ'αυτή την πλακετα. Πρέπει επίσης να πω, ότι επειδή η γειτονιά μου ηταν φτωχή σε arcades, πολλά απ'αυτά τα παιχνίδια τα εμαθα από το 1997 και υστερα που πρωτοπαιξα ΜΑΜΕ στο dos. Δηλαδή ναι, πριν το 1997 δεν ηξερα καν για το lady bug οπως και πολλα αλλα :D

Το lady bug ηταν το μονο arcade που ειχε μια καφετερια στο χωριο μου πριν την αναλαβει αλλος ιδιοκτητης και φερει και αλλα.Το επαιζα φανατικα για ενα χρονο πριν φερουν το pacman αλλα και παλι συνεχισα να το παιζω.Πολυ καλο παιχνιδακι που στην αρχη φαινεται ευκολο αλλα ωσο περνανε οι πιστες δυσκολευει.Το παιζω και τωρα πολυ συχνα στο mame για την ακριβεια πριν λιγες μερες το ξαναεπαιξα.Το ρεκορ μου ειναι 524,630 στην 35 πιστα.Για οποιον ξερει το παιχνιδι τα φρουτα και λαχανικα που κερδιζεις σε καθε πιστα απο την 18 πιστα και μετα βγαζει συνεχεια το horseradish που δηνει 9500 ποντους.Κατι αντιστοιχο δηλαδη με το pacman που απο την 13 πιστα και μετα βγαζει συνεχεια το κλειδι.

Πίσω
Μπλουζα