freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 10.901
Το 1978 ηταν χρονια σταθμος στην ιστορια των Lego, με την παραλληλη εισαγωση της κατηγοριας Legoland (αλλιως γνωστη σαν Lego City) και των συγχρονων minifigures οπως τα γνωριζουμε σημερα. Επαναστατικα και τα δυο για την εποχη τους, και τα minifigs γνωριζουν τα τελευταια χρονια μια ανανεωμενη δημοτικότητα (προσωπικα δεν βλεπω την ατραξιον).
Σαν παιδακι η πρωτη μου επαφη με τα Lego ξεκιναει απο set αυτης της περιοδου (οι παλιοτερες μου αναμνησεις ειναι με σετ του 1977). Αποφασισα λοιπον να φτιαξω το κλασσικο και πολυ δημοφιλες set 376 με τιτλο "Σπιτι με κηπο". Ενα χορταστικο set με 221 κομματια και δυο φιγουρες. Ειχα ηδη πολλα απο τα κομματια, οι μεγαλύτερες μου ελλείψεις ηταν οι πρασινες βασεις, τα λουλουδια και το δεντρο, καθως και σχεδον ολα τα μπλε τουβλακια σκεπης. Ειδικα αυτα ταλαιπωρήθηκα να βρω.
Μερικες ωρες διασκεδασης
μεχρι να βρω ολα τα κομματια που εχω, και να παραγγειλω οτι λειπει. Ακομα περιμενω τα τρια τελευταια μπλε κομματια της σκεπης. Δεν ασχολήθηκα να αποκτησω τις φιγουρες ή τα τρια αυτοκόλλητα (δυο τεντες και μια οθονη τηλεορασης).

Μερικες φωτογραφιες κατα την διαρκεια της κατασκευης.

Οταν με το καλο ερθουν τα τελευταια κομματια θα βγαλω πιο λεπτομερείς φωτογραφίες και θα φτιαξω και τις εναλλακτικές προτάσεις απο τις οδηγίες.
Σαν παιδακι η πρωτη μου επαφη με τα Lego ξεκιναει απο set αυτης της περιοδου (οι παλιοτερες μου αναμνησεις ειναι με σετ του 1977). Αποφασισα λοιπον να φτιαξω το κλασσικο και πολυ δημοφιλες set 376 με τιτλο "Σπιτι με κηπο". Ενα χορταστικο set με 221 κομματια και δυο φιγουρες. Ειχα ηδη πολλα απο τα κομματια, οι μεγαλύτερες μου ελλείψεις ηταν οι πρασινες βασεις, τα λουλουδια και το δεντρο, καθως και σχεδον ολα τα μπλε τουβλακια σκεπης. Ειδικα αυτα ταλαιπωρήθηκα να βρω.
Μερικες ωρες διασκεδασης

Μερικες φωτογραφιες κατα την διαρκεια της κατασκευης.

Οταν με το καλο ερθουν τα τελευταια κομματια θα βγαλω πιο λεπτομερείς φωτογραφίες και θα φτιαξω και τις εναλλακτικές προτάσεις απο τις οδηγίες.