Mια βοήθεια για ταινία με τον Μάρκο Λεζε: Ο Ανέραστος

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.269
Χθες μιλουσα με εναν φιλο και με ειπε αν γνωριζω μια ταινια με τον μαρκο λεζα που την ειχε δει καποτε και πολυ θα ηθελε να την ξαναδει.Θυμοταν ομως ελαχιστα πραγματα απο την ταινια η για την ακριβεια μονο ενα πραγμα θυμοταν χαχαχαχαχαχα με αποτελεσμα εγω να μην μπορεσω σε καμια περιπτωση να βρω ποια ειναι.Επειδη ομως στο Retromaniax υπαρχουν πολλα τσακαλια που μπορει να γνωριζουν την ταινια αυτο που θυμοταν ο φιλος μου ειναι πως ο λεζες ηταν η αορατος η φαντασμα μετα απο καποιον θανατο και δεν τον εβλεπαν οι αλλοι με αποτελεσμα να κανει πολλα και διαφορα οπως μπανιστιρι πχ σε ομορφες κυριες.Οποιος γνωριζει ποια ειναι η ταινια ας δωσει τα φωτα του ωστε να ψαξω μηπως και την βρω και την δω με το φιλαρακι μου.

Ε εισαι αρχοντας φιλαρακι παει και τελειωσε.Σιγουρα αυτη ειναι απλα μαλον δεν θυμοταν καλα ο φιλος μου γιατι οπως διαβαζω δεν ηταν αορατος απλα ξαναγυρισε στη ζωη για να βρει γυναικα κλπ.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια strat:thanx2:

Ρε παιδες,επειδη τωρα επαθα κοκομπλοκο με την αναζητηση του Βασιλη... :o ...μου ηρθε φλασια καψιμο....:burn:

Γιατι εχω την εντυπωση οτι υπηρξε παρομοια ταινια?:what:

Ωπου αν θυμαμαι καλα,ο Λεζες εκανε παλι τον πεθαμενο/φαντασμα σε ολη την ταινια,φορουσε ασπρο κουστουμι με κοκκινο πουκαμισο,

η τελευταια σκηνη ηταν στα σκαλια μιας εκκλησιας και η Θρασυβουλιδου επαιζε την γυναικα του... :wait2:

Για δωστε τα φωτα σας.... :please:

Δεν είμαι σίγουρος, Σταύρο... Ισως το "Εραστής χωρις γυναίκα";;

(δεν το έχω δει)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
θα θελα και εγω μια βοηθεια για μια ταινια με τον στηβ ντουζο που παιζει τον αρχιμανδρητη μια βιντεοταινια τοτε για τον νομο τριτση που δεν θυμαμαι δηλ. και τι ελεγε ο νομος καθοτι την ταινια θα χω και 20 ατια να την δω αλλα θυμαμαι ειχε γελιο, ειδικα ο ντουζος αλλους δεν θυμαμαι

Πίσω
Μπλουζα