Mια τσαχπινογαργαλιαρικη gaming ιστορια

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.032
Το ιουλιο του 2010 η ΠΑΟΚΑΡΑ επαιζε στα προκριματικα του champions league με τον Aγιαξ οπου μετα απο ηρωικη εμφανιση ηρθε 1-1 στο amsterdam arena και 3-3 στην τουμπα με εξαιρετικη εμφανιση αλλα δυστηχως αποκλειστηκε :(

Ειχαμε οργανωσει εκδρομη σαν συνδεσμος για τετραημερο εκτος απο τον αγωνα δηλαδη θα το καναμε και σαν διακοπες αφου θα πηγαιναμε που θα πηγαιναμε.Αφου μαλωσα με την τοτε κοπελα μου γιατι ηθελε να ρθει μαζι και γω εννοοιται πως δεν ηθελα γιατι πρωτον δεν περνουμε της γκομενες μας στο γηπεδο ειναι γκαντεμια και δευτερον πρεπει να ημουνα πολλα κιλα ..... για να παρω την γκομενα μου στο amsterdam.Οταν φτασαμε λοιπον και εγκατασταθηκαμε στο ξενοδοχειο αρχισαμε να κανουμε της τσαρκες μας.Αγορασαμε φανελες διαφορα αναμνηστηκα κτλ και μολις τελειωσαμε πηγαμε στο ξενοδοχειο ξανα να τα αφησουμε.Αφου αραξαμε λιγο να ξεκουραστουμε και μολις νυχτωσε εγω με εναν κολητο μου την καναμε για μια βραδυνη γυρα στα ενδοτερα του amsterdam.

Aφου καναμε μια βολτα κλασικα και περιοιγηθηκαμε στην περιφημη De Wallen η Rossebuurt και καναμε το οφθαλμολουτρο μας ;) γιατι ο κολητος δεν ακολουθουσε για κατι παραπανω(εκει βρηκε να τον πιασουν οι ντροπες του :rant: )εκει που περπατουσαμε στο αγνωστο βρηκαμε ενα Rock bar και μπουκαραμε μεσα να πιουμε της παγωμενες μπυρες μας.Αφου μπηκαμε μεσα κατσαμε στο μπαρ και κατω υπο τους ηχους των AC/DC ο μπαρμαν μας ειπε οτι αν θελαμε βαρελισια μπυρα υπαρχουν 3 μεγεθη medium,large και extra large.φυσικα και πηραμε της extra large και μας εφερε κατι πραγματικα τεραστια ποτηρια που προσωπικα πρωτη φορα εβλεπα.Εμεις φορουσαμε κλασικα της μπλουζες του συνδεσμου και μας πηραν χαμπαρι κατι κοκινομαγουλοι ολλανδοι οπαδοι του αγιαξ και ερχοταν προς το μερος μας.Γυρναω και λεω στον κολητο μου ετοιμασου η για ξυλο η για να την κανουμε και ημασταν ετοιμη για ολα.Φυσικα οι ολανδοι καμια προθεση τετοια δεν ειχαν απλα ηρθαν να μας χαιρετησουν μας κερασαν και της μπυρες το γυρισαμε μετα στο ουισκυ ανταλαξαμε και φανελες τους τραγουδησαμε και συνθηματα μαζι και γενικα το βραδυ κυλουσε τελεια.

Mετα απο πολλες μπυρες και ακομα πιο πολλα ξυδια σε καποια φαση η ολλανδοι μας χαιρετησαν γιατι δουλευαν αυριο μας ευχηθηκαν να γιννει καλος αγωνας και με κανα δυο απο αυτους συνενοηθηκαμε να τα πουμε στην θεσσαλονικη γιατι θα ρχοταν για τον επαναληπτικο στην τουμπα.Φυσικα εμεις παραμηναμε εκει και συζητουσαμε τα δεικα μας.Μιλουσαμε για videogames εκτος απο τον αγωνα και μιλουσαμε εντονα γιατι με την ειχε καρφωσει με κατι που ελεγε για την μεγαλη NINTENDO ο κολητος μου και ψιλολογομαχουσαμε.Σε καποια φαση κοιταω σε ενα τραπεζακι καθοταν μια ξανθια και μια κοκινομαλα μας κοιτουσαν και κατι μουρμουριζαν και ψιλογελουσαν.Λεω στον κολητο για δες με τροπο δεξια σου κατι γκομενακια που μας κοζαρουv και μονο με τροπο που δεν κοιταξε ο βλακας.Του λεω θα κανουμε παιχνιδι μπορει να εχει ακομα καλητερη καταληξη το βραδυ μας και λεω στον μπαρμαν να παει εναν δεισκο σφηνακια στης κοπελες γιατι οπως ειχα δει κατι τετοια επειναν.Τα πηγαινει λοιπον ο μπαρμαν λεει στης κοπελες απο ποιους ειναι και περνουν δυο απο τα σφηνακια του δεισκου στο χερι και μας σηκωνουν το ποτηρι.Λεω στον δεικο μου επεσε το συνθημα παμε στο τραπεζι.Καθομαστε στο τραπεζι και αφου συστηνομαστε αρχιζουμε την κουβεντα.

Την κοκινομαλα την ελεγαν λουνα και την ξανθια Ευα.Μιλησαμε για μπαλα για την ζωη τους εκει πως τα περνανε που δουλευουν και γενικα για παρα πολλα θεματα.Σε καποια φαση η ευα πεταει οτι της αρεσουν τα videogames αλλα η αλλη αλαξε θεμα και ξεχαστηκε η κουβεντα.Σε καποια φαση ο βλακας κολητος μου αρχιζει να με λει οτι νυσταζει και θελει να παει στο ξενοδοχειο και του λεω εγω καλα ρε ηλιθειε ημαστε εδω με τα μωρα και συ θες να πας στο ξενοδοχειο να με τρελανεις θες και με λεει και τι θες να κανω αυτο μεχρι το πρωι μπορει να τραβηξει.Του λεω τσακισου φυγε να μη σε βλεπω εγω δεν γυρναω στο ξενοδοχειο και ο ηλιθειος σηκωθηκε και εφυγε.Με ρωταει η λουνα που πηγε ο φιλος μου και της ειπα οτι δεν ενοιωθε πολυ καλα και αφου ειδε και αυτη το καταλαβε δηλαδη οτι εγω ποιο πολυ με την ευα ασχολουμαι αποφασισε και αυτη να φυγει και την εκανε τελικα και μηναμε εγω και η ευα.Σε καποια φαση μετα απο καμια ωρα περιπου μας λεει ο μπαρμαν οτι θα κλησει το μαγαζι οποτε πρεπει να φυγουμε.Ετσι λοιπον σηκωνομαστε βγαινουμε εξω και αρχιζουμε να περπαταμε.Περιτο να πω οτι ποιο καθαρη πολη δεν ξαναειδα στην ζωη μου.

Με λεει τι θα κανεις τωρα θα πας και συ για υπνο και της λεω φυσικα και οχι δεν ειμαι του υπνου εγω και με λεει εχω διαβασει και δει πολλα για την ελλαδα αλλα δεν εχω ερθει ποτε και θα το ηθελα πολυ.Της απανταω εγω κανονισε να ρθεις και σε φιλοξενω εγω αν θες.Εκει λοιπον που το λεω αυτο την βλεπω να σκεφτεται και με λεει θες να ρθεις στο σπιτι μου μενω μονη μου.Εννοοιται πως ηταν αδυνατων να πω οχι εχοντας την ξανθια πρασινοματα ολλανδεζα με τα πλουσια προσοντα:dribble:που ηταν λιγο πιο κοντη απο μενα και ειμαι και 1.95 και με λεει εδω κοντα μενω.Φτανουμε λοιπον σε μια τριωροφη οικοδομη ανοιγη την πορτα και με λει στον τριτο καθομαι μπενουμε στο ασανσερ και ανεβενουμε πανω.Με το που μπενουμε μεσα στο σπιτι αναβει τα φωτα και ημασταν σε ενα καθηστικο και το πρωτο πραγμα που κοιταω στους τοιχους ηταν 6 καδρα.Το θεμα δεν ηταν τα καδρα αλλα τι εδειχναν τα καδρα.Οι εικονες στα 6 καδρα ηταν οι mario,luigi,link,samus,donkey kong και sonic.Mαυτο το τελευταιο με ηρθε μια αναγουλα αλλα τελικα κρατηθηκα.Πλησιασα να τα δω και επαθα μεγαλητερη πλακα γιατι δεν ηταν ζωγραφιες η φοτωγραφιες αλλα ηταν κεντημενα.Με ειδε που τα παρατηρουσα και με λεει μαλον θα σε φαινεται ηλιθειο μια κοπελα να εχει τετοια τρελα με τα videogames αλλα ειναι το παθος μου.Εγω την κοιτουσα σαν βλακας φυσικα και δεν ηξερα τι να της πω.Τελικα μιλησε αυτη και με λεει κατσε να σε δειξω το υπολοιπο σπιτι.Της λεω πριν με το δηξεις πες με που ειναι η τουαλετα γιατι ειχα σκασει απο της πολλες μπυρες και τα ξυδια.Γελοντας αυτη με εδειξε που ειναι και πηγα.Εκει επαθα δευτερη πλακα γιατι διπλα στην λεκανη ειχε ενα τεραστιο καλαθι γεματο περιοδικα για gaming στα ολλανδικα.Ξεφυλησα κανα δυο και ειχε και παλια και καινουργια πολλα και διαφορα περιοδικα και παρα πολλα της NINTENDO.Βγαινω εξω και με δειχνη την κουζινα που και εκει ειχε καδρα ακομα και γαντια κουζινας για τον φουρνο μαριο ειχε.Ακομα ενα καθηστικο με εδειξε ενα χολ ακομα δυο δωματια και μετα πηγαμε στο δωματιο της.

Εκει πραγματικα με ηρθε νταμπλας.Το δωματιο ηταν τοσο μεγαλο ωσο και τα δυο καθηστικα και η τουαλετα μαζι.Σε μια γωνια ειχε ενα διπλο κρεβατι και ολο το αλλο δωματιο ειχε τεραστιες βιβλιοθηκες με ραφια και μεγαλες νταμπελες πανω με το τι ειχε το καθενα.Μια βιβλιοθηκη γεματη κασσετες NES η αλλη snes η αλλη megadrive η αλλη master system και παει λεγοντας με game cube,wii,dreamcast,ps1,ps2,ps3,xbox,xbox360,και γενικα με παιχνιδια για ολες της κονσολες απο εποχης NES και μετα.Επισης ειχε και μια μικροτερη βιβλιοθηκη με φορητα και κασσετες γιαυτα.Σε ενα αλλο σημειο ειχε ενα γραφειο με τον υπολογιστη της και μια 50αρα τηλεοραση στον τοιχο.Στη τηλεοραση ειχε συνδεδεμενα το Wii το snes το NES το Game cube και ολες της αλλες κονσολες που δεν ηταν συνδεδεμενες της ειχε στης βιβλιοθηκες με τα αναλογα παιχνιδια τους.Και στο κεντρο σχεδον του δωματιου ειχε μια Αrcade καμπινα και εκει ηταν που ενοιωσα να με ερχετε το εγκεφαλικο.Πραγματικα επαθα πλακα μιλαμε δεν εχω δει ανθρωπο να εχει τοσο πολυ πραμα και δεν το περιμενα ποτε να το δω απο γυναικα αυτο.Της λεω για πλακα μηπως ο πατερας της ηταν κανενας δισσεκατομυριουχος και ξεσκιστηκε στα γελια τοσο αστειο της φανηκε.Με λεει θες να παιξουμε και της απανταω και το ρωτας αναψε την καμπινα αν ειναι.Με λεει κατσε να βαλω κατι ποιο ανετο πρωτα και βγαινει απο το δωματιο.Μιλαμε εκει μεσα δεν ειχε τιποτα αλλο εκτος απο videogames οποτε τα ρουχα της κτλ τα ειχε σε αλλο δωματιο.Γυρναει λοιπον και φορουσε ενα νυχτηκακι ψιλοδιαφανο και με λεει εισαι σιγουρος οτι θες να ασχοληθουμε τωρα με τα arcades.Εμενα φυσικα σε κλασματα του δευτερολεπτου εφυγαν οι σκεψεις για τα ηλεκτρονικα κτλ οποτε ειναι περιτο να πω πως περασαμε το υποληπο βραδυ και σχεδον ολο το πρωι ;)

Το μεσημερι βγηκαμε για φαγητο πηγα και στο ξενοδοχειο να δω τα αλλα αλανια που οι μισοι ηταν στη γυρα και οι αλλοι μισοι κοιμοντουσαν μετα απο το ξενυχτι οποτε την εκανα με την ευα και πηγαμε στο σπιτι.Παιξαμε με της κονσολες και μετα πλακωθηκαμε στην καμπινα.Παιξαμε διπλο bubble bobble,cadilacs and dinosaurs,punisher,knights of the round,snow bros,sunset riders και γενικα ενα σωρο παιχνιδια.Της εδειξα και ενα σωρο κολπακια σε οποια παιχνιδια ηθελε και μετα της εμαθα της βασικες στρατηγικες του pacman που το αγαπουσε και αυτη πολυ απο'οτι ειδα.Ασχολιομασταν με τα ηλεκτρονικα μεχρι κανενα τρειωρο πριν τον αγωνα που πηγα στο ξενοδοχειο και μετα με ολους τους οπαδους απο ολη την ελλαδα συγκετρωθηκαμε και πηγαμε στο γηπεδο.Αυτη δεν ηταν πολυ του ποδοσφαιρου και εκατσε στο σπιτι.Οταν τελειωσε ο αγωνας βγηκαμε εξω σαν συνδεσμος και τα ηπιαμε για να γιορτασουμε το αποτελεσμα και τα ξημερωματα πηγα στην ευα που με περημενε.Μεχρι την μερα που εφυγα απο την ολλανδια περασαμε ζαχαρη και πραγματικα αυτη η γυναικα ηταν το κατι αλλο.Πανεμορφη,με πολυ χιουμορ και κυριως με απιστευτη τρελα για τα videogames.Πραγματικα αν ειχα στο μυαλο μου γαμους και τετοια ανετα την παντρευομουνα αυτη την γυναικα.

Απο τοτε μεχρι σημερα εχουμε τακτικη εποικηνωνια και με skype και τηλεφωνικα και με mail και εχει ερθει 5 φορες στην ελλαδα την εχω φιλοξενησει και της 5 και εχουμε παει ολες της φορες διακοπες μαζι.Ηθελε κατι παραπανω για μας τους δυο αλλα της ξεκαθαρησα οτι εγω δεν γουσταρω τετοια απο αποστασεις κτλ ποτε δεν τα πηγαινα και τα θεωρω κοροιδια οποτε ημαστε δυο πολυ πολυ καλοι φιλοι αλλα με ''προνομοια''οπως λεει και αυτη και περναμε τελεια απο ολες της αποψεις οταν ημαστε μαζι και εχω σκοπο συντομα οταν βρω ευκαιρια να την κανω καμια βολτα ολλανδια.Της ζητησα να βγαλει φοτωγραφιες οτι εχει και δεν εχει απο videogames και να με τα στηλει να τα ανεβασω σε ενα forum αλλα με απαντησε οτι δεν θελει να ανεβουν σε sites και forums κτλ και σεβαστηκα απολυτα την επυθημια της και το ξεκοψα αυτο το θεμα.Η γυναικα αυτη πραγματικα δεν παιζεται ειναι το κατι αλλο ειναι θησαυρος ειναι fan της NINTENDO και πραγματικα νοιωθω παρα πολυ τυχερος που την γνωρισα.

Γεια σου ολλανδια με της γυναικαρες σου:dribble::dribble:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα