Chris27
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 1.650
Eχω μια συλλογη με διαφορες μουσικες σε cd, και μερικους αδειους δισκους. Σκεφτομαι να τα περασω σιγα σιγα στους σκληρους, ετσι ωστε κανοντας καποια αλλη δουλεια, στο PC, ναχω κα την μουσικη μου υποκρουση. Ενταξει, οταν θελω να "παθω ποιοτητα" εχω ενα 5δισκο sony, πεταω μεσα εναν Κλαυντερμαν, μια Μπαρμπρα, εναν Υαννη,(οχι αυτον με το ενα ν) μια Γουιτνευ κι εναν Βαγγελη και ταξειδευω για ωρες. Ολονυχτια παρτυ, να ξεσηκωνεται η γειτωνια στο ποδαρι, πανε αυτα (αν με καλεσουνε, καμια φορα τα εγγονια, μπορει και να παω). Οταν παλι κανω τιποτα δουλεματα/μαστορεματα στο σπιτι ακουω κι απο το τιουνερακι μου, δεν με χαλαει. Εμεις των 70s, με τρανζιστορακια μεγαλωσαμε. Ομως εχω το PC,σε αλλο δωματιο, τουχω βαλει ενισχυτακο/ηχειακια "τσι" προκοπης γιατι να μην εχω και την μουσικουλα μου? (δεν ξερω εσεις, αλλα εγω μερα παρα μερα την θελω την δοση μου απο Ροντ "if you need my body and yoy think I'm sexy...). Toνωνει την αυτοπεποιθηση μου γμτ.
Με ποιο εργαλειο/τροπο (απλικασιον που λεγε και η γιαγια μου, στα αρβανητικα) μπορω να περασω τα cd στο κομπιουτερ, κανοντας παραλληλα και μια αλλη δουλεια?
Ρε, μην με περασετε για καμια ψωναρα, ακουω και ρεμπετικα, και οσο ναναι μια "Ιτια" το πασχα θα την χορεψω
Με ποιο εργαλειο/τροπο (απλικασιον που λεγε και η γιαγια μου, στα αρβανητικα) μπορω να περασω τα cd στο κομπιουτερ, κανοντας παραλληλα και μια αλλη δουλεια?
Ρε, μην με περασετε για καμια ψωναρα, ακουω και ρεμπετικα, και οσο ναναι μια "Ιτια" το πασχα θα την χορεψω