Aardvark Retromaniax Co-Founder Joined 26 Σεπ 2006 Μηνύματα 15.189 Αντιδράσεις 4.799 18 Mαϊ 2015 #1 Κομικ απο την δεκαετια του '60 και συγκεκριμενα πρωτοκυκλοφορησε το 66 ,απο την Ατλαντις εκδοτικη βασισμενο στην ομωνυμη τηλεοπτικη σειρα που ητανε μεγαλη επιτυχια και στην χωρα μας. Απο το αρχειο μου
Κομικ απο την δεκαετια του '60 και συγκεκριμενα πρωτοκυκλοφορησε το 66 ,απο την Ατλαντις εκδοτικη βασισμενο στην ομωνυμη τηλεοπτικη σειρα που ητανε μεγαλη επιτυχια και στην χωρα μας. Απο το αρχειο μου
DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.348 Αντιδράσεις 1.355 18 Mαϊ 2015 #2 Ωραία και νοσταλγικά (όχι για μας, για τους παλαιότερους)... Να δω που θα τα βάλεις... Ήδη εγώ έχω "πλημμυρίσει"... Το σπίτι από παντού "ξερνάει" περιοδικά...
Ωραία και νοσταλγικά (όχι για μας, για τους παλαιότερους)... Να δω που θα τα βάλεις... Ήδη εγώ έχω "πλημμυρίσει"... Το σπίτι από παντού "ξερνάει" περιοδικά...
Ευπαλίνος RetroActive Joined 12 Αύγ 2009 Μηνύματα 694 Αντιδράσεις 480 6 Ιουλ 2015 #3 Έχω και γω ένα τεύχος, το Νο 6. Κατά διαστήματα βλέπω τεύχη σε σχετικές ιστοσελίδες. Δεν μπορώ, όμως, να βρω το ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι.
Έχω και γω ένα τεύχος, το Νο 6. Κατά διαστήματα βλέπω τεύχη σε σχετικές ιστοσελίδες. Δεν μπορώ, όμως, να βρω το ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι.