Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.054
Mετα απο ενα μηνα επιτελους εγκριθηκε το ρεκορ μου στο Magician Lord.Ειναι ενα παιχνιδι που το γουσταρω παρα πολυ αλλα δυστηχως οταν καποτε το ειχαν φερει στο χωριο μου η καφετερια που το ειχε δεν το κρατησε πολυ με την δικαιολογια οτι δεν το επαιζε κανενας επειδη ηταν δυσκολο και οτι μονο εγω το επαιζα.Ευτυχως λοιπον που υπαρχουν και τα mame.To συγκεκριμενο παιχνιδι εχει καποια μυστικα κολπακια για να κερδιζεις ευκολα ποντους.Κανονικα αυτα δεν επιτρεπονται απο το Twin Galaxies αλλα προς εκπληξη μου οταν εγω εκανα 100.000 καποιοι αλλοι εκαναν 300.000 απο την αρχη καλα καλα του παιχνιδιου.Σε καποια φαση τα πηρα στο κρανιο και εστειλα mail στους κρητες του Twin Galaxies με ρεκορ 1.000.000 και τους ειπα οτι αν θελω μπορω να κανω και μεγαλητερο και ουτε σε 1000 χρονια θα το σπασει καποιος αλλα δεν ειναι σωστο γιατι δεν γεινεται με δικαιο τροπο και αφου με ευχαριστησαν αλαξαν τους κανονισμους και απο τα 26 ρεκορ σουταραν τα 22 που ηταν ακυρα και εμειναν τα 4 που ειναι τα κανονικα και αυτα που εγειναν με δικαιο τροπο.
Προβολή συνημμένου 71441
Προβολή συνημμένου 71441
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: