Magician Lord world Record (Twin Galaxies)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.054
Mετα απο ενα μηνα επιτελους εγκριθηκε το ρεκορ μου στο Magician Lord.Ειναι ενα παιχνιδι που το γουσταρω παρα πολυ αλλα δυστηχως οταν καποτε το ειχαν φερει στο χωριο μου η καφετερια που το ειχε δεν το κρατησε πολυ με την δικαιολογια οτι δεν το επαιζε κανενας επειδη ηταν δυσκολο και οτι μονο εγω το επαιζα.Ευτυχως λοιπον που υπαρχουν και τα mame.To συγκεκριμενο παιχνιδι εχει καποια μυστικα κολπακια για να κερδιζεις ευκολα ποντους.Κανονικα αυτα δεν επιτρεπονται απο το Twin Galaxies αλλα προς εκπληξη μου οταν εγω εκανα 100.000 καποιοι αλλοι εκαναν 300.000 απο την αρχη καλα καλα του παιχνιδιου.Σε καποια φαση τα πηρα στο κρανιο και εστειλα mail στους κρητες του Twin Galaxies με ρεκορ 1.000.000 και τους ειπα οτι αν θελω μπορω να κανω και μεγαλητερο και ουτε σε 1000 χρονια θα το σπασει καποιος αλλα δεν ειναι σωστο γιατι δεν γεινεται με δικαιο τροπο και αφου με ευχαριστησαν αλαξαν τους κανονισμους και απο τα 26 ρεκορ σουταραν τα 22 που ηταν ακυρα και εμειναν τα 4 που ειναι τα κανονικα και αυτα που εγειναν με δικαιο τροπο.

Προβολή συνημμένου 71441

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραιος, ετσι πρεπει να ειναι το σωστο.Πολυ καλο το παιχνιδακι το παιζω κγω στο καμπινακι μου που κ που, αλλα δεν εχω καταφαιρει να το παω πολυ.

Βασιλη, σωστος και για το ρεκορ και για το ξεμπροστιασμα των cheaters

Mπραβο Βασιλη!Ετσι,να μην νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο!

Μονο κουτοχορτο που δεν τρωμε φιλε.Ισα ισα που τα περνω και πολυ ευκολα και γεινεται χαμος αμα λαχει μεσα στο twin galaxies.Kαι αν με το magician lord εγειναι η κλεψια που να εβλεπες τι γεινοταν στο Toki που ειναι και πιο γνωστο αλλα και υπηρχε μεγαλη κοντρα.Οι πιο μεγαλοι cheaters εκει μεσα ειναι βραζιλιανοι και αργεντινοι μιλαμε για μεγαλους κλεφτες που σκεφτονται οτι παρανομια θες μονο και μονο για να κανουν ενα ρεκορ.Στο toki λοιπον που το παιζω μια ζωη εφαγα μηνες ωστε να βρω ενα σωρο πραγματα ωστε να κερδισω ποντους το επαιζα στο Hardest εβγαζα της πιστες στο τελευταιο δευτερολεπτο και στον βυθο σκοτωνα μεχρι και το πιο τιποτενιο ψαρακι για να μη χασω κανεναν ποντο και ολα αυτα που εκανα νομημα χωρις καμια κλεψια και εκανα το πραγματικα απιστευτο ρεκορ των 546,700 ποντων.Αν παιζει κανενας το toki θα καταλαβει γιατι το λεω απιστευτο.

Λιγο καιρο μετα μπαινω να δω τι καινουρια ρεκορ υπαρχουν και τι να δω.Ενας αργεντινος το πηγε 600.000 χιλιαδες.Φυσικα εμεινα με το στομα ανοιχτο γιατι δεν ηταν δυνατων αυτο.Στους κανονες του toki γραφει το εξης ''Special Rules: While some leeching is permitted, excessive leeching will result in your score being disqualified''.Μιλαμε για εντελως βλακεια γιατι ο καθενας μπορει να ερμηνευσει οπως θελει το some leeching με το excessive leeching.Επρεπε να δωσουν ακριβης οδηγιες και οχι κατι αοριστο οπως αυτο.Και δεν φτανουν ολα αυτα αλλα μετα απο μια βδομαδα ο αργεντινος μπαινει ξανα πρωτος αυτη την φορα με 650.000.Εκει πραγματικα τα πηρα πολυ ασχημα και καθομαι και γω με παρανομο τροπο και κανω 910.000 ρεκορ γραφω ενα mail και το στελνω σε ολους τους διαιτητες του twin galaxies που τους τα εχωνα κανονικα.Με απαντησαν την ιδια μερα οτι ενας καινουριος και καλα απειρος διαιτητης ελεγξε αυτα τα ρεκορ και επειδη δεν ηξερε καλα τους κανονες ξεγελαστηκε και τα ανεβασε αλλα θα το διορθωσουν αμεσα.Τελικα σουταραν το ρεκορ του αργεντινου και καποια αλλα και εχω το world record εγω οπως και το αξιζω.Και για να δεις τι ρομπα ειναι αυτος ο αργεντινος απο τον οκτωβριο μεχρι τωρα μολις εγειναν σοβαροι οι κανονες δεν ανεβασε κανενα ρεκορ για το toki οπως και κανενας αλλος αλωστε.Και δεν το εκαναν γιατι πολυ απλα το ρεκορ μου δεν καταριπτεται.Το θεωρω απιθανο.

Καλά δεν περίμενα τίποτε λιγότερο από σένα. Μπράβο ρε Βασίλη και περιμένουμε και περισσότερα. Άντε και στο Pac-man!!!!!!

Ένα σετάκι από υποκλίσεις για σένα, αν και δεν είναι αρκετό...

:worship: :worship: :worship:

Σας ευχαριστω ολους παιδια για τα καλα σας λογια.Το θεμα ειναι οτι εχω κανει εδω και ενα μηνα world record σε ολα τα metal slug που εινα επιτρεπομενα απο το twin galaxies και αυτα ειναι τα 1,2,3,4 και το X και ακομα περιμενω.Με τρελενει οταν περιμενω τοσο και ειδικα σαυτα τα παιχνιδια που πραγματικα εφτυσα αιμα.

Θα μας πεις το κολπακι σου σε ολα αυτα τα ρεκορ που κανεις φιλε Bill?

Φιλε DREDD κατα 80% ειναι ικανοτητα και δεξιοτεχνια και κατα 20% ειναι πραγματα που εχω ανακαληψει για τα παιχνιδια μια ζωη που τα παιζω.Εχω ανοιξη ενα θεμα που μαλον δεν το διαβασες.Αν δεν βαριεσαι διαβασε το και ισως βρεις πραγματα που να σε ενδιαφερουν αν παιζεις καποιο απο τα παιχνιδια που αναφερω και στην αρχη του θεματος αλλα και στα τελευταια μηνυματα ;) http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?21874-T%E5%F7%ED%E9%EA%E5%F2-%E3%E9%E1-%EC%E5%E3%E1%EB%E1-Highscores-%F3%E5-%EA%EB%E1%F3%E9%EA%E1-Arcades-by-metalcandyman

Φιλε Βασιλη το διαβασα ολο το Post σου πραγματικα πολυ καλη δουλεια.Αν κ εχω τερματισει Cabal-Shinobi-Double Dragon Ουτε κατα διανεια σκεφτηκα κατι τετοιο,Ειδικα το Shinobi xωρις αστερακια εμεινα παγωτο!!!!

Χαιρομαι που σαρεσε φιλε DREDD.Πραγματικα σε πολλους μπορει τα περισσοτερα απο αυτα που γραφω να φαινονται απιστευτα αλλα πραγματικα θελει πολυ προσπαθεια και μεγαλο κοπο για να κανεις υψηλα Highscores.

Πίσω
Μπλουζα