Gryzor Human RetroDatabase Joined 8 Ιαν 2006 Μηνύματα 2.759 Αντιδράσεις 84 14 Οκτ 2008 #1 Νοοοοοοοοοοοοοοοο όχι Mediawiki Εγώ το έχω μετανοιώσει στο cpcwiki... βέβαια είναι αρκετά μεγάλο και ίσως για μικρότερα πρότζεκτ να μην υπάρχει θέμα, αλλά αν το ξανάρχιζα θα πήγαινα σε κάτι άλλο...
Νοοοοοοοοοοοοοοοο όχι Mediawiki Εγώ το έχω μετανοιώσει στο cpcwiki... βέβαια είναι αρκετά μεγάλο και ίσως για μικρότερα πρότζεκτ να μην υπάρχει θέμα, αλλά αν το ξανάρχιζα θα πήγαινα σε κάτι άλλο...
Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.923 Αντιδράσεις 4.681 14 Οκτ 2008 #2 Γιατι? Μια χαρα το βλεπω.Σβελτο,ευκολο στησιμο,ευκολο χτισιμο templates... Περασα καμια 100 σειρες σε λιγες ωρες
Γιατι? Μια χαρα το βλεπω.Σβελτο,ευκολο στησιμο,ευκολο χτισιμο templates... Περασα καμια 100 σειρες σε λιγες ωρες
S Shock Retired Admin Joined 13 Ιουν 2006 Μηνύματα 5.315 Αντιδράσεις 239 14 Οκτ 2008 #3 Άνευ παρεξηγήσεως ας κρατήσουμε τη κουβέντα καθαρή. Να συζητήσουμε για τη μηχανή σε άλλο thread στο subforum του retrowiki. Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση
Άνευ παρεξηγήσεως ας κρατήσουμε τη κουβέντα καθαρή. Να συζητήσουμε για τη μηχανή σε άλλο thread στο subforum του retrowiki. Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση