Metallica

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας imperium
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
86€ απόμακρες κερκίδες και 340€ φάτσα φόρα μπροστά στη σκηνή...
Αυτούς που θα δώσουν τα 340€ (τους μ@#€ες δηλ...) τους ονομάζουν vip.

Εγώ διαβάζω τα σχόλια και τις απαντήσεις στην ιστοσελίδα που έχω βάλει και γελάω :biglaugh:

Τα 86,25 είναι για την αρένα ή για το τελευταίο διάζωμα τέρμα πίσω που θα τους βλέπεις σαν μυρμύγκια;

Σημερινό update...
Άτομο στη δουλειά μου που με ενημέρωσε για την επιθυμία του να παρευρεθεί στη συναυλία μου είπε ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν με το που άνοιξαν τα εκδοτήρια και ήδη πουλιούνται στη μαύρη αγορά εις τριπλούν...
Ένας κολλητός του κατάφερε να βρει ένα στα 650€.
Τύχη ε...;
Βρε τον τυχερό...
(εννοείται ότι το λέω ειρωνικά...)

Ήμουν μέρες στην αναμονή, μέλος του fan club (εδώ και λίγα χρόνια), δεν μπόρεσα στο πρώτο άνοιγμα, φαντάζομαι θα πήραν σειρά τα παλαιότερα μέλη πρώτα, εχθές πάντως μου ήρθε μήνυμα πως το εισιτήρια των εξαντλήθηκαν.

Γενικά δεν ξαναπάω σε συναυλία στο ΟΑΚΑ μετά την άσχημη εμπειρία μου στο τελευταίο live των MAIDEN.

1. Βλέπαμε από ένα χιλιόμετρο μακριά με χάλια ακουστική.
2. Είχαν γεμίσει τη arena με τεράστια ψυγεία για μπύρες και σου έκρυβαν μεγάλο οπτικό πεδίο.

Το μόνο θετικό ήταν η σχετικά εύκολη πρόσβαση σε αντίθεση με το TERRA VIBE.

Χαίρεται, νέος εδώ, ένα πραμα έχω να πω, μεγαλώσαμε με αυτήν την μπάντα και φτάσαμε στο σημείο να είμαστε ανίκανοι να τους ακούσουμε , καλό βράδυ από μένα

Ας είμαστε ρεαλιστές. Έρχεται στη χώρα μας μια από τις μεγαλύτερες μπάντες παγκοσμίως, προφανώς και τα εισιτήρια δεν θα πουληθούν για πενταροδεκάρες. Στην τελική, έχουν ολόκληρο stage το οποίο, προφανώς και κοστίζει να συναρμολογηθεί, να πληρώσει τους ανθρώπους που θα απασχοληθούν για να το στήσουν, μη γελιομαστε, δεν θα ήταν με ένα 50ρικο το εισιτήριο.

Στην τελική, ζούμε στο 2025, όχι στο 2010 όπου θα μπορούσαν κάπου εκεί να είναι οι τιμές....

Για αυτούς που θέλουν να πάνε να δούν το γκρούπ να δώσουν και 100 ευρώ, αλλά τα 300 και παραπάνω είναι παράλογα. Αν είναι δυνατόν να πάμε σε συναυλία να θέλουμε να δώσουμε 500 ευρώ εισητήριο.

Δεν θα διαφωνήσω, είναι όμως ξεκάθαρο ότι οι Metallica έχουν ξεφύγει πλέον από τη φάση όπου πραγματικά σκύβουν πάνω από τους fans, ανέκαθεν ήταν "ξεροκέφαλοι" και δεν έδιναν πολλή σημασία στα θέλω των οπαδών τους, πόσο μάλλον τώρα με τα εισιτήρια.

Όταν κολυμπάνε στα εκατομμύρια, δε νομίζω να τους νοιαξει και πολύ το ότι πολλοί από εμάς δεν θα καταφέρουμε να τα σκάσουμε για τα εισιτήρια τους, σου λέει ότι είναι να έρθει ας έρθει, ειδάλλως, ας προσπεράσει.

Τώρα που το σκέφτομαι όμως, τα 300€ για μια βραδιά, είναι πάρα πολλά λεφτά, βέβαια, είναι πολλά για κάποιον που δεν μπορεί να διαθέσει, εδώ πολλές φορές σκαμε απίστευτα λεφτά απλά για να έχουμε το τελευταίο smartphone της αγοράς πχ που είναι πολλαπλάσια χρήματα από το εισιτήριο, παρόλα αυτά, εκείνο θα το κρατήσουμε για κάμποσο καιρό, η συναυλία όμως....

Για πολλούς που δε μένουμε Αθήνα, θα πρέπει να σκάσουμε ένα μηνιατικο για τη συναυλία, για τη διαμονή, για τα έξοδα που θα χρειαστούμε, Hetfield και ΣΙΑ όμως, δεν θα συγκινηθούν ιδιαίτερα με αυτό....

Τι συνέβη όταν οι Metallica έδωσαν συναυλία μέσα στην μεγαλύτερη φυλακή θανατοποινιτών της Αμερικής.

metallica_san_quentin_prison_video_clip.jpg

Πηγή φωτογραφίας

Διαβάστε όλο το άρθρο:

Πίσω
Μπλουζα