Mighty Max (1993)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mightymaxhellas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

mightymaxhellas

RetroWannaBe
Αντιδράσεις
3
Παιδιά θυμάστε το Mighty Max που έδειχνε εδώ στην Ελλάδα το Mega? Πρωταγωνιστής ήταν ο Μαξ, ενάς έφηβος που έλαβε το τελευταίο κοσμικό κλειδί, ενα καπέλο του μπέιζμπολ με το οποίο μπορούσε να ταξιδεύυει απο το ένα μέρος του κόσμου στο άλλο. Μέντορας του ήταν ο Βέρτζιλ, ο τελευταίος επιζήσας Λεμουριανός, μιας φιλής απο ομιλούντα πτηνά "fowl actually" που έμελε να εφεύρουν τις κοσμικές πύλες. Σωματοφύλακας του ήταν ο Νόρμαν (ή Ηρακλής ελληνιστί) ο οποίος ήταν ένας αθάνατος ήρωωας που καθήκον του ήταν να προστατεύει τον Εκλεκτό, τον Mighty Max!

Βασικός εχθρός της παρέας ήταν ο Skullmaster, μαθητής κάποτε του Βέρτζιλ ο οποίος διαφθείρθηκε απο την γνώση για κρυμμένες δυνάμεις που του δίδαξε ο Βέρτζιλ. Υπαρχηγός του Σκάλμαστερ ήταν ο Πολεμαρχος (Warmonger).

Η σειρά προβλήθηκε απο το Mega ολόκληρη 2 φορές. Ταυτόχρονα με την σειρά κυκλοφορούσε και η σειρά των παιχνιδιών, που δυστυχώς δεν κυκλοφόρησε ολόκληρη στην Ελλάδα με μια ομάδα απο παιχνίδια να μην είναι ποτέ διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά.

Όπως μπορείτε να καταλάβεται και απο το username μου, ο Mighty Max είναι το αγαπημένο μου καρτούν! Για το λόγο αυτό, θα παρακαλούσα αν κάποιος απο εσάς έχει έστω και ένα επεισόδιο με τους ελληνικούς διαλόγους (απο το Mega) ας επικοινωνήσει μαζί μου. Επίσης, αν υπάρχουν και άλλοι φανατικοί φίλοι του Mighty Max - τόσο συλλέκτες της σειράς παιχνιδιών, όσο και του καρτούν - ας ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω links.. :)

Ορίστε και screenshots απο κάθε επεισόδιο! ;)

00 - Mighty Max Opening Intro

Intro.jpg

01 - A Bellwether in Oneʼs Cap

ABellwetherInOnesCap.jpg

02 - The Brain Suckers Cometh!

TheBrainSuckersCometh.jpg

03 - Day of the Cyclops

DayOfTheCyclops.jpg

04 - Snakes & Laddies

SnakesAndLaddies.jpg

05 - The Mother of All Adventures

TheMotherOfAllAdventures.jpg

06 - Let Sleeping Dragons Lie!

LetSleepingDragonsLie.jpg

07 - Normanʼs Conquest

NormansConquest.jpg

08 - Rumble in the Jungle

RumbleInTheJungle.jpg

09 - Bring Me The Head of Mighty Max

BringMeTheHeadOfMightyMax.jpg

10 - Less Than 20,000 Squid Heads Under The Sea

LessThan20000SquidHeadsUnderTheSea.jpg

11 - Werewolves of Dunneglen

WerewolvesOfDunneglen.jpg

12 - Out in the Cold

OutInTheCold.jpg

13 - The Maxnificent Seven

TheMaxnificentSeven.jpg

14 - Pandoraʼs Box (1)

PandorasBoxPartOne.jpg

15 - Pandoraʼs Box (2)

PandorasBoxPartTwo.jpg

16 - Blood of the Dragon

BloodOfTheDragon.jpg

17 - The Missing Linked

TheMissingLinked.jpg

18 - Year of The Rat

YearOfTheRat.jpg

19 - The Cyberskull Virus

TheCyberskullVirus.jpg

20 - Zygoteʼs Rhythm

ZygoteRhythm.jpg

21 - Along Came Arachnoid

AlongCameArachnoid.jpg

22 - The Axeman Cometh

TheAxemanCometh.jpg

23 - Beetlemania

Beetlemania.jpg

24 - Souls of Talon

SoulsOfTalon.jpg

25 - Tar Wars

TarWars.jpg

26 - Clown without Pity

ClownWithoutPitty.jpg

27 - Max vs. Max

MaxVSMax.jpg

28 - Cyberskull II : the Next Level

Cyberskull2TheNextLevel.jpg

29 - Fuath and Beggora

FuathAndBeggora.jpg

30 - Dawn of the Conqueror

DawnOfTheConqueror.jpg

31 - Scorpio Rising

ScorpioRising.jpg

32 - Zygote Music

ZygoteMusic.jpg

33 - Good Golly Ms. Kali

GoodGollyMsKali.jpg

34 - Around the World in Eighty Arms

AroundTheWorldInEightyArms.jpg

35 - Fly by Night

FlyByNight.jpg

Να και τα υπόλοιπα επεισόδια!

36 - The Mommyʼs Hand

TheMommysHand.jpg

37 - I, Warmonger

IWarmonger.jpg

38 - Sirius Trouble

SiriousTrouble.jpg

39 - Armageddon Closer (1)

ArmageddonCloserPartOne.jpg

40 - Armageddon Outta Here (2)

ArmageddonOuttaHerePartTwo.jpg

Εισαι μεγιστος φιλε...Τρομερη δουλεια και απολυτα ενημερωμενη!!Αν βρεις κτ ενημερωσε και εμενα.Δυστυχως ειδα οτι δν ειχες και ιδιαιτερη ανταποκριση.Δν πειραζει ομως.

GregoryGero είπε:
Εισαι μεγιστος φιλε...Τρομερη δουλεια και απολυτα ενημερωμενη!!Αν βρεις κτ ενημερωσε και εμενα.Δυστυχως ειδα οτι δν ειχες και ιδιαιτερη ανταποκριση.Δν πειραζει ομως.
Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά όντως δεν μπαίνω τακτικά στο forum.

Όσον αφορά για ελληνικά επεισόδια του Mighty Max έχω βρει ενα και μοναδικό στο YouTube. Ορίστε τα links:

Bring Me The Head Of Mighty Max

part 1: http://www.youtube.com/watch?v=eZuH4jPyVoM

Όλα τα λεφτά στο 2ο βίντεο στο 08:45

:lol:

Το Mighty Max μου άρεσε και εμένα πολύ! Είχα και ένα από τα παιχνίδια του μικρός το οποίο δυστυχώς θα έχει χαθεί μάλλον σε κάποια χωροχρονική σκουληκότρυπα...

mightymaxhellas είπε:
Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά όντως δεν μπαίνω τακτικά στο forum.Όσον αφορά για ελληνικά επεισόδια του Mighty Max έχω βρει ενα και μοναδικό στο YouTube.
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε mightymaxhellas:D!

Με εκανες πολυ χαρουμενο.

Τι κριμα που δεν μπορουμε να βρουμε και αλλα επεισοδια :( .

Οτι βρεις περιμενω να το ανεβασεις απο δω.

Εσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ :darkglasses: !!!!

Η αλήθεια είναι ότι παλαιότερα είχα ρωτήσει στο Τμήμα του MEGA που ήταν υπεύθυνο για το αρχείο του καναλιού. Ο υπάλληλος του αρχείου με ενημέρωσε ορθά-κοφτά (σαν δημόσιος υπάλληλος της Πολεοδομίας) ότι "αγοράσαμε τα δικαιώματα για προβολή της σειράς και επιστρέψαμε τα Master πίσω στην εταιρεία" (χωρίς να θυμάται καν την σειρά, αλλά με γνώμονα ότι "αυτή είναι η διαδικασία"). Και αναρωτιέμαι αν είναι ποτέ δυνατόν ένα κανάλι σαν το MEGA (και οποιοδήποτε MEGA) να μην κρατάει στο αρχείο του αντίγραφο των μεταγλωττισμένων επεισοδίων.

Η κουβέντα αυτή είναι κάπως ανούσια (εν μέρει) διότι είναι αρκετά δύσκολο και πολυέξοδο να αγοράσεις τα δικαιώματα για την σειρά. Απλά ήλπιζα ότι με κάποιο τρόπο θα μπορούσαμε να τα έχουμε!

Αλήθεια μήπως ξέρει κανείς σε τί συνενοήση πρέπει να έρθει κανείς για να αγόρασει τα δικαιώματα διανομής σε DVD μιας σειράς (κινουμένων σχεδίων και μη) απο ένα κανάλι; Πόσο μπορεί να κοστίσει όλο αυτό; Το ρωτώ, έχοντας στο μυαλό μου την πρόσφατη κυκλοφορία των Απαράδεκτων σε DVD.

Επι ευκαιρίας, παραθέτω link για να κατεβάσετε τα screenshots όλων των επεισοδίων που ανάρτησα παραπάνω:

http://rapidshare.com/files/177876034/MMScreenshots.zip.html

(28 MB, το Traffic στο RapidShare είναι προπληρωμένο απο εμένα, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε τα γνωστά 60'' για να κατεβάσετε το αρχείο)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα