Mini review Scratches Director's cut

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας akmakas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

akmakas

Banned
Αντιδράσεις
99
scratchesdcwx6.jpg

Μετά το αρκετά επιτυχημένο adventure μυστηρίου Scratches ο Agustin Cordes περνά στην συνέχεια με το νέο του Adventure Scratches Director's cut......To νέο adventure δεν είναι κάτι το διαφορετικό.Συγκεκριμένα μέσα στο DVD υπάρχει το Scratches Director's cut που αποτελεί μια πολύ μικρή συνέχεια του παλιού Scratches και το παλιό παιχνίδι που όμως τώρα περιέχει και δυο εναλλακτικά φινάλε τα οποία αξίζει να δείτε..Το Scratches Director's cut κρατάει πολύ λίγο αλλά είναι σημαντικό εάν θέλετε να πάρετε όλες τις απαντήσεις που σας έχουν δημιουργηθεί με το τέλος του παλιού παιχνιδιού...

10562096vv4.jpg

Περίληψη προηγούμενου παιχνιδιού..Όπως είναι γνωστό ο ήρωας σας ο Michael Arthate ένας νεαρός συγγραφέας λογοτεχνίας και μυστηρίου είχε αποφασίσει να αποκτήσει μέσο ενός φίλου του μεσίτη,ένα απομονωμένο και ήσυχο σπίτι..Στην πορεία συνέβησαν πολλά τραγικά γεγονότα με αποτέλεσμα να εγκαταλήψει το σπίτι του κακήν κακώς παίρνοντας μαζί του ότι μπορούσε να προλάβει από τα προσωπικά του αντικείμενα...Ο καιρός πέρασε το σπίτι λεηλατήθηκε από κλέφτες και τώρα ξεκινάει η συνέχεια του παιχνιδιού που όπως αναφέραμε παραπάνω είναι πολύ σημαντική για να απαντηθούν κάποια ερωτήματα..

79741630mr7.jpg

Αναλαμβάνετε τον ρόλο του μεσίτη Jerry Carter φίλο του Michael Arthate ο οποίος μετά την εγκατάληψη του σπιτιού δεν μίλησε ποτέ για το θέμα σε κανένα..Υποψιασμένος λοιπόν πηγαίνετε ξανά στο σπίτι με σκοπό να ψάξετε το χώρο...Μπαίνοντας στο σπίτι το σκηνικό έχει αλλάξει...Τα πάντα είναι λεηλατημένα και κατεστραμμένα..Στους τοίχους υπάρχουν λέξεις γραμμένες με κόκκινη μπογιά..η αίμα και τα πάντα δείχνουν ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβη...Θα εξερευνήσετε ξανά όλα τα δωμάτια και αρκετά σύντομα θα έρθει το τέλος το οποίο είναι συνταρακτικό και θα λύσει όλες τις απορίες σας...Το Scratches Director's cut είναι μοναδικό και αξίζει να το αποκτήσετε,θα σας χαρίσει μαζί με το παλιό Scratches πολλές ώρες μοναδικής ατμόσφαιρας και παιχνιδιού....

ΩΧ...μου ανοιξες την ορεξη...

Βασικά όποιος δεν το ξεκίνησε ακόμη και θέλει να ασχοληθεί το Directors Cut είναι μονόδρομος διότι έχει και το παλιό με δυο εναλλακτικά φινάλε αλλά και το τέλος της ιστορίας με το Directors Cut!!!Λέει πολύ...

akmakas εχω ξεκινησει να παιζω το απλο Scratches αλλα διαθετω και την εκδοση Scratches Director's cut.

Προτεινεις να το τερματισω και μετα να παιξω το Director's cut ή να το παρατησω και να παιξω το Director's cut κατευθειαν? :confused:

Ειμαι ακομα στην αρχη του παιχνιδιου.

Ευχαριστούμε akmakas. :)

Θυμάμαι την παρουσίασή του πρώτου μέρους, στο PC Master. Τα horror games πάντα με εξίταραν, adventures και μη.

Είναι όντως τόσο ατμοσφαιρικό; :nervous:

Kambia είπε:
akmakas εχω ξεκινησει να παιζω το απλο Scratches αλλα διαθετω και την εκδοση Scratches Director's cut. Προτεινεις να το τερματισω και μετα να παιξω το Director's cut ή να το παρατησω και να παιξω το Director's cut κατευθειαν? :confused:

Ειμαι ακομα στην αρχη του παιχνιδιου.
Κοίταξε εάν έχεις το directors cut το DVD θα παίξεις αυτό αλλά θα ξεκινήσεις από το πρώτο μέρος που είναι το κλασσικό Scratches...απλά μέσα στην έκδοση αυτή περιέχεται και ακόμη ένα εναλλακτικό φινάλε που δεν υπάρχει στην πρώτη έκδοση..Το directors Cut θα το δεις αυστηρά αφού βγάλεις το παλιό αλλιώς δεν θα καταλάβεις τίποτα..Υπενθυμίζω πως το δεύτερο μέρος είναι πολύ μικρό ουσιαστικά δεν θεωρείτε adventure αφού έχει να λύσεις μόνο ένα δυο γρίφους αλλά πρέπει να το δεις όπως είπα και ποιο επάνω για να πάρεις τις τελικές απαντήσεις...Καλό gaming!!!

Alucard είπε:
Ευχαριστούμε akmakas. :) Θυμάμαι την παρουσίασή του πρώτου μέρους, στο PC Master. Τα horror games πάντα με εξίταραν, adventures και μη.

Είναι όντως τόσο ατμοσφαιρικό; :nervous:
Είναι αρκετά ατμοσφαιρικό αξίζει....

Πολύ καλό! :thumb:

Μπράβο akmakas!

Μου φαίνεται θα αρχίσω το PC gaming τώρα, πίσω-πίσω... :D

Πίσω
Μπλουζα