My Bloody Valentine (1981)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ares
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ares

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
234
Μια απο τις πολυ αγαπαημενες μου ταινιες ειναι και το My Bloody Valentine του 1981 ! :)

Η υποθεση λαμβανει χωρα σε μια μικρη πολη ανθρακωρυχων οπου 20 χρονια πριν ειχε γινει ενα δυστυχημα την ημερα του Αγιου Βαλεντινου.Σημερα (την εποχη προβολης της ταινιας) η πολη ετοιμαζεται να ξαναγιορτασει την ημερα των ερωτευμενων ομως καποιος ντυμενος ανθρακωρυχος σπερνει τον πανικο και σκοτωνει ολους εκεινου που γιορταζουν....Αφαιρωντας τις καρδιες των θυματων και στελνοντας τες στην αστυνομια μεσα σε πακετο απο σοκολατακια....

Η ταινια κερδισε το κοινο της αμεσως οχι τοσο λογω πλοκης,αλλα λογω θεματολογιας μιας και οταν γραφοταν το σεναριο και γινονταν τα γυρισματα οι συντελεστες παρουσιαζαν την ταινια με τον τιτλο "The Secret" ετσι ωστε να μην φαινεται πουθενα η λεξη Βαλεντινος για να μην το δουν αλλες εταιρεις παραγωγης και κλεψουν την ιδεα!

mybloodyvalentine.jpg
Προβολή συνημμένου 130549

My_bloody_valentine.jpg
Προβολή συνημμένου 130550

Αν θελετε να την δειτε προτεινω R1 δηλαδη την αμερικανικη εκδοση μιας και δεν εχει καθολου περικοπες! Εν αντιθεση με την ευρωπαικη που δεν βλεπεται απο την τοση λογοκρισια!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίο slasher, το είχα πετύχει κάπου σε πολύ καλή τιμή και το είχα τσιμπήσει! Δυστυχώς, ούτε αυτό την γλύτωσε από την μόδα των ριμέικ...

Εμενα προσωπικα μου αρεσε το remake (αν και δεν το συνηθιζω)!! Επισης ηταν ισως απο τα μονα καινουρια εργα που βγαινουν τωρα στο σινεμα με την σωστη χρηση του 3d !!! ;)

Δεν υπαρχει περιπτωση να δω ταινια τετοιας θεματολογιας, αλλα μου αρεσει argy, που εισαι επικαιρος! ;)

Δεν ξέρω, αν έχεις δει ένα pop τρόμου, τα έχεις δει όλα, οι ημερομηνίες αλλάζουν μόνο!

(Ζητώ συγγνώμη στον ΟΡ για το οφφτόπικ μήνυμα μου)

Αυτή η ταινία είναι από τα αγαπημένα μου slasher των 80's. Το γεγονός ότι γυρίστηκε σε πραγματικά ορυχεία την έκανε ακόμα πιο πειστική και ατμοσφαιρική. Μάλιστα είχαν πληρώσει ένα μεγάλο ποσό για να ξανακάνουν τα ορυχεία όπως ήταν όταν τα πρωτοβρήκανε, γιατί οι ντόπιοι τους έκαναν άθελά τους σαμποτάζ, καθώς πήγαν να τα ανακαινίσουν όταν έμαθαν ότι θα γυριστεί ταινία στα μέρη τους, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι η επιλογή των συγκεκριμένων είχε γίνει ακριβώς επειδή έδειχναν όπως έδειχναν. Ταινία που συνιστάται για ερωτευμένα ζευγάρια, αν θέλουν να περάσουν μία αξέχαστη γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου :diablotin:

Από εκεί λογικά πρέπει να πήρε το όνομα του το γνωστό alternative Rock συγκρότημα

Πίσω
Μπλουζα