My New Amiga!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας phil_vr
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

phil_vr

RetroNuts!
Αντιδράσεις
85
Επιτελους, παρελαβα την πολυποθητη δεσποινιδα!!

Την παρελαβα σε εμπολεμη κατασταση, καθως απο την αχρηστια για καμια 20αετια ειχε μαζεψει του κοσμου την βρωμια επανω. Αλλα οπως φανηκε ηταν μονο επιφανειακη!

Με ενα προχειρο καθαρισμα, απεδειξε οτι εχει χρησιμοποιηθει ελαχιστα και το κυριοτερο, οχι για gaming. Ολα δουλευουν στην εντελεια. Η προικα της αποτελειται απο 512 on board μνημη, και ενα τερας-πλακετα με αλλα 2 mb! Επισης ερχεται με ενα video grabber, το LIVE! μαζι με ενα σωρο αυθεντικο software, και τρεις διαφορετικες εκδοσεις Kickstart/workbench.

Μολις βρω χρονο θα φαει ενα καλυτερο καθαρισμα (αυτο ειναι απλα οτι μπορεσα να παρω με οινοπνευμα και βαμβακι).. αλλα αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το οτι δουλευει υποδειγματικα και ακουραστα!

AMIGA 1000 κυριοι..

picture.php

Ο σωρος που μολις γυρισε απο μαχη!

picture.php

Απομειναρι στην τυχη του, μεχρι που επεσε στα χερια μου. Διακρινεται στα δεξια ο video grabber.

picture.php

Η προικα της! Το κουτι περιεχει το πολυποθητο αγαθο.. 2mb σε μια πλακετα τερας!

picture.php

Η αρχη των παντων!

picture.php

Δειγμα απο το Amiga Tutorial, εν ετη 1985!

picture.php

Ειπαμε, το καθαρισα! Απλα εβαλα ενα φιλτρο για να δειξω τα χρωματα του monitor. Κρυσταλλο!

picture.php

Εχουμε και λεμε.. ενα, δυο, τρια, τεσσερα.. who the hell cares.. 2mb βγαζει!!

picture.php

What dreams are made of!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μόνο να μην αλλάξεις avatar και υπογραφή κολλητέ!

Κατά τα άλλα, κάνε ό,τι θες!!! :D

Αυτα δεν αλαζουν με τιποτα DINO!! Μην φοβασαι..

Ιδου η 1000αρα (η δικια μου, οχι του Στηβ Ντουζου!) :)

Αλλη χάρη έχει μια 1000 ...... Ε ? Phil, καλορίζικη........ :)

Καλού, κακού, όμως, βάλ ' της κανα "μάτι" , γιατί κυκλοφορούνε πολλοι γαλανομάτηδες, Σαββατογεννημένοι εδώ μέσα......... :mad:

Φτου, φτου ......... !!

(Αντε να μου 'ρθει και μένα μια............. :o )

Καλορίζικη Phil, μπράβο :) Πολύ καλό κομμάτι.

Ημουν έτοιμος να πω "Τι βρωμιάρα είν'αυτή":D αλλά οι φωτογραφίες που ακολούθησαν την αποζημίωσαν. Κούκλα είναι. Κι αυτή η μνήμη! Σα μισό πληκτρολόγιο είναι. Μπράβο Phil. Γι'αυτό ρε ξεσκαρτάριζες την αταροσυλλογή σου; Για να ανοίξεις χώρο για τη 1000άρα; :D :D

Χεχε.. να εισαι καλα ρε Rygar.. εχω τρελαθει να δοκιμαζω software.. απο Pagesetter, Textcraft, Prism, DPaint II, και οτι αλλο διαθετει.. back to the future κατασταση στην κυριολεξια!

Η μνημη που ειδες δεν ειναι μονο μεγαλη σε μεγεθος, ειναι και μισο κιλο! Αλλα φερνει πολλες αναμνησεις για το πως βολευομασταν με τα λιγα kb's, σε σημειο που μια τετοια πλακετα φανταζει τερας ακομα και σημερα.. φαντασου τοτε!!

Οταν βρω χρονο να την ανοιξω, θα πεσουν φωτο και απο μεσα, και να δω αν μου ετυχε το λαχειο που να γραφει J.Miner!

teflon είπε:
Αλλη χάρη έχει μια 1000 ...... Ε ? Phil, καλορίζικη........ :)
Καλού, κακού, όμως, βάλ ' της κανα "μάτι" , γιατί κυκλοφορούνε πολλοι γαλανομάτηδες, Σαββατογεννημένοι εδώ μέσα......... :mad:

Φτου, φτου ......... !!

(Αντε να μου 'ρθει και μένα μια............. :o )
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ!!!

με γεια Phil!!! καλορίζικη!!! Μετά από το "μπανάκι" θα είναι μία κούκλα φαντάζομαι!!! :cheers:

Καλορίζικη phil_vr! κουκλα ειναι!

Phil μην τους πεις την τιμη διοτι θα γινουν πρασινοι απο τη ζηλια τους :D

Αυτά είναι μηχανήματα. Εύγε Phil , καλορίζικη :thumb:

Καλορίζικη!! Το καθάρισμα είναι η καλύτερη φάση. Εγώ βγάζω μέχρι και την τελευταία βίδα και καθαρίζω και είναι η μεγαλύτερη χαρά να τα βλέπεις να μεταμορφώνονται από piece of junk και να γίνονται όπως πρώτα!!!

Thanks guys.. αν και δεν εχω εφετζιδικες screens να σας δειξω απο demos και οτι μπορει να ξεζουμισει την 1000αρα.. καθως δεν εχω σκληρο (στην amiga) και σειριακη (στο laptop), η εισροη προγραμματων προς το παρων περιοριζεται απο οτι ηρθε μαζι της.. επι το πλειστον professional stuff.. επιφυλασσομαι παντως για το μελλον..

Wally είπε:
Phil μην τους πεις την τιμη διοτι θα γινουν πρασινοι απο τη ζηλια τους :D
Εχω το νου μου wally! Καθως καλοκαιρι ειναι, ζεστη και κακο.. μην παθουν και καμια καρδια αποτομα!! :)

Καλοριζηκη filtate phil αντε να αρχισεις να γνωριζεις την μαγεια της μεγάλης κυρίας !!

Ασορτί με τα πλακάκια! Άντε καλορίζικη!

Kαλορίζικη! Αυτή και αν ήταν αντικείμενο του πόθου μας, όταν πρωτοβγήκε. :D

Μπράβο ρε Phil,καλορίζικη ρε φίλε...!!

Κουκλα, με γεια! Η Α1000 εχει ιδιαιτερη αξια ακομα και για τους φανατικους Amigaδες.

χεχε... θα δειτε και την δευτερη σε λιγες μερες ;)

phil_vr είπε:
χεχε... θα δειτε και την δευτερη σε λιγες μερες ;)
Oταν λέω, εγώ οτι θες παταρές .............. :mad:

@Stan : Δεν είσαι μόνο εσύ, είναι ακόμη ένα ζαγάρ' εδώ μέσα που ματιάζει......... :D

Πίσω
Μπλουζα