plintiriopiaton είπε:
Δεν υπάρχει πουθενά ούτε για δείγμα, ούτε περιφερειακά ούτε καν παιχνίδια, έφαγα όλα τα ebay έφαγα (και βαρυστομαχιασα) και πολλά άλλα e-shops αλλά πουθενά, δεν είχα ακούσει καν ότι υπήρχε τέτοιο μέχρι που κάποιος το είχε με 35 ευρώ και με 10 παιχνίδια απλά έχει ένα προβληματάκι το ρεύμα του και θέλει επισκευή. Μια παίζει μια θέλει κουνήματα και έτσι. Μου το κρατάει να το πάρω βέβαια και ελπίζω να αξίζει ο κόπος και να βρω να το επισκευάσω.Τι λες?
Φιλε μου το μηχανημα εχει τρομακτικη ζητηση στο ebay για τους λογους που σου ειπα και να το αποκτησεις.
Απλα ο βασιλευς σε shooters / puzzle games.
Η τιμη που στο δινει ειναι απιστευτη.. Και καλη ζημια να εχει, ανταλακτικα ειναι σχετικα απλο να βρεις, και ακομα ποιο απλουστερο να επισκευαστη. Λογικα το βυσμα του ρευματος θα εφαγε στο παρελθον καμια καλη, και το πολυ πολυ να το αλλαξεις.
Τωρα περι για καλυτερου / χειροτερου δεν πολυκολαει εδω, σεβομαι τις αποψεις των πρηγουμενων αλλα οι λογοι που δεν μου αρεσε (neo geo pocket color) ειναι οι παρακατω:
#) Πολλα ασχημα / κατω του μετριου αθλητικα παιχνιδια.
ΟΚ δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος φιλος του ειδους αλλα με κατι αθλια baseball και τα ψευτοραλακια του δεν θα πρεπε να υπαρχουν
#) Τα περισοτερα (αν οχι ολα ) fighting games του ηταν chibi.
Δλδ μικρα σωματα, μεγαλα κεφαλια και χιουμοριστικο υφακι που προσωπικα το απεχθανομαι.
Συν αυτων, το διπλο παιχνιδι ηταν σχεδον ανυπαρκτο (ποιος ο λογος να παιξεις fighting χωρις διπλο;!), μιας και το καλωδιο ουτε βρισκοταν ευκολο, ουτε ειχαν και τα παιχνιδια κανα φοβερο gameplay (στο διπλο παντα).
#) Πολυ μετρια αν οχι κακα γραφικα.
Οταν εισαι neo geo τοσα χρονια στην αγορα, με ενα συμπαθητικοτατο hardware, δεν μπορεις να βγαζεις γραφικα atari lynx (με ελαχιστες εξαιρεσεις).
#)
Κανενα killer up.
Okay ειδαμε αριστο wateredown στα metal slug, 1-2 συμπαθητικα rpgs, ενα φανταστικο sonic tribute.. Αυτα.
Δυστηχως το μηχανημα ουτε το dracula του atari lynx εβγαλε, ουτε το g-lock του game gear, ουτε το Link's awakening του game boy.
Η βλασφημια της neo geo να μην βγαλει κατι εστω συμπαθητικο απο shooter ηταν και η τελευταια πετρα στο ταφο του μηχανηματος..
Απο καλα τωρα ειναι το υλικο του hardware, υψηλης ποιοτητας, το
απιστευτο joystick-like συστημα χειρισμου, ενα απο τα
καλυτερα sonic games και
σιγουρα το ποιο υποτιμημενο που βγηκε ποτε.. Αν δεν ηταν tribute game, με πιστες απο παλαιοτερα sonic, σιγουρα θα ηταν και στο πανθεον του μπλε σκατζοχοιρου.
Καπου εδω κλεινει και ο λυπη μου για ενα μηχανημα που δεν ληφθηκε σοβαρα τοσο απο τους προγραμματιστες, μιας και απλα βγαζανε στη
καλυτερη gameboy color ports, και απο την αλλη το φτυσιμο που εφαγε εις διπλουν απο την neo geo..