Night of the Demons (1988)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας RIO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

RIO

Retro Horrormaniac
Αντιδράσεις
81.712
Γνωστή ταινία τρόμου για τους φαν, με μεγάλη ζήτηση την εποχή των vhs. Την νύχτα του Χάλογουην, μια παρέα νέων αποφασίζει να κάνει πάρτυ, σε ένα ερημωμένο σπίτι. Φυσικά, το σπίτι είναι στοιχειωμένο και όταν μια κοπέλα κυριεύεται από μια άγνωστη οντότητα, αρχίζει το μακελειό. 80ιλα, gore και χαβαλέ...

[edit] dead picture [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
"Κλασική" low-budget ταινία της δεκαετίας 80'.

Γενικά με΄τρια, αλλά με κάποιες ευφάνταστες σκηνές θανάτου.

Την έχω αυθεντική στη συλλογή μου, αλλά ποτέ δε μπήκα στον κόπο να τη δω πάνω από 1-2 φορές.

Θυμάμαι ότι το πρώτο μισό, έμαιαζε περισσότερο με νεανική φαρσο-κωμωδία, παρά με ταινία τρόμου.

Κατά τη γνώμη μου, αν δεν έπαιζε η Linea Quigley, η ταινία θα είχε μάλλον χαθεί στην αφάνεια.

exetlaios είπε:
Κατά τη γνώμη μου, αν δεν έπαιζε η Linea Quigley, η ταινία θα είχε μάλλον χαθεί στην αφάνεια.
Αξέχαστη η Quigley, από το "χορευτικό" στο Return of the living dead ;) ...

RIO είπε:
Αξέχαστη η Quigley, από το "χορευτικό" στο Return of the living dead ;) ...
Με τέτοια κόμμωση (πανκ) που είχε στη ταινία, πήγε "άκλαφτο" το χορευτικό !

Προσωπικά,την προτιμώ στον "χορό με τα αλυσοπρίονα" (μαζί με την Michele Bauer) στο HOLLYWOOD CHAINSAW HOOKERS (στο οποίο έπαιζε και ο αυθεντικός "αλυσοπριονάκιας" Gunnar Hansen, που είχε ερμηνεύσει τον "Leatherface" στο TEXAS CHANSAW MASSACRE).

exetlaios είπε:
Με τέτοια κόμμωση (πανκ) που είχε στη ταινία, πήγε "άκλαφτο" το χορευτικό !
Προσωπικά,την προτιμώ στον "χορό με τα αλυσοπρίονα" (μαζί με την Michele Bauer) στο HOLLYWOOD CHAINSAW HOOKERS (στο οποίο έπαιζε και ο αυθεντικός "αλυσοπριονάκιας" Gunnar Hansen, που είχε ερμηνεύσει τον "Leatherface" στο TEXAS CHANSAW MASSACRE).

Hollywood Chainsaw Hookers!! Τι ταινια θυμηθηκες!! Πολλα γελια κα απιστευτος χαβαλες!!! Κριμα που το σικουελ και καλα Student Chainsaw Hookers δεν εγινε ποτε.

Παντως το Night of the Demons αξιζει να την δει κανεις, την εχω δει αρκετες φορες και το ευχαριστιεμαι καθε φορα επισης το ιντρο της ταινιας με το animation ειναι ολα τα λεφτα!

Kαι εγω την ειδα το καλοκαιρι που μας περασε πρωτη φορα και την ευχαριστηθηκα!

Το remake με το ζορι το τελειωσα...Τωρα πρεπει να δω τα 2 sequel του original!

Το ειχα δει παλια σε βιντεοκασετα και το ειχα ευχαριστηθει χωρις αυτο να σημαινει οτι ηταν και κατι το πρωτοποριακο.Εδω διαβαζω οτι εχει ριμεικ και δυο σικουελ.Μαλλον εχω χασει επεισοδια.

RIO είπε:
Επειδη ειδα οτι no photo αλλα και no video....τα ανανεωνουμε! :D

Το poster της ταινιας

attachment.php

πηγη

http://www.joblo.com/movie-posters/night-of-the-demons-1988

Και το εξωφυλλο απο το Blu Ray ειναι αρκετα καλο....

http://www.retromaniax.gr/vb/attachment.php?attachmentid=131755&d=1429523563[/img]"]
attachment.php

Πηγηhttp://www.retromaniax.gr/vb/attachment.php?attachmentid=131755&d=1429523563[/img]"]

Night of the Demons (1988) - ORIGINAL VIDEO TRAILER

Πρεπει καποια στιγμη να κατσω να την δω.... :precry:

Πίσω
Μπλουζα