perlastar
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 1.140
Όταν πέφτει η νύχτα, μία πολύ ελκυστική γυναικεία φωνή ακούγεται από ένα ραδιόφωνο της πόλης. Λένε ότι είναι η τέλεια γυναικεία φωνή, γλυκιά, μετρημένη και αισθησιακή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκτήσει πολλούς άντρες θαυμαστές. Την ίδια ελκυστική φωνή όμως ακούνε και πολλοί άντρες στην καθημερινότητά τους και είναι σαν να τους καλεί. Κάποιες φορές βλέπουν και αυτή τη μυστηριώδη γυναικεία φιγούρα, η οποία τους εμφανίζεται σαν μία καλλίγραμμη γοητευτική μορφή, που όμως τους σπρώχνει στην αυτοκτονία. Κανείς δεν γνωρίζει ποιά είναι τελικά αυτή η γυναίκα, μόνο το ότι το ψευδώνυμό της είναι "νυχτοπούλι" στη μεταμεσονύκτια εκπομπή που παρουσιάζει. Μία μέρα, ένας από τους πολλούς άντρες θαυμαστές της στέλνει ένα δώρο γι'αυτήν στο ραδιοφωνικό σταθμό, μία βαλσαμωμένη κουκουβάγια, χάρη του ψευδωνύμου της. Ο ραδιοφωνικός σταθμός όμως δεν έχει ιδέα ούτε για τη γυναίκα αυτή, ούτε για την εκπομπή της, δεν είναι καν δική τους, απλά κατά κάποιο τρόπο εισβάλλει στη συχνότητά τους. Μία νεαρή γυναίκα, η Julie, έχοντας ήδη δει άντρες που γοητεύονται από τη μυστηριώδη γυναίκα να αυτοκτονούν, και βλέποντας ότι έχει έρθει η σειρά του δικού της άντρα, αρχίζει μία έρευνα για την αινιγματική φιγούρα και ανακαλύπτει τη φρικιαστική αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη γοητευτική σιλουέτα και την τέλεια φωνή. Τότε, αρχίζει έναν αγώνα για να σώσει τη ζωή του άντρα της.
Αυτή η τηλεταινία είναι από τις αγαπημένες μου στο είδος της. Σκοτεινή, ερωτική και μυστηριώδης ατμόσφαιρα, ονειρική μουσική, κυρίως υπό τις νότες σαξοφώνου, ωραία πλάνα, σασπενς και πολύ ενδιαφέρον σενάριο. Είναι σπάνια και δεν έχω βρει κάποιο απόσπασμα που να αξίζει, το μόνο που έχω βρει είναι αυτό το ωραίο εξώφυλλο, πιθανόν από το dvd.
Προβολή συνημμένου 103740
Αυτή η τηλεταινία είναι από τις αγαπημένες μου στο είδος της. Σκοτεινή, ερωτική και μυστηριώδης ατμόσφαιρα, ονειρική μουσική, κυρίως υπό τις νότες σαξοφώνου, ωραία πλάνα, σασπενς και πολύ ενδιαφέρον σενάριο. Είναι σπάνια και δεν έχω βρει κάποιο απόσπασμα που να αξίζει, το μόνο που έχω βρει είναι αυτό το ωραίο εξώφυλλο, πιθανόν από το dvd.
Προβολή συνημμένου 103740