Oι απανταχου λατρεις των adventures και δη των ελληνικων (adventures) ας σπευσουν...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Nemo
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Nemo

RetroMuseum GateKeepeR
Αντιδράσεις
1.433
Αγαπητοί adventure fellows,
Η πάντα αγαπημένη Anima ppd-interactive επιφύλασσε μια πολύ ευχάριστη

έκπληξη στους Έλληνες adventurers και με τον ερχομό του νέου έτους,

προσφέρει δέκα αντίτυπα του Συνωμοσίες ΙΙ, αλλά και εκατό (bulk) αντίτυπα

του Συνωμοσίες Ι. Οι πρώτοι εκατό που θα στείλουν e-mail συμμετοχής θα

κερδίσουν αυτόματα το αντίτυπο του Συνωμοσίες Ι. Ενώ στην κλήρωσή μας λίγες

μέρες αργότερα θα ανακηρυχθούν δέκα νικητές που θα κερδίσουν επιπλέον κι

ένα αντίτυπο του Συνωμοσίες ΙΙ.

Διαβάστε εδώ

(http://adventureadvocate.gr/forums/viewtopic.php?f=5&t=2577&p=35646#p35646'>http://adventureadvocate.gr/forums/viewtopic.php?f=5&t=2577&p=35646#p35646)

πώς να λάβετε μέρος στη μεγάλη μας κλήρωση.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!!
http://adventureadvocate.gr/forums/viewtopic.php?f=5&t=2577&p=35646#p35646

Μια και πολλοι retromaniax(*) ειναι (ή θα επρεπε να ειναι)γραμμενοι (και) στο adventureadvocate.gr ,και μια και το αντιστοιχο mail που ελαβα κατηγοριοποιθηκε στα Spam απο τον provider (????) και παραλιγω να το παραβλεψω ,κατι που ισως ενδεχομενως να συνεβηκε και σε αλλους και να το παρεβλεψαν ,ενας λογος παραπανω να το υπενθυμισω κι εδω ....

(*)και το αντιστροφο

Υ.Γ. Και για να μην γινει παρεξηγηση , ο λογος της επισημανσης μου δεν ηταν το free of charge (αλλωστε προσωπικα δεν θα συμμετασχω) ,αλλα το γεγονος οτι αφορα "made in greece" adventures .

Υ.Γ 2 Ελπιζω να μην θεωρηθει spam.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν και δεν είμαι εγγεγραμμένη στον ιστότοπο, ενίοτε παρακολουθώ τις εξελίξεις.

Όπως πολύ σωστά το έθεσες, είναι ένα-δυο sites, που αν είσαι adventure-gamer, δε νοείται να μη τα γνωρίζεις.

Τον συγκεκριμένο διαγωνισμό τον αγνοούσα, να είμαι ειλικρινής. Ούτε κι εγώ θα λάβω μέρος. Χάρη στην αναφορά σου, όμως, έμαθα κι εγώ ότι δραστηριοποιούνται κι άλλοι Έλληνες adventure game developers (πλην του Alkis21! :) ) και αυτό είναι από τα πλέον ενθαρρυντικότερα σημάδια του gaming. Μακάρι, ν' ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά τους!

Thanks for the tip! :thumb:

To adventureadvocate ειναι, κατ εμε, απο τα κοσμηματα του Ελληνικου videogaming internet.

Μπραβο στα παιδια που κρατουν υψηλο επιπεδο.

Μπραβο και στην Anima ppd-interactive που παρα τους δυσκολους καιρους φτιαχνει adventures και προσφερει και παιχνιδια σε (στοχευμενο και καλα κανει) κοινο. Ξερει κανεις αν εχουν κατι νεο στα σκαρια?

Ωραία πρωτοβουλία, πάντα είχα την περιέργεια να δοκιμάσω τα Συνωμοσίες αλλά δεν έχει τύχει μέχρι τώρα! Ξερει κανείς αν πρέπει να είσαι μέλος του site για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό; Γιατί έστειλα mail και δε μου απάντησαν!

Έχω και τα δύο games στην κατοχή μου, οπότε δέν θα συμμετάσχω. Απλά, λόγω και της ευκαιρίας να τονίσω ότι όσοι αρέσκονται στα oldschool FMV adventures θα πρέπει να τα τιμήσουν, και να αγνοήσουν τις κριτικές του (ελληνικού κυρίως) τύπου που ,μεταξύ μας τώρα, το έχουν καταθάψει.

Όταν παίζαμε Ripper ,Tex Murphy και Phantasmagoria απλά δέν υπήρχε τίποτε αντίστοιχο ελληνικό, και τώρα που βγήκε (οκ, με αρκετή καθυστέρηση αλλα who cares) δέν μας κάνει γιατί είναι low budget, έχει παλιακά textures, και κακό acting. Το παιχνίδι είναι cult, θυμίζει τα παλιά καλά fmv τόσο πολύ που σε πιάνει συγκίνηση και γενικά νοιώθεις όμορφα που επιτέλους παίζεις ένα ελληνικό fmv adventure. Λίγη υποστήριξη σε κάτι ελληνικό, σε ένα χώρο που δέν χωράγαμε ποτέ, δέν είναι κακή !

Πίσω
Μπλουζα