Operation Wolf

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

exetlaios

Retro PaTRi@RcH
Αντιδράσεις
1.181
Θυμάται κανείς το Operation Wolf ?

Ήταν το πρώτο ηλεκτρονικό που είχε έρθει στην Ελάδα, που αντί για joystick είχε όπλο.

Το είχα παίξει και στο εξωτερικό και είχε ένα γαμ*το UZI.

Στην Ελλάδα, είχε ένα φτηνιάρικο όπλο.

Μάλιστα μερικοί κόλλαγαν το όπλο στην οθόνη και κοντεύαν να σπάσουν το τζάμι !

Είχα την τύχη να το παίξω στην Αίγινα σε σχολική εκδρομή στην αφθεντική του έκδοση όπου τα ούζι ήταν κολημένα σε κάτι βάσεις. Μάλιστα όταν βάραγες είχε και κραδασμό όπως στα Playstation controls. Εκείνη την εποχή αυτό και το Shinobi ήταν ο κύριος λογος που δεν είχα καθόλου ψιλά :)

Ναι το θυμάμαι. Το πρωτοείδα καλοκαίρι '88 σε μπλιμπλικάδικο. Μάλιστα ήμουν και τυχερός γιατί εκείνη τη στιγμή έπαιζε με αυτό ένας "επαγγελματίας" που το είχε φτάσει τελευταία πίστα με ένα δεκάρικο. Περιττό να σας πω ότι είχε μαζευτεί όλο το μαγαζί γύρω του και πανηγύριζε σαν να έβλεπε το Rocky IV. Και το καλύτερο για μένα ήταν όταν ένας φίλος μου που ήταν μαζί, μου είπε ότι το είχε στον Amstrad του. Τέτοιο κόλλημα με παιχνίδι είχα να φάω από το Barbarian της Palace. Θεικό παιχνίδι. Και να σας πω την κρυφή μου αλήθεια ήταν το παιχνίδι (μαζί με το shadow of the beast) που με έκανε να ερωτευθώ την Amiga....

Μια και το ανάφερες, εμένα το παιχνίδι που μ'εκανε να πάρω Amiga και να δώσω το cpc μου ήταν το pit fighter... Οταν είδα την έκδοση για Amstrad είπα οτι καιρός να πάρω κι εγω μια Amiga.. Αντι να τρέχω στα Amigaδικα...

...πολύ καλό arcade game, το θυμάμαι καλά... :)

Το port σε Amstrad εξαιρετικό, και το είχα τελειώσει (πολύ κοντά στο τέλος είχα φτάσει και το Operation Thunderbolt).

stee είπε:
Και να σας πω την κρυφή μου αλήθεια ήταν το παιχνίδι (μαζί με το shadow of the beast) που με έκανε να ερωτευθώ την Amiga....
AA+ είπε:
εμένα το παιχνίδι που μ'εκανε να πάρω Amiga και να δώσω το cpc μου ήταν το pit fighter
...πολύ καλό το Shadow of the Beast (το πόσο μου αρέσει, το είχα γράψει και στα σχόλια του τεύχους 63 του Pixel), αλλά το παιχνίδι που με έκανε να ερωτευθώ παράφορα την Amiga, ήταν το Defender of the Crown. :D

Θυμαμαι billy πως οταν προειδα αυτο το παιχνιδι εστρεψα τα γουρλωμενα

ματια μου στην Amiga και κοιταξα αναμεσα απο τα ανοιγματα στο επανω μερος

και ειπα....ποσες πλακετες εχει εκει μεσα....πως χωρανε τοσα ολοκληρωμενα

σε αυτο το κουτι??Απιστευτα χρονια!!!!

...χε χε :D

...έτσι είναι akmakas, η Αmiga ήταν πραγματικά το "τεχνολογικό θαύμα" της 16-bit εποχής...

Θυμαμαι οταν πρωτοειχε ερθει στους Τσιμογιαννηδες στην Ακαδημιας, ειχαν καπου 15 μηχανηματα και ο λαος εκανε ουρα για να παιξει...

Btw, το Operation Thunderbolt που βγηκε μετα, ειναι πολυ καλυτερο.

απιστευτο Game Παιδια στα ουφαδικα,αλλα και στον amstrad εφαγα πολυ κολημα μαζι του

billy είπε:
...πολύ καλό arcade game, το θυμάμαι καλά... :) Το port σε Amstrad εξαιρετικό, και το είχα τελειώσει (πολύ κοντά στο τέλος είχα φτάσει και το Operation Thunderbolt).

...πολύ καλό το Shadow of the Beast (το πόσο μου αρέσει, το είχα γράψει και στα σχόλια του τεύχους 63 του Pixel), αλλά το παιχνίδι που με έκανε να ερωτευθώ παράφορα την Amiga, ήταν το Defender of the Crown. :D
χεχε...το operation wolf μπορούσε κανείς να το τελειώσει...to thunderbolt δεν το τελείωνες διότι στο τέλος μέσα στοα εροπλα΄νο ακόμα και σε mame ο κακός τρομοκράτης δεν μπορούσε να νικηθεί

Το συγκεκριμένο το είχα παίξει μόνο στο Master System αλλά και αυτό με δυσκολία διότι δεν είχα το όπλο και προσπαθούσα με το άθλιο χειριστήριο του MS. Μέγα λάθος καθώς το παιχνίδι φαίνεται αξιόλογο.

Και εγώ το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι. Το είχαν φέρει στο λούνα παρκ της Σαλαμίνας, στην Θεσσαλονίκη. Στο χώρο με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια...

To operation wolf οπως και δεκαδες αλλα το επαιζα οταν ειχα αφραγκιες εφοσων φυσικα το ειχα μαθει και το τερματιζα με κλειστα ματια.Ο λογος που το εκανα αυτο ηταν γιατι το παιχνιδι δεν τελειωνε οποτε μολις το τερματιζα ξαναγυρνουσε απο την αρχη και μεχρι να βαρεθω και να χασω επιτηδες επαιζα με της ωρες και εκανα κατι highscores απιστευτα :D

Πολύ ωραίο παιχνίδι. Και όντως επειδή δεν ήταν πολύ δύσκολο μπορούσες να παίξεις κάμποση ώρα και να πιάσει τόπο το νόμισμα. :)

Αντίθετα, το Operation Thunderbolt δεν το συμπάθησα ποτέ.

Πίσω
Μπλουζα