PC Gamer - μερικά εξώφυλλα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.522
Πηγαινοντας μια βολτα στο πατρικο μου βρηκα μερικα PC Gamer (Αγγλικο) της "χρυσης περιοδου" του PC gaming.

Ημουν αρρωστος με το περιοδικακι.Θυμαμαι να ξεροσταλιαζω απογευματα Παρασκευης στο μεγαλο περιπτερο της Φειδιπιδου (ηξερα την ωρα που εσκαγε ο Ξενος Τυπος) για να το αγορασω.

Σας παραθετω μερικα εξωφυλλα και οταν τα ανασυρω και τα υπολοιπα PC Gamer μου, θα κανω ενα scan των εξωφυλλων...εεεε για να θυμομαστε τα παλια
fetch

fetch

fetch

fetch

fetch

fetch

Και ενα με το παλιο logo
fetch

Ας θυμηθουμε ποσα σκαγαμε πριν 10++ χρονια για να ενημερωθουμε αξιοπρεπως
fetch

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το μοναδικό ξένο έντυπο για PC gaming που αγόραζα ένα φεγγάρι !

Τhanks φίλε που μου το θύμησες,τυχερός που έχεις κρατήσει τεύχη !!

και εγω καποια εποχη επαιρνα PC Gamer και PC format,θυμαμαι το 1998 οταν ειχα παει λονδινο ειχα παρει ενα περιοδικο που εδεινε μαζι δωρο σε CD το Hell cyberpunk thriller (Full Game) δεν θυμαμαι ποιο περιοδικο ηταν θα το ψαξω να σας πω.

!!

και γω το έπερνα όταν σπούδαζα Αμερικά...πρέπει να κυκλοφορούσε το ίδιο και Ευρώπη και Αμερική γιατί θυμάμαι τον editor Rob Smith που είναι Αγγλος...

ορίστε τι ξετρύπωσα και γω

fetch

fetch

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φιλε Σωκρατη οσοι εχουν 56k συνδεση θα σε βαλουν στοχο για βελακια :D

Wally είπε:
Φιλε Σωκρατη οσοι εχουν 56k συνδεση θα σε βαλουν στοχο για βελακια :D
To διορθωσα το θεματάκι..φίλε. ;) Μα υπάρχουν ακόμα ανθρωποι που την παλεύουν με Modem 56k?? εδώ στη Χίο εχει φτάσει η μέγιστη τεχνολογία του ΟΤΕ πού σου παρέχουν 2 ολόκληρα Μbps...(ενώ πληρώνεις για 8)

Τέλεια παίδες!!

(Ε, ξεχάσατε και την ISDN!!!! )

Πάνο + Σωκράτη ευχαριστούμε!

Πίσω
Μπλουζα