PHOENIX arcade pcb

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας geoanas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

geoanas

Commodore Vampire
Διαχειριστές
Αντιδράσεις
288
Καινούργιο απόκτημα, ένα πραγματικά κλασικό κομμάτι !

Καθαρό, περιποιημένο με αλλαγμένους πυκνωτές και μερικές διορθώσεις στον Jamma adapter, έτοιμο, ξανά για τις αίθουσες :lol:

Βίντεο με το καμάρι μου , εδώ :

;) :D

Σουπερ αποκτημα, πολυ μερακι και φοβερο παιχνιδι!

Για συναισθηματικους λογους συμπαθουσα το Pheenix του Spectrum περισσοτερο

Σαν καινούριο είναι :D

Πάντως είναι εντυπωσιακό... Ολο αυτό το PCB και τα rom chips για ένα παιχνίδι ελαχίστων Kilobytes... Και τώρα μπορείς να χωρέσεις εκατομμύρια τέτοια σε μία miniSD μικρότερη από το νύχι σου και να τα παίζεις σε μία συσκευή τσέπης...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το παιχνιδι δεν το προλαβα,αφου το '81 ημουν 4 ετων... :baby2:

για μεταγενεστερα.... :wait2: ....παλι δεν νομιζω να το προλαβα. :(

Ομως....

Απ'οτι ειδα στο βιντεακι,εχεις κανει φοβερη και ωραια δουλεια Γιωργη... :worship:

....και ας μην γνωριζω απο ηλεκτρονικα μαστορεματα!!! :precry:

Τα συγχαρητηρια μου!!! :bow2:

Καλοριζικο και καλοπαιχτο!!!! :thumb:

Γιωργαρα μαγεια ρε φιλε απλα μαγεια.Φανταστικη δουλεια,τελειο αποτελεσμα και μια παιχνιδαρα ετοιμη για λιωσιμο.Τα συγχαρητηρια μου φιλαρακι :thumb: οπως και απειρα respect:bow2:

Με γεια το απήκτημα. Σε άριστη κατάσταση. Φανταστικό.

Ευχαριστώ παιδιά !! Έπεσε τρελό τρίψιμο και καθάρισμα, γιατί ως γνωστόν είμαι τελειομανής με όλα τα retro αποκτήματα μου ;) :D

Σαν να βγήκε μόλις τώρα η πλακέτα από το εργοστάσιο! Τέλειο το απόκτημα geoanas

Ευχαριστώ Ναταλί !! :thanx2:

Μπράβο φοβερή δουλειά. Νόμιζα ότι μόνο εγώ περιποιούμαι και καθαρίζω τις PCBs μου και τα cartridges:beer: Και εγώ είμαι τελειομανής.

Ευχαριστώ !! :thanx2:

Eξαιρετικη δουλεια Γιωργο ως συνηθως!! :bow2:

Να'σαι καλά Γρηγόρη ! ;)

Ηταν το πρώτο arcade που είδα ποτέ μπροστά μου. Πρέπει να ηταν το 1997 ή 98, ημουν δεν ήμουν 8 χρονών. Δεν είχα παίξει, απλά κοιτούσα καποιον που έπαιζε. Θυμάμαι πεντακάθαρα ότι δεν είχε joystick. Πατούσες πλήκτρα για αριστερά-δεξιά. Χαίρομαι που έχω το 60-in-1 και μπορώ να το παίξω εκεί.

Μολις έφυγε το εξώδικο, η πλακέτα θα γίνει δική μου :diablotin:

Rygar είπε:
Ηταν το πρώτο arcade που είδα ποτέ μπροστά μου. Πρέπει να ηταν το 1997 ή 98, ημουν δεν ήμουν 8 χρονών.
χαχαχαχαχα το αστειο της ημερας ηταν αυτο :P

Ajax87 είπε:
χαχαχαχαχα το αστειο της ημερας ηταν αυτο :P
Οχι της ημερας αλλα του χρονου χαχαχαχαχαχαχα :P Ρε τον μαθουσαλα γελασαμε παλι και σημερα :rofl: :rofl: :rofl:

Βρε Νικόλααααα....:biglaugh: :thanx2:

(Συμβιβασμό για το εξώδικο, δέχεσαι ??? :precry2::tongue:)

Πίσω
Μπλουζα