Pixel Dvd cover

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας akmakas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

akmakas

Banned
Αντιδράσεις
93
Κάποια στιγμή θα ολοκληρωθούν και τα 133 τεύχη του Pixel!!

Έφτιαξα λοιπόν ένα εξώφυλλο για Dvd Cover πως σας φαίνεται?

pixelcover1xa4.jpg

Έχω ακόμα ένα πιστεύω καλύτερο από αυτό και προς το παρόν το δούλεύω!!

Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε την δικιά σας εργασία εδώ!

Απίστευτος... :clap: :woot: :anim-smokin:

Εύγε Akmakako!!!!!

Είσαι και ο πρώτος..... σκαναράκιας....!!!!!!!!!!!!

Βλέπω τους τύπους στην Compupress να κάνουν κωλοτούμπες από την χαρά τους όταν θα τους πάμε τα τεύχη. Ούτε το artwork δε θα χρειαστεί να φτιάξουν.

Εύγε akmakas καλλιτέχνη!

Πολύ θα ήθελα να δω τις φάτσες τους όταν θα τους δίνεις το Dvd!

...akmakas, βλέπω ότι έχεις προβλέψει τα πάντα, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια !! (η ιδέα για DVD cover ούτε καν μου περνούσε απο το μυαλό).

Πολύ ωραίο. :thumb:

Ειδικά το οπισθόφυλο είναι όλα τα λεφτα:biglaugh::biglaugh:

"Πεντακοσάρα, αγάπη μου" !! :biglaugh:

Billy θα σου πρότεινα να γράψεις στο οπισθόφυλλο μία αφιέρωση γενικά για το Pixel γιαυτό το άφησα κενό…Ασφαλώς και οι άλλοι μπορούν να δοκιμάσουν.. Απλά εγώ προτείνω εσένα γιατί νομίζω ότι είσαι ο καταλληλότερος στο να γράφεις με τον πλέον απολαυστικό τρόπο!! :D

Billy εδώ με βρίσκεις σύμφωνο με τον Akmaka.... Η τιμή είναι όλη δική σου.... και δική μας!!!!!!

...παραχωρώ την τιμή στον αρχηγό μας, τον Aeon. :D

:devil:....Δεν ξέρω αν σας διέφυγε αυτή η μικρή λεπτομέρεια, αλλά μέχρι τότε έχουμε ποοοολύ καιρό ακόμα. Για συγκεντρωθείτε λέω εγώ να σκανάρετε κανένα τεύχος γιατί παραχαλαρώσαμε (** ήχος μαστιγίου που χτυπά απειλητικά στο έδαφος **)

Κάτσε κάτσε θα έρθει και η σείρά σου....Που θα πάει,έχεις τεύχη που δεν έχουμε εμείς οπότε το σκανάρισμα δεν το γλυτώνεις!!! :)

Επόμενη πρόταση μου είναι αυτή.

pixelcover21wz6.jpg

Χασάπη!! Ο κάτω αριστερά!!

...akmakas, ενίσταμαι !! :D

Eντάξει, στο οπισθόφυλλο έβαλες την Amiga (δικαίως, νομίζω :diablotin: ), αλλά όμως απο οκτάμπιτα έχεις τον Commodore και ΔΥΟ Spectrum !! ...πρόκειται για κατάφορη αδικία !! ...γιατί να μην υπάρχει ένας Amstrad στην θέση του ενός Spectrum;

...εύγε !! Νοw we're talking. :thumb:

akmakas είπε:
Κάποια στιγμή θα ολοκληρωθούν και τα 133 τεύχη του Pixel!!Έφτιαξα λοιπόν ένα εξώφυλλο για Dvd Cover πως σας φαίνεται?

pixelcover1xa4.jpg

Έχω ακόμα ένα πιστεύω καλύτερο από αυτό και προς το παρόν το δούλεύω!!

Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε την δικιά σας εργασία εδώ!

ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ ! ! ! ! ! ! ! !

Θα με κάνετε να δακρίσω με το οπισθόφυλλο.

Πίσω
Μπλουζα