Maddog
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 149
Και ενώ ο αγαπητός μας Πρίγκηπας ζει ήδη στιγμές δόξας με το big budget φιλμ του, κυκλοφορεί και το κόμικ! Μόλις σήμερα μου ήρθε το email από την Dynamite Entertainment, το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί από 30/6. Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη "έξοδος" του Πρίγκηπα στον συγκεκριμένο χώρο. Και γραμμένο από τον ίδιο τον Jordan Mechner!
(η σελίδα προς το παρόν γράφει ακόμα preorder, αλλά μάλλον δεν την έχουν ανανεώσει ακόμα. Έχει πάντως και κάμποσες σελίδες preview για τυχόν ενδιαφερόμενους.)
Για $3.99x4, νομίζω ότι είναι μια καλή αγορά για τους οπαδούς του Πρίγκηπα.
Clicky.Five very different people are about to be put to death for a crime they didn't commit. Well, one of them may have done it. But the only way they can escape the hangman's noose is to find the common thread that ties them together. The one man they have all encountered, and who changed their lives - Dastan, the prince of Persia!
Written by Prince of Persia creator Jordan Mechner with art by Bernard Chang, Dynamite proudly presents the first issue of a four-part prologue to Disney's blockbuster summer film, Prince of Persia: The Sands of Time!
(η σελίδα προς το παρόν γράφει ακόμα preorder, αλλά μάλλον δεν την έχουν ανανεώσει ακόμα. Έχει πάντως και κάμποσες σελίδες preview για τυχόν ενδιαφερόμενους.)
Για $3.99x4, νομίζω ότι είναι μια καλή αγορά για τους οπαδούς του Πρίγκηπα.