Project X Zone [Sega,Namco Bandai,Capcom] 3DS

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.062
Eδω και καιρο υπηρχαν φημες οτι η sega η namco bandai και η capcom αποφασισαν να συνεργαστουν για να φτιαξουν ενα παιχνιδι για το Nintendo 3DS.Tελικα αυτο επιβεβεωθηκε και το ονομα αυτου του Project προς το παρον ονομαζεται Project X Zero.To επιβεβεωσε σε συνεντευξη που παραχωρησε στο Famitsu ο Kensuke Tsukanaka της Namco Bandai και δηλωσε πως η κουβεντα για το παιχνιδι αρχισε οταν εδειξε ενδιαφερον γιαυτη την συνεργασια αρχικα η capcom και στην συνεχια μπηκε και η sega παρα της αμφιβολιες της για την διμηουργια παιχνιδιου με ηρωες απο διαφορετικες εταιριες.Τελικα αποκαλυφθηκε πως θα ανοικη στην κατηγορια των παιχνιδιων στρατηγικης με RPG στοιχεια.

Αυτα ειναι τα ζευγαρια που διερευσαν προς το παρον:

Capcom

Ryu και Ken (Street Fighter 0)

X και Zero (Mega Man)

Demitri και Dante (Darkstalkers και Devil May Cry)

Chris και Jill (Resident Evil)

SEGA

Shinguji Sakura και Ogami Ichiro (Sakura Wars)

Pai και Akira (Virtua Fighter)

Kurt και Riela (Valkyria Chronicles)

Ulala και Touma (Space Channel 5 και Shining Force EXA)

Namco Bandai

Sanger Somvold (Super Robot Wars)

Jin και Ling Xiaoyu (Tekken)

Kos-Mos και T-elos (Xenosaga)

Yurie και Estel (Tales of Vesperia)

Kaito και Black Rose (.hack)

Κάτσε, κάτσε!... Για μισό!!!

Παιχνίδι για το 3DS RPG με στοιχεία στρατηγικής? Και βλέπω ονόματα όπως:

Ryu και Ken (Street Fighter 0)

Dante (Devil May Cry)

Chris και Jill (Resident Evil)

Jin και Ling Xiaoyu (Tekken)This sounds promising!.... ;)

Υποσχετικη συνεργασια (μεγαλα ονοματα), σε ασχημη στιγμη (ολες οι αναφερομενες εταιριες δεν υπηρξαν ποτε σε χειροτερη κατασταση απο δημιουργικης αποψης), σε μη καταληλη πλατφορμα (handheld και μαλιστα ελαφρως αναιμικο)

Σορρυ αν γινομαι δυσαρεστος

Οντως υποσχετικη συνεργασια απο 3 πολυ μεγαλες εταιριες ειδικα η Namco με το τιτανομεγιστοτεραστιο Pacman(μην ξεχνιομαστε :D ).Το οτι απο δημιουργικης αποψης δεν ειναι και πολυ στα καλα τους δεν σημαθνει οτι δεν θα πετυχει το project αυτο και δεν θα κυκλοφορησουν καλο παιχνιδι.Οχι ομως οτι το κανουν στην πιο ακαταληλη πλατφορμα και αναιμικη μαλιστα.Εχω γελαση πολυ σημερα δεν θελω αλλα ανεκδοτα.To 3DS σαρωνει πουλαει καθε βδομαδα 240.000 κομματια και τα 2 τελευταια παιχνιδια του το kid ikarus uprising και το kingdom hearts 3D dream drop distance πουλανε πιο πολυ απο οποιοδηποτε αλλο την στιγμη που το psvita πραγματικα σερνετε στον πατο και ειναι να την κλαινε οι ρεγγες την sony.Οποτε δεν υπηρχε καλητερη επιλογη απο αυτην που κανανε.

Λογικά πρόκειται για τη συνέχεια του Namco X Capcom

Turn based JRPG που είχε μείνει στην Ιαπωνία. Άν θέλετε τη γνώμη μου, καλά έκανε και έμεινε εκεί, συνεπώς και το τελευταίο "υποσχόμενο" παιχνιδάκι που ετοιμάζουν για εκεί το κόβω να μένει και αυτό.

Στο Vita υπάρχουν απείρως σοβαρότερες κυκλοφορίες εν όψει φίλε metalcandyman και μόνο να σέρνεται δέν το βλέπω, όπως Mortal Kombat, Little Big Planet, Resistance Burning Skies, για μήν μιλήσω γι'αυτά που έχουν λίγο δρόμο ακόμα όπως το Bioshock και το Killzone. Eίπαμε, είναι γούστα αυτά.

Φιλε other_reality το οτι σαρεσει το psvita επειδη το εχεις παρει και καλα εκανες δεν αλαζει το γεγονος οτι ειναι στον πατο και σπαει ολα τα αρνητικα ρεκορ πωλησεων ενα μετα το αλλο.Εδω πουλησε κατω απο 10000 κομματια την προηγουμνη βδομαδα σε ολοκληρη την ιαπωνια και σε ευρωπη και αμερικη τα ιδια ειναι.Ουτε τα τεχνικα χαρακτηριστικα ουτε τιποτα τετοιο εντυπωσιασε τον κοσμο.Γιαυτο και το 3DS σαρωνει ενω δεν εχει καμια σχεση με το φοβερο hardware του psvita γιατι πολυ απλα εχει παιχνιδια με ολη την σημασια της λεξεως και χωρις τα απιστευτα γραφικα.Και αν δεν γιννει το vita οπως το psp με emulators κτλ μπας και πουλησει περισσοτερο θα παει απο κει που ηρθε σε χρονο ρεκορ.

εγω νομιζω οτι θα μεινει στην Ιαπωνια αυτο το παιχνιδι.Και απο τι εχω διαβασει μαλλον αυτο θα γινει. Οσο για την κοντρα psvita - 3ds ειναι αναλογως τα γουστα και το τι θελει καποιος.. Επιπλεον το 3ds εχει το 3d που ειναι μια καινοτομοια. Η nintendo επισης εχει τι μοναδικη δυνατοτητα να φτιαχνει τα παιχνιδια της οπως μονο αυτη ξερει και να εχει σχεδον παντα επιτυχια .

metalcandyman είπε:
Φιλε other_reality το οτι σαρεσει το psvita επειδη το εχεις παρει και καλα εκανες δεν αλαζει το γεγονος οτι ειναι στον πατο και σπαει ολα τα αρνητικα ρεκορ πωλησεων ενα μετα το αλλο.Εδω πουλησε κατω απο 10000 κομματια την προηγουμνη βδομαδα σε ολοκληρη την ιαπωνια και σε ευρωπη και αμερικη τα ιδια ειναι.Ουτε τα τεχνικα χαρακτηριστικα ουτε τιποτα τετοιο εντυπωσιασε τον κοσμο.Γιαυτο και το 3DS σαρωνει ενω δεν εχει καμια σχεση με το φοβερο hardware του psvita γιατι πολυ απλα εχει παιχνιδια με ολη την σημασια της λεξεως και χωρις τα απιστευτα γραφικα.Και αν δεν γιννει το vita οπως το psp με emulators κτλ μπας και πουλησει περισσοτερο θα παει απο κει που ηρθε σε χρονο ρεκορ.
Δέν με απασχολούν οι πωλήσεις, με αυτές θα μετρήσω την διασκέδασή μου ή το τί βλέπουν τα μάτια μου; Βάζω δίπλα τα δυό μηχανάκια και βλέπω τί θέλω και συγκρίνω.

Εντάξει καταλαβαίνω πως είσαι άρρωστος νιντεντάκιας, και καλά κάνεις :) Αλλα πραγματικά στο λέω, όταν έπιασα το 3ds στα χέρια μου γελούσα ένα 20λεπτο. Ασταμάτητα. Μόλις δέ έπιασα το Vita στα χέρια μου, γελούσα άλλα 20 λεπτά με την ανάμνηση του προηγούμενου 20λεπτου με το 3ds. Οπότε όταν βλέπω κάποιον, και μήν το παίρνεις προσωπικά, να συγκρίνει αυτά τα δύο είναι στα μάτια μου σαν να συγκρίνει τη σούστα με τη φούστα για να μην το πώ αλλιώς. Απο τα πρώτα-πρώτα release του Vita (Uncharted, Escape Plan, Hustle Kings, Fifa, Rayman) έχεις παιχνίδια που έβλεπες μόνο σε home κονσόλες και δή σύγχρονες (δηλ. εκτός του Wii :) ) E, πραγματικά δέν χωράει το μυαλό μου πώς αυτό το πλαστικό πραματάκι που είναι πανομοιότυπο με το προηγούμενο ds με ένα κουραστικό gimmick και fail προσπάθειες σπρωξίματος (δευτερος μοχλός, price drops), μπορεί να σταθεί δίπλα στο διπύρηνο τερατάκι της Sony. Eφόσον ο λόγος αυτός είναι κάτι τίτλοι σάν αυτόν του θέματος (γέα, βγήκα απο το offtopic), ε τί να πώ...Γούστα είναι αυτά !

Κρατώ μικρό καλάθι για τη συγκεκριμένη συνεργασία. Το ότι 2 ή 3 μεγάλες εταιρείες έχουν ωραίους τίτλους, αυτό δε σημαίνει με τίποτε ότι η συνεργασία τους θα μας δώσει ακόμη καλλίτερους τίτλους.

Other_Reality είπε:
Δέν με απασχολούν οι πωλήσεις, με αυτές θα μετρήσω την διασκέδασή μου ή το τί βλέπουν τα μάτια μου; Βάζω δίπλα τα δυό μηχανάκια και βλέπω τί θέλω και συγκρίνω.
Εντάξει καταλαβαίνω πως είσαι άρρωστος νιντεντάκιας, και καλά κάνεις :) Αλλα πραγματικά στο λέω, όταν έπιασα το 3ds στα χέρια μου γελούσα ένα 20λεπτο. Ασταμάτητα. Μόλις δέ έπιασα το Vita στα χέρια μου, γελούσα άλλα 20 λεπτά με την ανάμνηση του προηγούμενου 20λεπτου με το 3ds. Οπότε όταν βλέπω κάποιον, και μήν το παίρνεις προσωπικά, να συγκρίνει αυτά τα δύο είναι στα μάτια μου σαν να συγκρίνει τη σούστα με τη φούστα για να μην το πώ αλλιώς. Απο τα πρώτα-πρώτα release του Vita (Uncharted, Escape Plan, Hustle Kings, Fifa, Rayman) έχεις παιχνίδια που έβλεπες μόνο σε home κονσόλες και δή σύγχρονες (δηλ. εκτός του Wii :) ) E, πραγματικά δέν χωράει το μυαλό μου πώς αυτό το πλαστικό πραματάκι που είναι πανομοιότυπο με το προηγούμενο ds με ένα κουραστικό gimmick και fail προσπάθειες σπρωξίματος (δευτερος μοχλός, price drops), μπορεί να σταθεί δίπλα στο διπύρηνο τερατάκι της Sony. Eφόσον ο λόγος αυτός είναι κάτι τίτλοι σάν αυτόν του θέματος (γέα, βγήκα απο το offtopic), ε τί να πώ...Γούστα είναι αυτά !
Φιλε μου μαλον δεν καταλαβες το εννοω.Δεν συγκρινω εγω τα δυο αυτα φορητα και γω αυτο που εκανες και συ θα εκανα και θα γελουσα αν συγκρινα το hardware τους.Το psvita καταρχην πρεπει να αποκτησει ταυτοτητα και να μην προσπαθει να γιννει καμια μικροτρρη εκδοση του ps3 με τα ιδια παιχνιδια.Μεχρι να γιννει αυτο θα ειναι ετη φωτος πισω απο το 3DS ωσον αφορα τα παιχνιδια και προτιμω να παιζω παιχνιδια με πρωτοτυπια και υπεροχο gameplay με οχι και τοσο πρωτοποριακα γραφικα παρα τα ιδια και τα ιδια με τα φανταστικα γραφικα του psvita.

Δέν θα διαφωνήσω στο ότι παίρνεις περίπου ότι και στο PS3 στο Vita, άσχετα άμα για πολλούς είναι καλό αυτό ! Απο εκεί και πέρα έχει και αυτό τα εφφεδάκια του, το πίσω touch και την μεγάλη οθόνη (για να σε ψήσω λίγο, δές metal slug να τρέχει στο Vita :darkglasses: ) To DS πιστέυω πιό πολύ διαφοροποιείται στο ότι έχει την παράδοση με τις δύο οθόνες. Τα παιχνίδια εκεί πατάνε, αρκετές φορές καλά, αλλά εμένα δέν με τραβήξανε - ούτε το 3d. Να στο πώ και αλλιώς, με το GBA (και με το snes/GC σπίτι) την βγάζω την nintendoδόση μου !

Ίσως είναι και το ότι έχουμε συνδιάσει το playstation με περισσότερο "ενήλικα" παιχνίδια, που αυτό οφείλεται και στα γραφικά. Πάντως, σε ότι αφορά στα παιχνίδια, και οι δύο κονσόλες έχουν απ΄'ολα. Και το PSP έχει έξυπνα πρωτότυπα παιχνίδια, αλλά και το (3)ds έχει ενήλικους τίτλους. Το Vita είναι ψιλοφρεσκαδούρα ακόμα, αλλα έχει μερικά καλά δειγματάκια (Escape Plan). Θέλω μέσα μου πραγματικά να πιάσω ένα καινούριο nintendo, home ή φορητό , και να με ψήσει ! Έτσι απλά. Το ότι πουλάει περισσότερα, προφανώς θα υπάρχει λόγος (η Sony δέν είναι δημοφιλής στις μέρες μας, ειδικά με αυτά τα "εξωγηπεδικά" ) αλλά θέλω και άλλους λόγους για με πορώσει σήμερα. Θα μου πείς, τί περιμένεις, τον Mario σε ολόγραμμα ; Όχι, αλλα σε ένα full HD pilotwings, metroid, starfox, waverace, f-zero με σημερινά γραφικά/τεχνολογία (physics, φωτισμός) δέν θα έλεγα όχι.

Πρωτο τρεϊλερ!

Πολυ ωραιο φαινεται.Προβλεπω οτι θα κανει παταγο στην ιαπωνια για αρχη οταν θα κυκλοφορησει.Οι ιαπωνες τα γουσταρουν πολυ κατι τετοια.

Ως μεγάλος οπαδός του Namco X Capcom και του Super Robot Wars OG - Endless Frontier (τ' οποίο συνδέεται σεναριακά με το Namco X Capcom και το Super Robot Wars OG 1 και 2 για το GBA) όταν είδα το εκτενές gameplay trailer έκλαψα για δύο λόγους:

1) Για το πόσο απίστευτο δείχνει (τόσο από θέμα ποζεριάς που είναι και το sell point της σειράς όσο κι από το casting, κυρίως από την πλευρά της Sega).

2) Για το γεγονός ότι δεν θα το δούμε ποτέ εκτός Ιαπωνίας εκτός κι αν γίνει το θαύμα του αιώνα. Εδώ η Atlus USA δεν έφερε το sequel του Endless Frontier παρόλη την μεγάλη ζήτηση που έχει από τους fans.

Mιλαμε το παιχνιδι ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Να και το επικο tariler που παρουσιαστηκε στο Tokyo game show.

Y.Γ. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να ποσταρω το βιντεο με την επιλογη ''insert video''.Kανω επικοληση το link παταω ΟΚ αλλα δεν το ανεβαζει.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κάτσε ρε συ, να δοκιμάσω κι εγώ...

Μερικές φορές τρώει ένα σκάλωμα...

[edit] Βασίλη, μήπως προσπαθούσες να επικολλήσεις αυτή τη διεύθυνση:

Κώδικας:
 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B3nQKML06Fk#!
Αν ναι, το πρόβλημα ήταν στο θαυμαστικό στο τέλος του link.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα