PS3 store - Αφαιρούνται τίτλοι;;;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας divined
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

divined

RetroNuts!
Αντιδράσεις
48
Είχα σταμπάρει το Outrun online arcade στο ps3 store και σήμερα πήγα και αγόρασα μία κάρτα pre-paid για να το αγοράσω.

Έβαλα την κάρτα, κάνω ένα search για το game αλλά τίποτα;;;

Έψαξα και manual αλλά δεν είχα τύχη;; Αφαιρούν παιχνίδια κατά καιρούς δηλαδή;; Αν μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει ή απλώς εγώ είμαι στραβάδι;;;;

δυστυχώς το συγκεκριμένο εξαφανίστηκε γιατί έληξε η συμφωνία που είχε η sega με τη ferrari... (το ίδιο θα γίνει και στο xbox live,αργότερα όμως)

Δηλαδή, ακόμα και αν το είχες αγοράσει δεν θα μπορούσες να το παίξεις;;; Πάνω στην ώρα έπεσα και εγώ!!!

# :o :O

divined είπε:
Δηλαδή, ακόμα και αν το είχες αγοράσει δεν θα μπορούσες να το παίξεις;;; Πάνω στην ώρα έπεσα και εγώ!!!# :o :O
???Λες?Το εχω αγορασει απο τοτε που βγηκε σχεδον.Δηλαδη τωρα μπορει να μη παιζει ?Ουτε offline? :(

τί σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι αυτό ρε σεις; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ.

Απλά έληξε η συμφωνία και οι δικαιούχοι δεν παίρνουν ποσοστό από τις νέες αγορές , και επειδή δικαιούνται σταμάτησε να πωλείται το προϊόν. Όποιος το έχει ήδη μπορεί να το χρησιμοποιεί όποτε θέλει.

keropi είπε:
Όποιος το έχει ήδη μπορεί να το χρησιμοποιεί όποτε θέλει.
Ακριβώς όπως το PS2 compatibility, το Other OS κλπ κλπ κλπ. Οι υπόλοιποι χάσατε... :P

keropi είπε:
τί σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι αυτό ρε σεις; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ. Απλά έληξε η συμφωνία και οι δικαιούχοι δεν παίρνουν ποσοστό από τις νέες αγορές , και επειδή δικαιούνται σταμάτησε να πωλείται το προϊόν. Όποιος το έχει ήδη μπορεί να το χρησιμοποιεί όποτε θέλει.
Για πες μου κανα σεναριο,ελπιζω οχι επιστημονικής φαντασιας για να το κατεβασω παλι...Αναγκαστηκα να κανω format στο ps3 και τωρα δεν μπορω να το βρω για να το ξανακατεβασω...Σε αυτην την περιπτωση δεν μπορουμε να κανουμε κατι ε?

Να υποθέσω ότι πριν το format δεν έκανες Backup.

Mε καθε επιφυλαξη καθως δεν ειμαι σιγουρος,το παιχνιδι πρεπει να υπαρχει πανω δεξια στο Pstore που ειναι η download list σου με οτι εχεις κατεβασει.

ακριβώς όπως τα λες Aardvark , δεν χάνεται το παιχνίδι αν το έχεις αγορασμένο

Οχι δεν ειχα κανει backup...Και δυστυχως δεν υπαρχει στη download list...Αν και online δεν υπηρχε ψυχη,το ηθελα ετσι γιατι απλα ηταν το outrun...

Καλά σοβαρά μιλάμε. Δλδ, αν το αφαιρέσουν μετά πάπαλα. Δεν έχω πάρει backup ποτέ τα δεδομένα του ps3.

Καιρός είναι!!

divined είπε:
Καλά σοβαρά μιλάμε. Δλδ, αν το αφαιρέσουν μετά πάπαλα. Δεν έχω πάρει backup ποτέ τα δεδομένα του ps3.
Καιρός είναι!!
Καλα θα κανεις γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου χρειαστει..Ξερεις τι ειναι να εχεις φτασει στο GT5 38 lvl A Spec με ολα τα διπλωματα και να χρειαζεται ξανα απο την αρχη??

Πίσω
Μπλουζα