Τεσπα ας πω το σημειο που ξενερωσα και... κολλησα :Ρ
Καταρχας μπορεις απο την αρχη να πας οπου θες και να συνεχισεις στις αλλες περιοχες με οποια σειρα θες.
Αν στην αρχη πας στην 'καλη μαγισσα' και της μιλησεις, θα σου δωσει ενα βοηθο και θα σε στειλει καπου για να μεταφρασει μια επιγραφη σε μια πυραμιδα. Στην καλυβα της μαγισσας, αν πριν γινουν ολα αυτα παρεις το βιβλιο που εχει μπροστα της, θα σου πει οτι καποιος κακος (ο Φιελ) της το εκλεψε και πρεπει να πας να το παρεις (καλα, δεν ειδε οτι το εχω εγω;;
!! ουτε κουβεντα για τον βοηθο και τη μεταφραση της επιγραφης!!
Τεσπα σε καποια φαση το αρχισα απο την αρχη. Πηγα πρωτα σε αλλη περιοχη, πηρα το μαγικο κοχυλι και ΜΕΤΑ πηγα στη μαγισσα. Ως δια μαγειας το βιβλιο ελειπε απο την καλυβα (χωρις να το παρω). Α ωραια ειπα, φαινεται οτι αν παρεις το κοχυλι, γινεται trigger το side quest με το βιβλιο. Παω να της μιλησω λοιπον και αντι να μου πει οτι ο κακος Φιελ το εκλεψε και να παω να το παρω, μου λεει παλι την ιστορια για τον βοηθο, την πυραμιδα κλπ. Ο διαλογος που περιμενα ΔΕΝ εμφανιστηκε.
Τελικα παω στην πυραμιδα (εκει κοντα ειναι ο λεγαμενος Φιελ) και οπως διαβαζω σε ενα walkthrough, αυτος εχει το κλεμμενο βιβλιο (εαν λειπει απο την καλυβα της μαγισσας). Αλλα πως στο καλο επρεπε να το καταλαβω αφου η μαγισσα ΔΕΝ ανεφερε οτι της το κλεψανε;
Για την ιστορια, πηγα στην πυραμιδα, διαβασα την επιγραφη και επεστρεψα στη μαγισσα, μπας και εγινε trigger ενας νεος διαλογος, οπως πχ να της πω τι διαβασα και να με στειλει αλλου. Η να μου πει για το κλεμμενο βιβλιο. Αλλα οχι! Επαναληφθηκε ο ιδιος διαλογος: Μου εδωσε παλι το βοηθο και με εστειλε στην πυραμιδα
κατι μου λεει οτι ολο το παιχνιδι εχει τετοια παραξενα και με χαλασε καπως.