Quiz νο2

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας RIO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

RIO

Retro Horrormaniac
Αντιδράσεις
81.756
Eχουν παιξει και οι δυο στο ''Aliens''.O Lance Henriksen στο ρολο του Bishop και ο Bill Paxton στο ρολο του Willian Hudson.

metalcandyman είπε:
Eχουν παιξει και οι δυο στο ''Aliens''.O Lance Henriksen στο ρολο του Bishop και ο Bill Paxton στο ρολο του Willian Hudson.

Απάντησες στο μισό... ;)

Λοιπόν η απάντηση είναι, ότι έχουν παίξει και στο Aliens και στο Terminator. Μάλιστα αν προσθέσουμε και το σχετικά πρόσφατο Alien vs Predator, είναι οι μόνοι δυο ηθοποιοί που έχουν " σκοτωθεί " από τον Εξολοθρευτή, το Άλιεν και τον Κυνηγό....

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και ένα ακόμα...Σε δυο 80ς αμερικάνικες ταινίες , ψυχροπολεμικού ενδιαφέροντος, ακούμε τον Σοβιετικό εθνικό ύμνο. Ποιες είναι αυτές;

RIO είπε:
Και ένα ακόμα...Σε δυο 80ς αμερικάνικες ταινίες , ψυχροπολεμικού ενδιαφέροντος, ακούμε τον Σοβιετικό εθνικό ύμνο. Ποιες είναι αυτές;
Tο ένα είναι το ρόκυ 4 σίγουρα.

Έπαιζε και στο κυνήγι του κόκκινου οκτώβρη, αλλά δεν είναι 80's.

Freud είπε:
Tο ένα είναι το ρόκυ 4 σίγουρα.
Έπαιζε και στο κυνήγι του κόκκινου οκτώβρη, αλλά δεν είναι 80's.
Σωστός και στα δυο Freud ! To κυνήγι του κόκκινου Οκτώβρη, νομίζω ότι γυρίστηκε το 1989...

RIO είπε:
Σωστός και στα δυο Freud ! To κυνήγι του κόκκινου Οκτώβρη, νομίζω ότι γυρίστηκε το 1989...
1990 κυκλοφόρησε στις αίθουσες, τέλος πάντων, αν προσθέσουμε και τον χρόνο γυρισμάτων, οριακά είμαστε μέσα. :P

Έχεις δίκιο, τo imdb λέει 1990. Δικό μου λάθος... :)

Πίσω
Μπλουζα