Rambo TV Game

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας θανος
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

θανος

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
670
αυτη την κονσολα την εβλεπα συνεχως σε ενα καταστημα ηλεκτρικων ειδων στην περιοχη μικρος και τρελαινα τους δικους μου να μου το παρουν ομως δεν το εκαναν γιατι ημουν πολυ μικρος την ειχε αγορασει ενας φιλος παντως και την ειχα δει θυμαμαι οτι ειχε παιχνιδια στην μνημη αλλα δεν ξερω αν επαιρνε και κασσετες και αν θυμαμαι καλα πρεπει να εκανε γυρω στις 12 χιλιαδες δραχμες τοτε μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι ειχε στο κουτι την φωτογραφια του ραμπο μηπως το ειχε κανεις αλλος?? Προβολή συνημμένου 69144

Οπως ηταν τα δεκαδες family,polystation κλπ που στην ουσια ηταν κλονοι του NES η για την ακριβεια των παιχνιδιων του NES ετσι ηταν και αυτη η κονσολα που στην ουσια ηταν ενας κλονος του Atari 2600 με τα κλασικα παιχνιδια κλπ και επερνε επισης κανονικα κασετες.Ο ραμπο απ εξω ηταν απλα για διαφημιστηκους λογους με μοναδικο σκοπο να κανουν ολο και πιο πολυ τον πιτσιρικα να την ληγουρευτει και να του τρεχουν τα σαλια οποτε μετα να πρηξη τους γοννοις του να του την παρουνε.

Αυτός ο κλώνος θυμάμαι πως ήταν πολύ διαδεδομένος στα πανηγύρια που γίνονταν στην πόλη μου.

Απο εκεί το είχε ένας ξάδερφος μου. Το ξύλο που έπεφτε κάθε φορά που τον έβλεπα για το ποιος θα παίξει, θα μείνει θρυλικό :diablotin:

Με θράσος "2600 compatible"! Πάντως σε Famiclone δεν έχω δει "NES compatible" σε κουτί!

Το ειχα δει πολλες φορες στην Ελλαδα, ηταν εξαιρετικα δημοφιλες αρχες-μεση του 90. Ειναι εργοστασιακος κλωνος/αντιγραφη του atari 2600, απο τους καλους της αγορας.

Νομιζω πως το εχει φιλος, θα επανερθω στο θεμα εαν εχω νεα.

Στις αρχες των 90s κυκλοφορουσαν πολλοι κλωνοι 2600..τον συγκεκριμενο ισως και να τον ειχα δει..

Πίσω
Μπλουζα