Retro Τηλεφωνία

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Omenforever

RetroMasteR
Αντιδράσεις
1.494
Τηλεφωνικές φάρσες: Αναγνώριση κλήσης δεν υπήρχε οπότε γινόταν πανικός από φάρσες. Δημοφιλείς στόχοι ήταν οι καθηγητές γυμνασίων-λυκείων. Γι’ αυτό και πολλοί είχαν το τηλέφωνο τους «απόρρητο»(…). Φυσικά εκείνο τον καιρό κυκλοφορούσαν και σε κασέτες οι θρυλικές πλέον φάρσες. Δεν τις άκουσα τότε αλλά μάθαινα περιγραφές από προνομιούχους συμμαθητές μου. Μου έλεγαν για πλάκες που έκαναν κάποιοι φαντάροι. Ίσως να εννοούσαν αυτές που ξέρουμε σήμερα ως φάρσες των «Πατρινών»…

Συνακροάσεις: Εκτός απ' τους δύο που μιλούσαν, στη γραμμή έμπαιναν και άλλα ζευγάρια συνομιλητών και έτσι σχηματιζόταν μια μεγάλη τρελοπαρέα(:biglaugh:) από άτομα που συζητούσαν ή έστηναν αυτί σε άλλους. Κάτι σαν γραμμές 090 αλλά με αστική χρέωση :biglaugh:. Πολύ γέλιο και απίστευτες συζητήσεις.

Retro σκάνδαλα υποκλοπών: Μαυρίκης, Γρυλλάκης κ.λπ. :diablotin:

:D

Άλλο ρετρό-τηλεφωνο-μπάχαλο :

Πήγαινες σε (ολογοσύχναστο κατά προτίμηση) τηλεφωνικό θάλαμο, έπαιρες τηλέφωνο το "θύμα" και το άφηνες ανοιχτό. Κόλαγες και ένα "Δεν λειτουργεί" στον θάλαμο, και "καθάρισες". Αποτέλεσμα : Το "θύμα" έμενε χωρίς τηλέφωνο, από μερικές ώρες, ως ... μερικές μέρες !

( λόγω του "απάνθρωπου" του μέτρου, γινόταν μόνο ως πράξη "αντεκδίκησης" σε "σκληρούς" φαρσερ ! )

Οι φάρσες ήταν πανεύκολο τότε να γίνουν χωρίς να σε πάρει κανείς είδηση ποιος είσαι. Ένα απόγευμα τρελάναμε κόσμο με ατελείωτες φάρσες από το σπίτι του γείτονα.

Το ποιο παράξενο που μου είχε τύχει σε παλιό τηλέφωνο ήταν να χτυπήσει, να απαντήσω και ξαφνικά να ακούω την συνομιλία δυο τύπων. Όταν μάλιστα ρώτησα ποιος είναι, ο ένας ενοχλήθηκε κιόλας γιατί μπήκα στην γραμμή!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παραμονή των πανελληνίων εξετάσεων του 1992, πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Ω του θαύματος, η γραμμή μας μπλέχτηκε με τη συνομιλία δύο μαθητριών της δευτέρας λυκείου! Δυστυχώς, παρότι μιλήσαμε αρκετή ώρα και επιμείναμε αρκετά, δεν καταφέραμε να αποσπάσουμε αριθμούς τηλεφώνων ή να κανονίσουμε κάποιο ραντεβού.

Πίσω
Μπλουζα